עבור לתוכן

בעיות של איטיות

Featured Replies

פורסם

אני מקווה שאני מפרסם בפורום הנכון אם לא מנהלים בבקשה תעבירו לפורום הנכון.

לפני מספר חודשים התחלתי לסבול מאיטיות של המחשב בגלישה באינטרנט המטבטט בכך שהיה לי מאוד קשה לגלוש בפייסבוק להפעיל ביחד סקייפ עם מסנג'ר, לפעמים פתאום הסמן היה הופך לשעון חול למשך כחצי דקה.

בעקבות בעיות אלו פרמטתי את הדיסק הקשיח , חשבתי שזה יפתור לי את הבעיה, מה גם שהייתי מקבל הודעה שסמרט שאומרת לי שהדיסק במצב לא טוב.

הפירמוט לא עזר לי. התקנתי דיסק קשיח חדש לגמרי אך גם זה לא פתר לי את הבעיה של האיטיות, בדקתי כרטיס זיכרון, הבדיקה יצאה חיובית, הוספתי עוד כרטיס זיכרון אך הבעיה של האיטיות נמשכה.

הרצתי תוכנות של אנטי וירוס שלא מצאו וירוס וגם הרצתי תוכנה נגד רגולות.

לאחרונה עקב נפילת מתח הלך לי הספק כוח במחשב. הטכנאי החליף לי ספק וגם אמר לי שעידכן לי מספר הגדרות בביוס ובלוח אם שישתבשו ככול הנראה מהנפילת מתח שהיתה.

בקיצור מאז שאני עובד עם ספק כוח חדש המחשב טס כמו מטוס, פתאום אני יכול לעבוד עם הסקייפ והמסנג'ר ולגלוש בפייסבוק בקלילות.

השאלה שלי היא כזאת?

האם יתכן שמה שגרם לשינוי לטובה בביצועי המחשב שלי זה הספק כוח החדש או שמה היו אלו ההגדרות שעודכנו מחדש בביוס ובלוח האם?

פורסם

לא השינוי הגדרות בביוס מה שהביא לעבודה מהירה אלה הספק כוח מה שאני ממליץ לך זה לבדוק את כל הקבלים על הלוח אם ולראות שאין קבלים נפוחים אפילו לא אחד..

ספק כוח עלול לגרום לנזקים רציניים תחשוב שלוח אם או כרטיס מסך לא מקבלים מתחתקין ושדיסק קשיח לא מקבל מתח תקן אז בהתאם לזה העבודה תתבצע בצורה לא תקינה יותר מיזה ספק לא תקין והפסקת חשמל עלולים לגרום לקבלים נפוחים על הלוח מומלץ לבדוק לפני שיהיה מאוחר מידי ודברים נוספים יתקלקלו כתוצאה מכך.

פורסם
  • מחבר

בדקתי את לוח האם ואין שם וכול הקבלים תקינים ושלמים, לאומת זאת אני פרקתי את הספק כוח הישן והקבלים שם היו גמורים לגמרי. האם יכול להיות לדעתך מצב בוא ספק הכוח היה במצב לא טוב מספר חודשים קודם לכן, ונפילת מתח שהיתה היא זו שגמרה אותו לגמרי?

כמו כן אחרי שהוצאתי אותו מהמעבדה הלכתי ורכשתי מגן נגד ברקים ונחשולי מתח ואת החשבון על התיקון פקססתי לחברת החשמל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים