עבור לתוכן

צריך המלצה למשחק תפקידים-רשת-המוני! ( לא סטייל WoW..! )

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה למשחק כמו בכותרת, שלא יהיה סטייל WoW ודומיו..

שיחקתי עד לא מזמן Knight Online US ושרתים פרטיים, אבל למעלה מ- 5 שנים במשחק הזה הספיקו לי..

שיהיה מהנה העיקר, ושאוכל לשחק עם חברים... אנחנו בד"כ ב- Ventrilo איזה 8 איש ככה..

שיהיה חינמי.

תודה מראש..!

פורסם
  • מחבר

24hrs

פורסם

תנסה EVE משחק תפקידים בחלל, מתאים לאנשים שרוצים חיים ולא לשרוף את כל הזמן מול המחשב (כמו WOW)

פורסם

אני שיחקתי פעם ב ATITD אבל זה גם יכול להיות time sink לא קטן. זה סוג של משחק מחקר ופוליטיקה והמטלות במשחק מאוד דומות למשחקי arcade פשוטים. עדין יש כמה דברים שיכולים להיות קשים להשגה כמו לעבור מבחנים כי הם לרוב תחרותיים. יש 7 דיספלינות ו7 מבחנים לכל אחד. בשביל לנצח את המשחק ( יש לו סוף כל 2-3 שנים) צריך 127 אנשים לכל דיסיפלינה בסדר הזה 1 שעבר את כל 7 המבחנים, 2 שעברו לפחות 6, 4 שעברו לפחות 5 וכו. בדיסיפלינת המנהיגות יש לרוב בעיה כי אחד המבחנים הוא סוג של "בחירות כלליות" והן גם נותנות למי שעובר את המבחן את היכולת להעיף 7 שחקנים מהמשחק לצמיתות.

בקיצור זה יותר ניסוי חברתי מאשר משחק ויש לזה תשלום חודשי. המשחק יותר בנוי על מחקר ופיתוח דברים מכלום אבל עדיין יש את התשתית של משחקים קודמים אבל חוקי הטבע של המשחק משתנים בכל איטרציה. המשחק עכשיו בtale מספר 4 . אני חושב שבמספר 2 הם לא הצליחו לנצח אבל אולי אני טועה. המפתח הראשי הביא עליהם את סוף העולם.

לרוב המשחק נעשה בguilds אני הצתרפתי ב T3 לאחת שהיתה היסטורית שכנים של הגילדה הקודמת שלי. חלקם היום אמריקאים וחלקם אירופים . זה עוזר כי יש משמעות לשעה והחודש במשחק וחלק מהמטלות תלויות שעה.

פורסם
  • מחבר

בסדר, אנסה את מה שאמרתם ואקפיץ במידת הצורך. תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים