פורסם 2009 במאי 3016 שנים יש לי מעבד e84009800gtx+4gb ram500gb aaksnzxt tempestcorsiar 550wttתיראו שיחקתי bioshock ומתי שאני עובר איזה דלת והמחשב צריך ליטעון ה fps נופל מ 60 ל 30-35 מה שמביא לתקיעה ענקית וגם שה fps נופל ל 57 עדיין מרגישים בקירטוע קטן וזה מוזר כי זה כולה 3 fps זה גם קרה לי ב 2god futher שהייתי נוסע ומיסתובב היה נופל ל 44 גם בקרייסיס היו תקיעות קטנות מידי פעם ושיחקתי על High רזולוצייה 1280X1024 שאר המשחקים הכי גבוהה על 1280X1024 היה קטע גם ב bioshok שעברתי דלת ופיתאום המחשב ניתקע לשנייה כי ה fps נפל ל 0 ועלה חזרה כרטיס מסך מעלות במאמץ 68 מעבד 47 שתי הליבותהמשחקים שזה לא קורה בהם הם dark sector 'assasin creed'wanted'cod5 'brother in arms ב 3dmark06 קיבלתי 13.5k פשוט זה קרה בכמה משחקים ואני לא יודע מה הבעיה? יש לי דרייברים הכי חדשים
פורסם 2009 במאי 3016 שנים תבדוק במנהל המשימות אם יש פרוסס אם שימוש גבוהה במעבדיכול להיות תוכנה אם דליפת זכרון או ספיוורוגם אולי ה DX9 האחרון יעזורhttp://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/DirectX-9.0c-Redistributable.shtml
פורסם 2009 במאי 3016 שנים מחבר אחשיו שאני באינטרנט המעבד על 2-4% והורדתי את ה directx הזזה ולא עזר איזה מבאס זה
פורסם 2009 במאי 3016 שנים אולי זה יעזור לךhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg392512#msg392512
פורסם 2009 במאי 3016 שנים מחבר אין שם שום דבר שעוזר בלינק שהבאתה לי,שמתי לב השקירטוע קורה מתי שאני עובר איזור ויש טעינה של מפה דוגמא ב bioshock אז אני עובר דלת ואז יש תקיעה קטנה וישר ממשיך ומתי שיש את התקיעה הקטנה זה נופל ל 45 fps ,גם שמורידים את האיכות ורזולוצייה להכי נמוך זה עדיין קורה
פורסם 2009 במאי 3016 שנים הלינק שהבאתי מקשר ספציפית למדריך להפעלת DMA אם הדיסק קשיח שלך עובד במצב PIO במקום DMAאז הוא זז הרבה יותר באיטיות וזה יכול להיות קשור לעניין
פורסם 2009 במאי 3016 שנים מחבר בדקתי הוא נימצא על DMA רק שבאוורסט כתוב לי שהוא מחובר ככבל IDE זה בסדר? זהל לא אמור להיות sata 2? גם בקרייסיס זה קרה שמתי שהיסתובבתי מהר היה תקיעה קטנה
פורסם 2009 במאי 3016 שנים האם הסתכלתה גם בשדה שלcurrent transfer mode/מצב העברה נוכחי ? אם זה מוגדר כבר ל dma if available זה לא בהכרחאומר שזה אכן רץ במצב dmaבקשר לide ללוחות של היום יש אמולוציה (הדמייה)שעושה שיראה כאילו הכונן sata עובד כide כי ככה זה יותר טבעי יעני פותר את הצורךלהשתמש בדרייבר מיוחד לבקר הsata בעת התקנתמערכת ההפעלה,אין לך מה לדאוג בקשר לזה
פורסם 2009 במאי 3016 שנים מחבר כן הכל על DMA ולא הבנתי למה התכוונתה במישפט האחרוןשאמרתה "מערכת הפעלה אין מה לידאוג" מה זאת אומרת?וכמו שאמרתי זה בחלק מהמשחקים זה קורה שאני עובר חדר והוא צריך ליטעון טקסטורה אז יש תקיעה קטנה לחצי שנייה וה fps נופל ל 45
פורסם 2009 במאי 3016 שנים המשפט האחרון היה המשך של מה שרשמתי לפני זהאם תקרא שוב מההתחלה אתה כבר תביןאם יש לך SP2 אז העדכון הזה עלול לעזורhttp://support.microsoft.com/kb/896256משפר ביצועים אם מעבדי כפולי ליבהוגם כאשר אתה משחק יש גם את עניין המוזיקה וקולות המשחקיכול להיות שעדכון הדרייבר של הכרטיס קול יעזור
פורסם 2009 במאי 3016 שנים מחבר יש לי sp3 ותיראה אולי זה פשוט הגדרה שאני לא מודע לה כי נגיד כל משחק שאני משחק והוא רץ על 60fps ופיתרום יש נפילה קטנה ל 52 או אפילו 55 אני מרגיש כמו קירטוע וממשיך אני הגדרה אויל שעושה שעדיין המשחק יהיה חלק? כי זה מוזר! ילדים אומרים שהם משחקים בממוצע על 45-48 חלק ולי עם זה יורד ככה מ 60 ישר ל 45 יש קירטוע גדול
פורסם 2009 במאי 3016 שנים אני עדיין ממליץ שתעדכן את הדרייבר של הכרטיס קולכי הוא גם יכול להשפיע הרי יש מוזיקה וקולות במשחקוהוא גם כל הזמן בשימוש בדומה לכרטיס מסךאם לא יעזור אז תנסה דרייבר אחר לכרטיס מסך,איזה אחד נסיונייעני BETA אם יש או את הגרסה הקודמתעריכה : כן יכול להיות איזהשהי הגדרה של רמת הגרפיקהבתוך המשחק עצמו אבל אני לא יכול להגיד לך באופן ספציפי איזו
פורסם 2009 במאי 3016 שנים מחבר אחיי תיראה הצלחתי לסדר את הבעיה ב bioshock הורדתי את התוכנה D3DOverrider אמרו שהיא מונעת נפילות fps ניכנסתי אליה עשיתי add שמתי את bioshock ושהוא אחשיו הוא פועל על 59-60fps אבל שניסיתי לעשות את זה ב the god father 2 ושם זה לא עזר עדיין יש נפילות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.