עבור לתוכן

הפעלת תוכנות 32 ביט על vusta 64 bit + ווינדוז 7

Featured Replies

פורסם

שלום

חבר מתעתד להביא לי מחשב נייד מארה"ב עם מערכת הפעלה vista 64bit.

בגלל מגבלות זמן אני חייב לקחת את החבילה as is.

מה הפיתרון כדי להפעיל תוכנות של 32 ביט, האם הן יעבדו על ווינדוז זו או שיהיה עליי לפרמט ההארד דיסק ולקנות ווינדוז בנפרד בארץ ?

האם windows 7 rc שבאתר מיקרוסופט תומכת בתוכנות 32 ביט ?

האם ניתן לדעתכם בעתיד לשדרג בחינם לוינדוז 7?

אודה על כל עזרה

פורסם

רוב התוכנות שקיימות כיום הן של 32 ביט. מעט מאוד מהן לא יעבדו על מערכות הפעלה של 64 ביט.

הסבר יותר מפורט על הבעיות בגרסאות 64 ביט יש לך בסטיקי.

פורסם
  • מחבר

תודה על תשובתך, אני הולך לקרוא את הסטיקי

המחשב יש לו 6 גגה זיכרון פנימי, והבנתי שבוינדוז 32 רק מחציתם ינוצלו, האם יש דרך ליהנות משני העולמות (לנצל את כל הזיכרון הפנימי ולהפעיל תוכנות של 32 ביט בו זמנית) ?

פורסם

אני לא חושב שיש דרך כזו.

כפי שאמרו פה, ויסטה 64 ביט תומכת ברוב הכמעט מוחלט של תוכנות 32 ביט ומשום שלנייד יש 6 ג'יגה זיכרון, יהיה חבל לנצל רק חצי ממנו.

לכן אם יש תוכנות מיוחדות שאתה רוצה להריץ על המחשב, כנס לאתר הבית של החברה ותבדוק אם יש תמיכה.

פורסם
  • מחבר

1. יש לי מעבד תמלילים ישן שנקרא "דגש" ועובד על ויסטה 32 ביט, איך אוכל לדעת אם יעבוד על 64 ביט ?

2. תוכנות הרצת מערכת הפעלה וירטואלית האם יוכלו להפעיל מערכת הפעלה xp 32 ביט ?

פורסם

המחשב יש לו 6 גגה זיכרון פנימי, והבנתי שבוינדוז 32 רק מחציתם ינוצלו, האם יש דרך ליהנות משני העולמות (לנצל את כל הזיכרון הפנימי ולהפעיל תוכנות של 32 ביט בו זמנית) ?

אבל הרגע אמרתי שאין בעיה להפעיל תוכנות של 32 ביט (ברוב המקרים). או שלא הבנת, או שאתה לא מסביר את עצמך נכון.

1. יש לי מעבד תמלילים ישן שנקרא "דגש" ועובד על ויסטה 32 ביט, איך אוכל לדעת אם יעבוד על 64 ביט ?

2. תוכנות הרצת מערכת הפעלה וירטואלית האם יוכלו להפעיל מערכת הפעלה xp 32 ביט ?

1. יש סיכוי שהוא לא יעבוד (למה בכלל אתה רוצה לעבוד על תוכנה כזו מיושנת?). בכל מקרה, במקרה הכי גרוע אפשר להפעיל אותו עם מערכת הפעלה וירטואלית.

2. כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים