עבור לתוכן

יש לי כסף, אני רוצה להשקיע. במה?

Featured Replies

• תגובות 66
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מצטער, הייתי חייב להגיב לו....:

אני מעדיף להיות מסכן מאשר להיות בן 17.5 עם השכלה של ילד בן 4 ומפונק כמו תינוק.

קשה להאמין שמישהו בן 17 לא עבד באמת בחיים שלו... פשוט מקומם.

אולי די עם התגובות הדביליות האלו?

פתאום כולם משחקים פה במשחק "מי יותר עני ומסכן"

הבחור עובד, ואל תשכח שהוא עוד תלמיד תיכון, אי אפשר ללכת לעבוד מ8 עד 7 בגיל כזה.

מה זה לעבוד "באמת" לנקות פחי אשפה?

זה שהבן אדם לא קורע את התחת כמו אבא שלכם לא אומר שהוא לא עובד באמת, איפה אתה היית בגיל 17?

אני ממליץ לך לקחת חלק מהכסף הזה ולהשתמש בו לקורס פסיכומטרי בקיץ.

בטווח הארוך, זה יאפשר לך ללכת ליחידות עילית בצבא מה שיעזור לך בעתיד "להכפיל או לשלש את הכסף"

בטווח הקצר זה ישרוף לך את החופש ולא תוכל לבזבז את שאר הכסף על שטויות :xyxthumbs:

פורסם

מה הבעיה

שיהמר על ירידה\עלייה של מט"ח כלשהו עם מינוף פי כמה מאות

אם הוא שם 2000 ש"ח על הדולר במינוף פי 300 והדולר עולה ב5 אגורות אז הוא משלש את הכסף שלו, אחרי מיסים ועמלות!

(לא הייתי ממליץ לעשות את זה, אבל מהדרכים המעטות לצבור הון ומהר שקיימות זו אחת הבולטות)

פורסם

אולי די עם התגובות הדביליות האלו?

פתאום כולם משחקים פה במשחק "מי יותר עני ומסכן"

הבחור עובד, ואל תשכח שהוא עוד תלמיד תיכון, אי אפשר ללכת לעבוד מ8 עד 7 בגיל כזה.

מה זה לעבוד "באמת" לנקות פחי אשפה?

זה שהבן אדם לא קורע את התחת כמו אבא שלכם לא אומר שהוא לא עובד באמת, איפה אתה היית בגיל 17?

אני בן 17.... אני אומר את מה שאני אומר כי אני יודע איך הרוב המוחץ פועל בגיל הזה (כולל אני).

הימורים זה ממש לא הדרך.

פורסם

הרבה תגובות נכונות .אבל אם אתה באמת מנסה להכפיל את הסכומים יש כמה דרכים לא הכי טובות אבל זה עלייך

תמיד תוכל להמר להכפיל או להיות חייב למשך חייך

הקטע עם המטח מה שנאמר מעליי לגמרי אפשרי ותוכל לעשות קופה תוך כמה שעות תלוי כמה מזל יש לך וידע לא יזיק אתה יכול לעשות גם קניה/מכירה סחורה עם מינופים מטורפים לדוגמא נפט . תמיד יש לך אופציות של תא25 במסחר יומי אתה יכול לעשות 50% תוך יום אבל תמיד יש להפסיד ...דרוש הרבה מזל ושכל . אם קניתה מי ראש והיה יום ממש טוב אפשר לעשות גם 150%. אמיתי לגמרי בלי להסתלבט.

אם תפסיד הכל תתחיל לגנוב ולמכור סמים ... חחחח

אבל רציני אם אתה מוכן לקחת סיכון וזה כאילו 85% שתפסיד הכל כי אין לך מושג מה לעשות . אתה יכול להכפיל את הסכום תוך השקעה.

תמכור לימונדה ביתית ב 10 שקלים לכוס ליד הטיילת יש סיכוי ענק שאנשים יקנו .

אם אתה כבר בפורום הזה אני מנחש שאתה מבין קצת במחשבים. תפרסם הודעה שיש טכנאי בעיר ושאנשים יתקשרו אלייך תגיע אליהם הביתה ביקור בסביבות +-100 שח גם לא רע בשביל שעת עבודה.

זה לא מחייב הרבה עבודה פיזית תחשוב על דרכים מקוריות להרוויח. תחשוב לבד . ותפסיק להיות מושפע מספרי קיוסאקי(אבא עשיר אבא עני) להשקיע ולא לעשות כלום. גם הוא לא התחיל מי מיליונים.

פורסם

איך ג'רי סיינפלד מספר :" אמרו לי לתת לכסף לעבוד בשבילי ( כך אני אוכל לנוח ) , נתתי לכסף לעבוד , אחרי כמה זמן באתי ושאלתי היכן הכסף שלי , אמרו לי : הכסף שלך לא היה טוב בעבודה ( לא היה עובד טוב ) , נאלצנו לפטר אותו ( נתנו לו ללכת ) "

חמודי , תן לכסף שלך לנוח ולך לעבוד כי אם תיתן לכסף שלך לעבוד בשבילך הוא עלול להיות מפוטר - חחח .

פורסם
  • מחבר

מצטער, הייתי חייב להגיב לו....:

אני מעדיף להיות מסכן מאשר להיות בן 17.5 עם השכלה של ילד בן 4 ומפונק כמו תינוק.

קשה להאמין שמישהו בן 17 לא עבד באמת בחיים שלו... פשוט מקומם.

נו אבל אתה רואה שאתה סתם מזיין תשכל? ועכשיו עשית זאת ב6 תגובות ולא ב4. אני מוכן לחתום איתך שאני קורע את התחת בעבודה הרבה יותר ממה שאתה עושה, שאני מניח שזה לעזור לאימא להכניס כלים למדיח בתשלום, כי זאת הדרך היחידה שהיא יכולה להוציא אותך מהמסך.

מה הבעיה

שיהמר על ירידה\עלייה של מט"ח כלשהו עם מינוף פי כמה מאות

אם הוא שם 2000 ש"ח על הדולר במינוף פי 300 והדולר עולה ב5 אגורות אז הוא משלש את הכסף שלו, אחרי מיסים ועמלות!

(לא הייתי ממליץ לעשות את זה, אבל מהדרכים המעטות לצבור הון ומהר שקיימות זו אחת הבולטות)

אפשר הסבר מפורט יותר?

פורסם

ממליץ בחום לרדת מהרעיון :nono:

אני יוצא מנקודת הנחה שאתה לא מבין בנושא אז קשה לתאר לך את הסיכויים שתצא עם רווח (במקרה הטוב)

אני כן מכיר אנשים שעושים מזה כסף אבל זה העבודה שלהם ותמיד מפסידים בהתחלה

פורסם

אני אגיד לך במה תשקיע וגם תרויח מקצוע לעתיד.

לך קנה מפה לבנה גדולה, בוזוקי ומפוחית וחופשי חודשי לתלאביב. תמצא פינה בולטת באלנבי ותתחיל לזמר.

פורסם

תעסוק בזנות

פורסם

הוא לא צריך כסף בשביל זה , להיפך .

פורסם

אפשר הסבר מפורט יותר?

באופן המסורתי אם אתה קונה מכשיר פיננסי כלשהו (מניה, מט"ח, אופציות וכו') כשהשווי שלו משתנה אז הרווחת\הפסדת את השינוי בשווי שלו.

במסחר ממונף הרווחת\הפסדת את השינוי בשווי שלו, כפול גודל המינוף, שיכול להגיע לפי כמה מאות.

דוגמא: קנית דולר ב4 שקל, והשווי שלו עלה ל4.10. אם אתה ממונף פי 300 אז במקום להרוויח רק 10 אגורות, אתה תרוויח 10X300 = 3000 = שלושים שקל.

בסכום של 2000 שקל ממונפים פי 300, הכסף שלך הופך ל 60,000 שקל.

מצד שני ההפסדים גם ממונפים. (אבל אתה לא יכול להגיע למינוס, בגלל מנגנון שנקרא stop loss שימכור מיד את כל האחזקות שלך כשתגיע לשווי של 0)

בעיקרון מאד לא מומלץ, אפילו לא לאנשים מנוסים ומעורים בשוק ההון. אבל אם יש לך 2000 ש"ח שאתה לא צריך ואתה רוצה קצת להתרגש ואולי ללמוד, זה קצת עדיף מקזינו.

פורסם
  • מחבר

אם אני הופך 2000 שקל לדולרים, כשהדולר נגיד 4 שקל, אז יש לי 500$. בהנחה שהדולר יעלה ב0.1 כמו שאמרת, אני ארוויח סה"כ סכום זעום יחסית לסכום שהשקעתי ולזמן שזה ייקח, רק 50 ש"ח.

פורסם

תקרא את ההודעה שלו שוב.

פורסם

הייתי אומר פשוט תוותר

אפילו לא הבנת את מה שהוא כתב

כשה אתה עובד עם מינופים אתה מפסיד באותו קצב עם העסק ירד בכמה אחוזים מסכנים פשוט ימחק לך הכסף תוך דקה פשוט תספיק להגיד "אאאהההה" וזהו.

אנשים שלמדו ועובדים עם זה יום יום מתקשים ועוברים הרבה כאב ראש . אז תחשוב פעמיים, אבל עם האלפייה כמו שאומרים יפה "על הזין שלך" אז לך על זה מי ידע והמזל יאיר לך.

dark respect רואים שאתה מבין בעסק ויושב כל היום ב bizportal. אבל למה אתה גורר בחור צעיר לאבדון ? לא יפה חחחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים