פורסם 2009 ביולי 316 שנים מחבר המודם מתחבר דרך כרטיס רשת והאמת אחי אני לא יודע לעלות תמונות אז יגיד לך את השם Intel® pro/100 VE network connection
פורסם 2009 ביולי 316 שנים אחד מאלה צריך לעבוד,תנסה תראשון קודםhttp://downloadmirror.intel.com/8659/eng/LAN_ALLOS_11.2_PV_TL3_132319_FULL.EXEhttp://downloadmirror.intel.com/4275/eng/PRO2KXP_v14_0.exeאבל לפני שאתה מתקין תסיר את הדרייבר הנוכחי אם אפשרי,בדוק אם אתה רואהאותו בהוספה/הסרה של תוכנית/add or remove programsבלוח בקרה ,ולהבא,מדריך לצילום מסךhttp://www.microsoft.com/windowsxp/using/setup/tips/screenshot.mspxעדיף לשמור כPNG
פורסם 2009 ביולי 316 שנים עוד מעט 3 דפים אבל עד עכשיו לא יודעיםמה כתוב בחלון כחול !לפי רעש שיש המחשב שלך חם מדי. לנקות אבק ולבדוק מאווררים.
פורסם 2009 ביולי 316 שנים עוד מעט 3 דפים אבל עד עכשיו לא יודעיםמה כתוב בחלון כחול !אני חושב שלא קראתה תחלק הזהבפוסט הראשון: שאני מדליק את המחשב הכל טוב ויפה שאני מנסה לחבר את המודם למחשב פתאום אני מקבל מסך כחול
פורסם 2009 ביולי 316 שנים אני לקרוא הכל הכל ! אבל אני עוד לא לקרוא מה כתוב במסך כחול !ככה לא בונים חומה.
פורסם 2009 ביולי 316 שנים מחבר הבעיה פה שאני לא מבין כלום במחשבים אני לא יודע לעלות מסך כחול אני לא יודע לנתח קבצים minidump וכאלה לא מבין כלום אם אתה יכול לעזור לי שלב שלב מה עושים אז בכיף ותודה רבה
פורסם 2009 ביולי 316 שנים אני לקרוא הכל הכל ! אבל אני עוד לא לקרוא מה כתוב במסך כחול !ככה לא בונים חומה.לא צריך להיות מדען טילים כדי להבין שיש קשר לדרייבר של הכרטיס רשתכאשר הבנאדם טוען שיש לו מסך כחול ישר אחרי חיבור המודםהבעיה פה שאני לא מבין כלום במחשבים אני לא יודע לעלות מסך כחול אני לא יודע לנתח קבצים minidump וכאלה לא מבין כלום אם אתה יכול לעזור לי שלב שלב מה עושים אז בכיף ותודה רבה לדעתי זה מיותר כרגע,נסה תדרייבר שהבאתי
פורסם 2009 ביולי 316 שנים כמו אמרתי קודםכבר 3 עמודים ולא יודעים מה כתוב במסך כחולמדען טילים הא ? רק SPACE CADET מדופלם מקשר דריבר של כ רשת עם רעש של מאוררים ב WORD...........
פורסם 2009 ביולי 316 שנים מדען טילים הא ? רק SPACE CADET מדופלם מקשר דריבר של כ רשת עם רעש של מאוררים ב WORD........... ואתה עוד טוען שקראתה את כל התראד מההתחלה
פורסם 2009 ביולי 316 שנים מי יורד לרמה אישית? זה לא שקיללתי או העלבתי רק ציינתי עובדה שאם הייתה קורא טוב טוב את הפוסט הראשון הייתה מבין למה אני בדעה שזה הדרייבר של הכרטיס רשת אין לי בעיה - אבל לא כדאי לך ! רק בגלל שאתה hwzone certified זה לא נותן לך תזכות לאיים עליי או על כל חבר פורום אחר
פורסם 2009 ביולי 316 שנים מדען טילים ? וכזה גם ובסןף אני המאיים ? אתה חושב בגלל עברית שלי אני אידיוט ?
פורסם 2009 ביולי 316 שנים מדען טילים ? וכזה גם זה דבר שגרתי להגיד כאשר משו נראה ברור מאליו זה לא קשור להעלבה ,את ה שמתי סתם כדגש למה שאמרתי בדומה לסימן קריאה ובסןף אני המאיים ? אתה זה שאמר : אין לי בעיה - אבל לא כדאי לך ! וכן זה בהחלט נחשב כאיום אתה חושב בגלל עברית שלי אני אידיוט ? אתה אמרתה,לא אני
פורסם 2009 ביולי 316 שנים מחבר חבר'ה לא צריך לריב אני בסה''כ רוצה שהמחשב שלי יעבוד הוא לא פועל כבר יותר מ4 חודשים וזה באסה כי הוא יותר מתקדם מהמחשב שאני משתמש בו כרגע אני מבואס טילים ואני רוצה שתעזרו לי ...ודרך אגב מאיר הוא מקבל מסך כחול ברגע שהוא מתאמץ יותר מדי יעני פתחתי 4 אתרים שונים והוא קיבל מסך כחול וגם אני חושב זה קשור גם למודם
פורסם 2009 ביולי 316 שנים חבר'ה לא צריך לריב אני בסה''כ רוצה שהמחשב שלי יעבוד הוא לא פועל כבר יותר מ4 חודשים וזה באסה כי הוא יותר מתקדם מהמחשב שאני משתמש בו כרגע אני מבואס טילים ואני רוצה שתעזרו לי ...ודרך אגב מאיר הוא מקבל מסך כחול ברגע שהוא מתאמץ יותר מדי יעני פתחתי 4 אתרים שונים והוא קיבל מסך כחול וגם אני חושב זה קשור גם למודם אתה צודק סתם חוטפים לך תתראד : ,מה 4 חודשים ורק לאחרונה נזכרתה לבקש עזרה? מוזר ביותר,בכל אופן לא אמרתה,האם התקנתה תדרייבר העדכני שהבאתי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.