פורסם 2009 במאי 3116 שנים אני מקווה שזה המקום הנכון (ולא פורום אוברקלוק)האם המכפלה של ה I7 נעולה?אם כן...יש דרך לפתוח אותה?יש עוד מעבדים כאלה?
פורסם 2009 במאי 3116 שנים תלוי איזה I7.אני מניח שאתה מדבר על ה-920, אז במקרה שלו היא לא בדיוק נעולה ולא בדיוק פתוחה - המכפלה בעיקרון היא 20, ויש מצב שנקרא מצב טורבו שניתן להפעיל מהביוס והוא מעלה את המכפלה ל21.
פורסם 2009 במאי 3116 שנים בדר"כ המכפלה נעולה כלפי מעלהלא מכיר דרך לפתוח את זהמעבדים עם מכפלות פתוחות- אינטל-EXTREMEAMD-BLACK EDITION
פורסם 2009 במאי 3116 שנים תזמונים הדוקים יותר יתנו לך שיפור מזערי שאתה בכלל לא תרגיש, שיפור שאינו מוחשי.אם באוברקלוקינג עסקינן אז תשקיע יותר בקירור המעבד. אם משחקים הם המטרה אז תשקיע בכרטיס מסך, ואם אין עוד איפה להשקיע אז תשמור את הכסף לשדרוג הבא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.