פורסם 2009 במאי 3116 שנים שלום לפני כשבוע פירסמתי נושא על בעיות שהמחשב שלי התחיל לעשותהמחשב שלי התחיל לעלות ממש לאט זמני הטעינה במשחקים נהיו אכרוים נורא משחקים בקושי עובדים למרות שיש לי מחשב די חזק(Q9400 GTX 260 2GB RAMמה שיותר מוזר שבמשחקים אחרי 5 דק' של משחק (איטי בצורה מחרידה) המחשב עושה ריסט ללא כול אזהרה ומסך כחולאחרי מספר בדיקות שעשיתי גיליתי שהדיסק הקשיח שלי עובד בצורה איטית ביותרהרצתי את התוכנה HD TUNE והיא הוציא לי שקצב קיריאה עומד על 4 מ"ג לשנייהושבמחשב היישן שלי מלפני 6 שנים קצב הקריאה עומד על 54 מ"ג לשנייהבין הבדיקות שעשיתי הרצתי MEMTEST למשך שש שעות והוא לא מצא שום דברהדיסק הקשיח הוא מתוצרת western digitalדגם WD5000AAKS חדש ניקנה ביחד עם המחשב החדש בפסחהאם זה יכול להיות בעיה בתוכנה או שאני צריך להחליף דיסק קשייח
פורסם 2009 ביוני 116 שנים הדיסק קשיח בסדר גמור זה לא זהככל הנראה הDMA מכובה בהגדרות של הבקרעשה כפי שמוסבר במדריך הזהhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg392512#msg392512באשר למסכים כחולים אם אחרי שתסדר את עניין המהירות הם עדיין יהיו אז נראה כבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.