פורסם 2009 במאי 2916 שנים לי אין אחד ספציפי יש כמה:הפרק על שר הטבעותהפרק המיוחד על באטרס (הטמטום שלו פשוט קורע אותי)הפרק על kanye west-gayfish גם דיי הרג אותיויש עוד פרקים שיותר הצחיקו אותי מאלו,באלו פשוט נזכרתי עכשיו.מה שלכם?
פורסם 2009 במאי 2916 שנים בשבילי כל עונות 1-3 היו פיצוץ אדיר של צחוק ואהבתי בעונות היותר מאוחרות את MAKE LOVE NOT WARCRAFT למשל
פורסם 2009 במאי 2916 שנים מקום ראשון 501 Scott Tenorman Must Dieמקום שני 611 Child Abduction is Not Funny
פורסם 2009 במאי 2916 שנים מחבר בשבילי כל עונות 1-3 היו פיצוץ אדיר של צחוק ואהבתי בעונות היותר מאוחרות את MAKE LOVE NOT WARCRAFT למשלמה היה מיוחד כ"כ בעונות הראשונות?מקום ראשון 501 Scott Tenorman Must Dieמקום שני 611 Child Abduction is Not Funnyחחח נכון פרק חזק ביותר!!
פורסם 2009 במאי 2916 שנים The Simpsons Already Did It דיי קרע אותייש גם את The Return of the Lord of the Rings to the Two Towersוכמובן עוד עשרות פרקים
פורסם 2009 במאי 2916 שנים יש יותר מדי הפרק עם אוסמה בן לאדן גדול הפרק עם סקוט טנורמן אחד הענקיים סדרה פשוט גאונית !
פורסם 2009 במאי 2916 שנים באמת יש יותר מידי. הפרק שקייל עושה ניתוח פלסטי כדי להיות גבוה וכושי הרג אותי. גם הפרק עם הגמד שקרטמן צוחק עליו, הפרק על יוטיוב... בקיצור, כל פרק
פורסם 2009 במאי 2916 שנים Scott Tenorman Must Die לדעתי אחד הפרקים הכי חשובים בכל התוכנית, אחד מנקודות הציון הכי גדולות בדמות של קרטמן.הכי אהוב עליי הוא cartoon wars על 2 החלקים שלו, בין היתר בגלל ה easter egg העיקרי שנעוץ בפרק הזה - השנאה של יוצרי הסדרה כלפי הכתיבה של family guy, שמבוטאת דרך התפרצות זעם של קרטמן ובעוד צורות אחרות שלא אפרט לטובת מי שעדיין לא ראה.
פורסם 2009 במאי 2916 שנים הפרק שבו קארטמן חיבר שירים נוצריים והופיע מול קהל.World of warcraftלדעתי, העונות האחרונות ממש התקלקלו פעם הם היו מצחיקים אבל היום יש המון פרקים חסרי הגיון וטעם.
פורסם 2009 במאי 2916 שנים מחבר למה דווקא יש בעונה החדשה שתי פרקים טובים כמו הזה על קנייה ואסט והשני עם הרכיב שאבא של סטן לקח ממאיץ החלקיקים בשוויץ כדי שהוא ינצח במרוץ מכוניות הצעצוע
פורסם 2009 במאי 2916 שנים כמעט כל הפרקים בעונה 5 ממש טובים.גם הפרק עם קנייה ווסט חזק מאוד.העונות הראשונות, שתמיד קני היה מת בסוף.
פורסם 2009 במאי 2916 שנים cartoon wars אחד החזקים http://www.southparkstudios.com/episodes/103230 הבחור שם מקשקש בערבית על חמאס-בוש-ישראל והכותבים החליטו לתת כתוביות שיורדות על family guy
פורסם 2009 במאי 2916 שנים עונה 4 הייתה לדעתי רוויה בסאטירה הכי נוקבת,בין אם זה הפרק שקארטמן מבצא "פשע שנאה"(זורק לבנה על טוקן),או זה שקרטמן מקים כנסייה ובמקביל השטן נמצא במשולש אהבים עםסדאם וקריס, הפרקים עם מר. האנקי והשיר שהוא שר לבן שלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.