עבור לתוכן

wave.google.com - גוגל מנסים למצוא תחליף עכשווי לאימייל\מסרים מיידים.

Featured Replies

פורסם

http://wave.google.com/

גוגל מנסים להמציא מחדש פרוטוקול אחיד ועכשווי שיחליף את האימייל ואת המסרים המידיים וישתלב בכל סביבת עבודה אפשרית.

(קוד פתוח).

אזהרה: הסרטון ארוך (שעה ועשרים..)

ממליץ לפתוח אותו ביוטיוב בגדול ולא לצפות בו בצורה המוטמעת בדף.

פורסם

"Write a message to the Google Wave team

(Haikus, sonnets and ASCII art all accepted) "

אני שוקל ברצינות לכתוב להם סונטה.

בכל מקרה, רק אני מרגיש שגוגל עדיין מנסים להשתלט על העולם? :P

נכון לעכשיו אין לי זמן לראות את כל הפרוויו, יש גירסא מקוצרת או משהו של הקונספט?

נראה אחר כך ונגיב בקצת יותר פירוט.

פורסם

עוד לא ראיתי הכל (מין הסתם), אבל לפי 15 הדקות הראשונות - יש שם כמה דברים ממש ממש נחמדים.

אפשר לקרוא לזה "email 2", ובהתחשב בעובדה שהכל לחלוטין מבוסס WEB (ובטח גם יוטמע בצורה כזאת או אחרת עם GMAIL) - זה בעל פוטנציאל אדיר.

LOL @ 00:22:50

פורסם

אני עכשיו בדקה ה-30 בערך, וממש התלהבתי מהמון פיצ'רים נחמדים.

יש למה לחכות :)

אחד ה-פיצ'רים @ 00:35:45

HEBREW @ 00:37:15

פורסם

דילגתי על כמה דקות מתות ב-20 הדקות האחרונות...

סך הכל נראה שמדובר במשהו חזק ביותר, יש שם כמה דברים ממש אדירים. אני צופה שימוש נרחב. :)

פורסם

מצפייה קצרה זה נראה נחמד, אבל לא משהו פורץ דרך. בכל אופן אין לי כוונה לשבת על זה שעה וחצי.

פורסם

גם אני לא ממש התלהבתי. כאילו זה לא משהו חדש ומעניין , זה סתם כזה .

פורסם

לדעתי זה ממש מדהים!

כל התוכנות הקיימות - ICQ, MSN, AOL, AIM - יש לזה פוטנציאל להחליף את כולן תוך שימוש בממשק Web בלבד!

פשוט מוצר גאוני.

פורסם

מפחיד. מאוד מפחיד. מקווה שלפחות יוציאו לזה תוכנה ולא יתקעו את זה באתר אינטרנט.

פורסם

חשבתי שכבר הפייסבוק זה תחליף לכל דרכי המסרים

פורסם

פייסבוק זה אמצעי ליצירת קשר כמו שזונה ברחוב היא אמצעי להימנעות מעגבת.

פורסם

פייסבוק + תוכנת מסרים + פורומים = דרך תקשורת אולטימטיבית.

פורסם

אה?

כן?

כמה שלושת אמצעי התקשורת שציינת יעזרו לך במצב של כתיבת עבודה משותפת, לדוגמה? תאמין לי שזה לוקח המון זמן, מניסיון. לא משנה כמה תנסה לעשות את זה יעיל, בצורה כזאת נוצר מצב שישנה עבודה כפולה, העברת המידע איטית מאוד וזה ממש לא יעיל או נוח. ותראה בסרטון באיזו קלילות יכולה קבוצת אנשים, קטנה כגדולה, לעבוד על מסמך משותף אחד, כשכל אחד רואה בזמן אמת על מה האחרים עובדים, ויכול אפילו לשנות את מה שהם עושים - בזמן שהם עובדים עליו. אז ל"פייסבוק + תוכנת מסרים + פורומים" אתה קורא דרך תקשורת אולטימטיבית?

פורסם

אה?

כן?

כמה שלושת אמצעי התקשורת שציינת יעזרו לך במצב של כתיבת עבודה משותפת, לדוגמה? תאמין לי שזה לוקח המון זמן, מניסיון. לא משנה כמה תנסה לעשות את זה יעיל, בצורה כזאת נוצר מצב שישנה עבודה כפולה, העברת המידע איטית מאוד וזה ממש לא יעיל. ותראה בסרטון באיזו קלילות יכולים קבוצת אנשים, קטנה כגדולה, לעבוד על מסמך אחד - כשכל אחד רואה בזמן אמת על מה האחרים עובדים, ויכול אפילו לשנות את מה שהם כותבים - בזמן שהם כותבים אותו. אז ל"פייסבוק + תוכנת מסרים + פורומים" אתה קורא דרך תקשורת אולטימטיבית?

צודק.

אני גם אהבתי את הרעיון של התוספות הפשוטות והאינטגרציה לבלוגים\רשתות חברתיות וכ"ו, ממש יפה.

פורסם

מה עם פלאפון ? או שאתה מתקשר עם אנשים רק במחשב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים