עבור לתוכן

הכנה עצמית לקראת לימודי מדעי המחשב.

Featured Replies

פורסם

מדעי המחשב זה תואר שרובו מתמטיקה, ומומלץ לעשות הכנה עצמית עם ספרים של האוניברסיטה הפתוחה.

יש את הסדרה של אשנב למתמטיקה שאני מתכוון לרכוש, ובנוסף הייתי רוצה להשיג את הסדרה של אלגברה ליניארית ואינפי.

באתר של האו''פ יש כמה סוגים של אלגברה ואינפי, ואני לא יודע איזה מהם אני צריך.

https://sheilta.apps.openu.ac.il/pls/dlamdal/lamda.MAIN?p_nihul=&P_ROW_ID=0&SEARCH_BY=3&P_VALUE=4520

מישהו יכול לעזור בזה?

פורסם

אולי תחכה שתתחיל ללמוד לפני אתה הולך וקונה ספרים? לרוב בתחילת כל קורס יאמרו לך בדיוק איזה ספרים אתה צריך, ואיזה ספרים כדאי.

פורסם

בסופו של דבר, על רוב החומר עוברים בתחילת הלימודים, וגם אם לא, כולם נכנסים לעניינים מהר מאוד. חוץ מזה, חלק מהאוניברסיטאות מציעות קורסי רענון, תבדוק את זה.

פורסם

תעשה לעצמך טובה ותנוח לפני הלימודים

פורסם

איפה אתה מתכנן ללמוד??

אם זה בעברית, אני ממליץ לך בחום לקנות את הספר חשבון אינפיניטיסימלי של הוכמן, הספר של הפתוחה פשוט זוועתי מבחינה ריגורזית (למשל אין הגדרה של מספרים, הפונקציות הטריגונומטריות מוגדרות ע"י גיאומטריה אוקלידית!!! (ולא בצורה אקסיומטית או ע"י אינטגרלים\טורים, כפי שנהוג.) אם תעבור עליו תמיד תהיה בפער על כולם והסיכויים שתעבור את המבחן יגדלו (בסמסטר האחרון היו 180 נכשלים מתוך 200). אלגברה ליניארית ומתמטיקה דיסקרטית אלו קורסים לא כבדים בכלל ככה שאליהם אין צורך להתכונן נפשית.

לגבי רכישה,חבל על הכסף. אם כבר נרשמת לך לספרייה של האונ' ותשאיל את הספרים . יש לי ספרים בפיסיקה שהם כמעט שנה אצלי בבית ועדיין לא בקשו ממני להחזיר. ככה שהספרים בהחלט יכולים להיות בבעלותך. (לפחות עד סמסטר א' הבא).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים