פורסם 2009 במאי 3116 שנים החלפתי לוח אם לאחר שנישרף וגם ספק כוח ועכשיו כל הזמן המחשב מרסט עצמומה ניתן לעשות חוץ מפורמט למחשב כדי לשמור נתונים
פורסם 2009 במאי 3116 שנים לא הבנתי.. נשרף לך לוח אם וספק והלךפת לחדשים ועכשיו המחשב על הזמן מרסט את עצמו ? באיזה שלב הוא מרסט את עצמו? במערכת הפעלה או לפני שהוא מעלה אותה בכלל ?אתה רוצה לשמור על הנתונים ? לא בהכרח שאתה צריך לפרמט יכול להיות שמדובר בבעיה של חום או וירוס.. תגדיר יותר מדויק מתי הוא מרסט את עצמו וכל כמה זמן.
פורסם 2009 במאי 3116 שנים מחשב שמרסט עצמו מונע מעצמו להגיע למצב מסוים בד"כ חום.אני ממליץ לנקות עם לחץ אוויר את המחשב מאבק ולבדוק אם המאווררים עובדים, בנוסף תבדוק את הקפיץ של כפתור הריסט, אולי הוא נתקע או משהו, קרה לי פעם שקפיץ נתקע וכיבה לי את המחשב כול כמה דקות ולא הבנתי מה קרה שם.
פורסם 2009 במאי 3116 שנים מחבר לא ניראה לי שיש קשר כי פעם היה לי את זה וכשה עשיתי פורמט הכל יסתדר ליהעניין עם יש דרך לא לעשות פורמט זה קורה בגלל הדרייברים שלא טועמים אם הלוח החדש אבל מה עושים ואם יש דרך
פורסם 2009 במאי 3116 שנים נסה לחבר את ההארד דיסק למחשב אחר כ SLAVE ותעביר את כל מה שאתה רוצה, בנוסף אתה יכול לנסות למחוק דרכו את הדרריברים האלו.ניסית להיכנס ל SAFE MODE ?
פורסם 2009 ביוני 116 שנים החלפתי לוח אם לאחר שנישרף וגם ספק כוח ועכשיו כל הזמן המחשב מרסט עצמו מה ניתן לעשות חוץ מפורמט למחשב כדי לשמור נתונים אין לך בררה חוץ מלפרמט,כאשר אתה מתקין וינדוס היא מתרגלת לחומרה הקיימת בוא נגיד שמפתחת תלות בה ואם אתה עושה שינוי משמעותי כמו החלפת לוח אם (במיוחד אם מדובר בלוח אם המבוסס על ציפסט אחר) הכול מתחרפן אם זאת,קח בחשבון שפרמוט לא בהכרח אומר איבוד מידע חשוב יש מספר דרכים למנוע זאת,אני אפרט תוריד PUPPYLINUX או SLAX שהם דיסקים של לינוקס לייב אשר רצים מהדיסק ותומכים בNTFS אם הדיסק קשיח שלך מחולק למספר מחיצות או אם יש לך עוד אחד (אפילו חיצוני) פשוט גבה את המידע שלך לשמה או אפילו לדיסקאונקי אם זה לא מידע התופס יותר מדי מקום ,לידעתך כאשר מפרמטים חיוני לפרמט אך ורק את המחיצה עליה מותקנת מערכת ההפעלה (כלומר C: ולכן אם אכן הדיסק קשיח מחולק למספר מחיצות אז המידע יהיה בטוח כל עוד תעביר אותו למחיצה אחרת , עוד אפשרות היא לצרוב את המידע החשוב לדיסקים של CD או DVD לשני מערכות הלינוקס האלה יש תוכנת צריבה מובנית,אופציה אחרת היא לגבות את המידע דרך הרשת למחשב אחר במידה וקיימת רשת ביתית,לא יותר מדי מסובך להגדיר שמה תרשת אפשרות נוספת היא לנתק את הדיסק קשיח ולחבר אותו כמשני למחשב אחר כדי לגבות את המידע לדיסק קשיח אחר ,ואופציה אחרונה וחביבה היא לקנות דיסק קשיח חיצוני ולגבות לשמה (רק אם מדובר בהרבה מידע והדיסק קשיח שלך לא מחולק למחיצות/אין ברשותך דיסק קשיח חיצוני או אחר/אין רשת ביתית או מחשב אחר בבית) מחשב שמרסט עצמו מונע מעצמו להגיע למצב מסוים בד"כ חום. אני חייב לחלוק על זה,התחממות יתר גורמת רק לתקיעה ללא ריסטרט או כיבוי פתאומי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.