עבור לתוכן

עזרה מחשב חדש וכימעט כל משחק פועל עם נפילות fps

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד e8400

9800gtx+

4gb ram

500gb aaks

nzxt tempest

corsiar 550wtt

תיראו שיחקתי bioshock ומתי שאני עובר איזה דלת והמחשב צריך ליטעון ה fps נופל מ 60 ל 30-35 מה שמביא לתקיעה ענקית וגם שה fps נופל ל 57 עדיין מרגישים בקירטוע קטן וזה מוזר כי זה כולה 3 fps

זה גם קרה לי ב 2god futher שהייתי נוסע ומיסתובב היה נופל ל 44 גם בקרייסיס היו תקיעות קטנות מידי פעם ושיחקתי על High רזולוצייה 1280X1024

שאר המשחקים הכי גבוהה על 1280X1024 היה קטע גם ב bioshok שעברתי דלת ופיתאום המחשב ניתקע לשנייה כי ה fps נפל ל 0 ועלה חזרה

כרטיס מסך מעלות במאמץ 68 מעבד 47 שתי הליבות

המשחקים שזה לא קורה בהם הם dark sector 'assasin creed'wanted'cod5 'brother in arms

ב 3dmark06 קיבלתי 13.5k פשוט זה קרה בכמה משחקים ואני לא יודע מה הבעיה? יש לי דרייברים הכי חדשים

פורסם
  • מחבר

אחשיו שאני באינטרנט המעבד על 2-4% והורדתי את ה directx הזזה ולא עזר איזה מבאס זה

פורסם
  • מחבר

אין שם שום דבר שעוזר בלינק שהבאתה לי,שמתי לב השקירטוע קורה מתי שאני עובר איזור ויש טעינה של מפה דוגמא ב bioshock אז אני עובר דלת ואז יש תקיעה קטנה וישר ממשיך ומתי שיש את התקיעה הקטנה זה נופל ל 45 fps ,גם שמורידים את האיכות ורזולוצייה להכי נמוך זה עדיין קורה

פורסם

הלינק שהבאתי מקשר ספציפית למדריך להפעלת DMA

אם הדיסק קשיח שלך עובד במצב PIO במקום DMA

אז הוא זז הרבה יותר באיטיות וזה יכול להיות קשור לעניין

פורסם
  • מחבר

בדקתי הוא נימצא על DMA רק שבאוורסט כתוב לי שהוא מחובר ככבל IDE זה בסדר? זהל לא אמור להיות sata 2? גם בקרייסיס זה קרה שמתי שהיסתובבתי מהר היה תקיעה קטנה

פורסם

האם הסתכלתה גם בשדה של

current transfer mode/מצב העברה נוכחי ?

אם זה מוגדר כבר ל dma if available זה לא בהכרח

אומר שזה אכן רץ במצב dma

בקשר לide ללוחות של היום יש אמולוציה (הדמייה)

שעושה שיראה כאילו הכונן sata עובד כide

כי ככה זה יותר טבעי יעני פותר את הצורך

להשתמש בדרייבר מיוחד לבקר הsata בעת התקנת

מערכת ההפעלה,אין לך מה לדאוג בקשר לזה

פורסם
  • מחבר

כן הכל על DMA ולא הבנתי למה התכוונתה במישפט האחרון

שאמרתה "מערכת הפעלה אין מה לידאוג" מה זאת אומרת?

וכמו שאמרתי זה בחלק מהמשחקים זה קורה שאני עובר חדר והוא צריך ליטעון טקסטורה אז יש תקיעה קטנה לחצי שנייה וה fps נופל ל 45

פורסם

המשפט האחרון היה המשך של מה שרשמתי לפני זה

אם תקרא שוב מההתחלה אתה כבר תבין

אם יש לך SP2 אז העדכון הזה עלול לעזור

http://support.microsoft.com/kb/896256

משפר ביצועים אם מעבדי כפולי ליבה

וגם כאשר אתה משחק יש גם את עניין המוזיקה וקולות המשחק

יכול להיות שעדכון הדרייבר של הכרטיס קול יעזור

פורסם
  • מחבר

יש לי sp3 ותיראה אולי זה פשוט הגדרה שאני לא מודע לה כי נגיד כל משחק שאני משחק והוא רץ על 60fps ופיתרום יש נפילה קטנה ל 52 או אפילו 55 אני מרגיש כמו קירטוע וממשיך אני הגדרה אויל שעושה שעדיין המשחק יהיה חלק? כי זה מוזר! ילדים אומרים שהם משחקים בממוצע על 45-48 חלק ולי עם זה יורד ככה מ 60 ישר ל 45 יש קירטוע גדול

פורסם

אני עדיין ממליץ שתעדכן את הדרייבר של הכרטיס קול

כי הוא גם יכול להשפיע הרי יש מוזיקה וקולות במשחק

והוא גם כל הזמן בשימוש בדומה לכרטיס מסך

אם לא יעזור אז תנסה דרייבר אחר לכרטיס מסך,איזה אחד נסיוני

יעני BETA אם יש או את הגרסה הקודמת

עריכה : כן יכול להיות איזהשהי הגדרה של רמת הגרפיקה

בתוך המשחק עצמו אבל אני לא יכול להגיד לך באופן ספציפי איזו

פורסם
  • מחבר

אחיי תיראה הצלחתי לסדר את הבעיה ב bioshock הורדתי את התוכנה D3DOverrider אמרו שהיא מונעת נפילות fps ניכנסתי אליה עשיתי add שמתי את bioshock ושהוא אחשיו הוא פועל על 59-60fps אבל שניסיתי לעשות את זה ב the god father 2 ושם זה לא עזר עדיין יש נפילות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים