עבור לתוכן

בעיה בצריכת זיכרון כתוצאה מפלאש

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אשמח לקבל עזרה בנושא הבא:

ברשותי DELL LATITUDE C640 עם כרטיס גרפי מסוג: Mobility Radeon 7500.

הבעיה היא שבכל פעם שהמחשב מציג תוכן של פלאש באינטרנט יש ניצול מקסימאלי של הזיכרון והמחשב די תקוע. ניסיתי את הדברים הבאים: 1) אתחול המחשב 2)החלפת מערכת הפעלה 3) התקנת תוכנת הפלאש פלייר העדכנית 4)עדכון ביוס 5)התקנת דרייבר חדש לכרטיס מסך 6) החלפת דפדפנים

לצערי הבעיה לא נפתרה ואני שוקל לרכוש מחשב חדש למרות שלמעט בעיה זו המחשב עובד מצוין.

לדעתי יתכן והכרטיס הגרפי יוצר את הבעיה.

האם מישהו יודע כיצד ניתן לפתור את הבעיה? אני ממש מיואש.

תודה רבה

טל

פורסם

הבעיה היא שבכל פעם שהמחשב מציג תוכן של פלאש באינטרנט יש ניצול מקסימאלי של הזיכרון והמחשב די תקוע.

איך אתה יודע שיש ניצול מקסימלי של הזיכרון דווקא? בדקת צריכת משאבים במנהל המשימות כדי לראות כמה זיכרון צורך הדפדפן כשפלאש רץ? בטוח שזה לא המעבד שתקוע על 100% או קרוב לכך?

לדעתי יתכן והכרטיס הגרפי יוצר את הבעיה.

הכרטיס הגרפי בקושי עושה משהו בהצגת פלאש, אם בכלל. לדעתי, זה לא הכרטיס, אלא המעבד. מה לעשות - מחשב די ישן ואיטי. גם לי יש מחשב כזה וגם הוא מקרטע באתרי אינטרנט שיש בהם מלא פלאש. וגם אצלי, מעבר לדברים האלה, המחשב עובד כמו שצריך (בתוכונו אופיס, מוזיקה, סרטים).

האם מישהו יודע כיצד ניתן לפתור את הבעיה? אני ממש מיואש.

תודה רבה

טל

זו לא באמת בעיה, ולא באמת יש פתרון. פשוט פלאש זה באמת דבר כבד (לפחות באופן השימוש שעושים בו ברוב אתרי האינטרנט). או שתכבה את הפלאש, או שתתקין חוסם פלאשים, ותסיר אותו באתרים שבהם יש פלאש שאתה באמת רוצה לראות (כמו Youtube).

פורסם
  • מחבר

תודה על המידע.

אכן בדקתי במנהל המשימות שהדפדפן צורך את הזיכרון כאשר הפלאש מוצג.

אמשיך להשתמש בחוסם פלאשים כפי שאני עושה היום .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים