עבור לתוכן

שאלה ללקוחות הכבלים

Featured Replies

פורסם

^^^

איך קוראים לך בכלל? (שם משפחה עדיף)

ומאיזה איזור אחיך בתל אביב?

• תגובות 33
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לאלה שבוודאות מותקן אצלהם הפילטר, אתם מצליחים לקלוט משהו ללא ממיר "דיגיטלי"? אני שואל כי בשימוש ב"היפר-בנד" פנימי ("אנלוגי") של טלוויזת CRT ישנה, שום ערוץ לא נקלט אחרי ביצוע סריקה.

פורסם

אתה תוכל לראות את הערוצים: 1,2,9,10,הופ,הודי,אינדקס (שיש רדיו ולוח שידורים), ונראה לי שזהו, אולי ערוץ ספרדי אבל זה באיכות גרועה.

פורסם

כלומר לא היית צריך ממיר.. מוזר. אז הפילטרים שונים? :s05:

פורסם

לא... אתה בטוח שהשתמשת בכבל שלהם? בכמה טלוויזיות ניסית? (לנו זה עובד בכולן)

אין פה שום דבר לא חוקי, אתה יכול להגיד להם שיבואו לסדר לך את זה

פורסם

מה זאת אומרת בכבל שלהם? אתה מתכוון לאם התחברתי לאותו כבל שמתחבר לי למודם? אז התשובה היא כן. לא ניסיתי בעוד טלוויזיות. ברור לי שאין לי כל טענה נגדם בעניין זה, מלבד מה שדנדן ציין - הם מחויבים להחזיר את החיבור לקדמותו ובמקרה שהיה זה החיבור לאנטנה, זה מה שצריך להיעשות. בפועל, זה כנראה לא קורה.

פורסם

תפסיקו לבלבל את המוח כבר,

אצל אחי בתל אביב יש רק אינטרנט בכבלים, חיברתי לו לשקע במקום המודם את הטלויזיה, קולטים את כל הערוצים שניתן לקלוט בממיר אנלוגי באיכותץ מצויינת.

אצל אחיך לא התקינו פילטר. זה הכל.

[br]פורסם בתאריך: 2.06.2009 בשעה 10:00:59

^^^

תבקש גם מספר הטלפון שלו ותעביר להוט. הוא כבר יזכה לביקור הסחטנים ;D.

[br]פורסם בתאריך: 2.06.2009 בשעה 10:08:06

לא... אתה בטוח שהשתמשת בכבל שלהם? בכמה טלוויזיות ניסית? (לנו זה עובד בכולן)

אין פה שום דבר לא חוקי, אתה יכול להגיד להם שיבואו לסדר לך את זה

כן, בטח שאתה יכול לקרוא להם אחרי שהתחברת ומשתמש באופן לא חוקי.

זה כמו לדווח למיקרוסופט את הפרטים שלך אחרי העתקת חלונות ולדרוש תמיכה בשימוש בתוכנה פרוצה.

פורסם

אין פה שום דבר לא חוקי.

הטכנאי שהיה פה חיבר את האנטנה שרצה בבית לקופסא שלהם (הפילטר עדיין נמצא), וכתוצאה מכך כל הטלוויזיות בבית חוברו אליהם.

הוא אפילו הרכיב פה מפצלים כדי שנוכל לחבר טלוויזיה ומודם בכל חדר, וכל טכנאי שהיה פה הסתכל על זה כדבר נורמלי לגמרי (והיו פה הרבה טכנאים)

משום שהם חיברו את הטלוויזיה שלנו לכבלים שלהם הם מחוייבים לספק לנו לפחות את הערוצים הרגילים, שהם 1,2,10.

אם הוא לא קולט אותם הם צריכים לעזור לו עם זה.

פורסם

^ אף אחד לא חייב לספק לך אף ערוץ, בפרט לא את ערוץ 10 (שלא ניתן לקלוט עם אנטנה). במידה ויש אנטנה בבניין ונותקת ממנה, מחוייבים לחבר אותך אליה חזרה, או לחילופין לספק לך את הערוצים שניתן לקלוט עם האטנה - 1 ו-2. בבתים חדשים, יש לרוב הסכם בין הקבלן להוט, שבמקום להקים אנטנה מרכזית, הוט מספקת ערוצים 1 ו-2 לדיירים. אם אתה קולט גם את ערוץ 10 - זכית.

פורסם

^^^

אתה רוצה כתובת מדוייקת אולי?

פורסם

^^^

כן עדיף, ככה נשלח את הוט אליו הביתה, והם יתבעו אותו על גנבה.

למקרה שלא הבנת מדובר בדיון על חיבור טלויזיה כשיש פילטר, ולא כשאין פילטר ואז זו גניבה לפי החוק.

תבקש גם מספר הטלפון שלו ותעביר להוט. הוא כבר יזכה לביקור הסחטנים ;D.

זה היה התכנון, לראות אם הוא ייפול בפח :)

פורסם

אין שום דבר לא חוקי במעשה, הוא משלם על אינטרנט חוקי, טכנאי של הוט התקין את המודם.

זכותו לעשות מה שהוא רוצה עם החיבור, זה שהם לא שמו פילטר, זה בעיה שלהם.

פורסם

אתה ילד בגן במקרה?

אני מציע לך לעשות קצת חיפוש בגוגל...

לא מעניין אותם אם שכחו לשים פילטר או לא, מבחינתם ברגע שאתה יודע שכן יש טלויזיה אתה חייב לעדכן אותם, אחרת אפשר לתבוע אותך.

פורסם

^ הם מאיימים לתבוע גם אם יש לך פילטר (אם אתה טוען שכל מה שרואים איתו זה ערוץ הודי, הם אומרים שזו הוכחה לכך שאתה גונב כבלים - מנסיון). כל עוד אתה לא מחובר לשירותי הטמבלוויזיה שלהם, הם ינסו לחבר אותך בשלל שיטות ה"שיווק" שלהם.

פורסם

אתה ילד בגן במקרה?

אני מציע לך לעשות קצת חיפוש בגוגל...

לא מעניין אותם אם שכחו לשים פילטר או לא, מבחינתם ברגע שאתה יודע שכן יש טלויזיה אתה חייב לעדכן אותם, אחרת אפשר לתבוע אותך.

אתה מוזמן לראות גם שהם הפסידו במשפטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים