עבור לתוכן

המלצות על משחקים

Featured Replies

פורסם

שלום

אז ככה:

שלוםאנחנו לקראת חופשת הקיץ,מסתיימת כיתה יב וסוף סוף יש זמן בלי סוף למשחקים עד הגיוסאז....איזה משחקי פעולה טובים הולכים לצאת במשך חודשי הקיץ?ואני לא מדבר על מעבר לחופש הגדול,אלא על החודשים בין יוני לאוגוסטדגש על משחקי FPS,הרבה אקשן וכמה שיותר אלימותהבנתי שדמונישן שכבר יצא משחק מעולה,עוד מעט הולך לצאת PROTOTYPE,יש כבר מידע עליו ועל איך שהוא הולך להיות?סטריט פייטר החדש אני רוצה בכל מקרה למרות שזה לא ממש FPS וזהודא את דמונישן כבר יש לי על המחשב אני רק צריך להתחיל לשחק אותו וכנראה זה יקרה מחר אחרי הבחינה בספרות

לא להמליץ על:XMEN,דרק סקטור...את שניהם סיימתי

WANTED לא אהבתי בכלל וגם רידיק לא אז לא להמליץ גם עליהם,ועל טרמינייטור החדש גם לא להמליץ

לגבי דמונישן מחר אני הולך להתחיל אותו

פורסם

דווקא לא :)

אז....איזה משחקי פעולה טובים הולכים לצאת במשך חודשי הקיץ? ואני לא מדבר על מעבר לחופש הגדול,אלא על החודשים בין יוני לאוגוסט

פורסם

אפילו לא ניסיתי להתעמק בביפנוכו של התראד..ראיתי את הכותרת וזה הספיק לי :P

נו מילא,שני התראדים אמורים לרצות אותו מכל הבחינות.

פורסם
  • מחבר

אבל התגובה האחרונה שם היא ממרץ

פורסם

ההמלצות הם לא פג תוקף,הם תקפות גם אחרי שנה ושנתיים וגם שלוש.

פורסם

לא מסכים,

לפני כמה שנים היית ממליץ לו על HL או UT או QUAK3

היום אין מצב אתה מוסיף אותם לרשימה בכלל כי הם כבר עם מנועים מיושנים שלא שווים אזכור.

פורסם

תרשה לי לצטט חבר יקר

כן, הגרפיקה גרפיקה גרפיקה, מה יהיה עם הגרפיקה... :nixweiss:

את מי זה מענין? :lol:

פורסם

זה נכון הגיימרים של היום מוכנים לשחק במשחקים מסריחים במידה שהגרפיקה שלהם טובה :lol: .

היום המשחק הפעולה היחיד שאני משחק הוא infantry online שהוא top down shooter אני כבר משחק בו שנים באובססיביות רק שחבל שהשרת בחוף המערבי של ארה"ב ובגלל זה צריך ספק אינטרנט ממש יציב.

לפני חודשיים 3 שיחקתי בfallout 3 . משחקי FPS לרוב שטוחים מדי וריאליסטים מדי לטעמי. הם לא ממש מענינים אותי כי אני גם חובב משחקי אסטרטגיה ובמשחק כמו infantry יש הרבה battlefield tactics .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים