עבור לתוכן

LinkSys CISCO WRT54G2?

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מטלבת אם לקנות את הראוטר LinkSys CISCO WRT54G2

יש לנו 3 מחשבים, אני מרבה מאוד להוריד מהTORRENT וזה...

5 מ"ב אינטרנט. זה טוב? זה יעזור? אם אני רוצה להיות HOST של איזה סרבר או משהו זה יהיה טוב?

הראוטר בכללי טוב? 300 ש"ח. אני יכול להשיג משהו יותר טוב ב300 ש"ח?

נ.ב: 2 המחשבים נמצאים למעלה רחוק, איזה 15 מ' מהראוטר או משהו כזה... והראוטר בממד אז אני מחפש משהו בעל טווח ארוך ושהSIGNAL יהיה חזק כי הוא בממד..

אני ממש לא יודע מה לעשות :nixweiss: ?

תודה!

פורסם
  • מחבר

נו בחייאת, 81 צפיות ואף אחד לא יודע?...

פורסם

5 מ"ב אינטרנט. זה טוב? זה יעזור? אם אני רוצה להיות HOST של איזה סרבר או משהו זה יהיה טוב?

5Mb Download זה תמיד טוב, במיוחד שיש לך 3 מחשבים שאולי (ואולי לא) משתמשים באינטרנט במקבילת תוך שימוש בתוכנות P2P למינהם.

אם אתה רוצה לארח משחקי רשת על המחשב שלך, משמע לתפקד כ-Server, מהירות ההורדה (Download) לא משחקת פה תפקיד חשוב, הדגש הוא על מהירות העלאה (Upload).

קצב ההעלאה מגיע כברירת מחדל כ-500b (בקו של 5Mb Down ), יש לך אפשרות לבקש Upload גבוהה יותר, וכמובן שהמחיר בהתאם.

אני לא בדקתי את הנושא אף פעם, אבל לא נראה לי שעם Upload כזה תוכל לארח משחקים גדולים (אולי 10-15, אבל לא יזיק לבדוק את הנושא לעומק).

WRT54G2 אולי נשמע די טוב (זיכרון גדול, כוח עיבוד חזק) אבל הוא לא מולמץ במקרה שלך בגלל שהוא עושה שימוש באנטנות פנימיות ועובד בתקן G, ואני בספק אם הוא יוכל לכסות את 2 הקומות, במיוחד שמדובר בממ"ד (מה גם שמיקום של נתב בממ"ד הוא רעיון מאוד גרוע)

בתקציב שלך עדיף לרכוש BR-6504N שתומך בתקן N וב-MIMO מה שיכול לשפר משמעותית את איכות הכיסוי האלחוטי (כמובן שתצטרך כרטיסים תומכים תקן N, מה שמקפיץ את העלויות) ולחבר רק 2 מחשבים אלחוטית, ואת המ"מד חוטית.

בכל אופן, אלטרנטיבה עדיפה היא לפרוס רשת קוית בכל הבית (אני יוצא מהנחה שכל המחשבים נייחיים, לא ציינת אחרת).

עדיף ללכת על ה-WRT54G2 שיביא לך תוצאות טובות בהתמודדות עם חיבורים רבים (P2P), ולחבר אליו את כל שלושת המחשבים חוטית.

בנוסף, לרשת שלך תיהיה יכולת אלחוטית לא רעה.

לחבר את כל שלושת המחשבים אלחוטית, בזמן שהראוטר ממוקם בממ"ד זה תכנון לא יעיל בעליל.

פורסם
  • מחבר

5Mb Download זה תמיד טוב, במיוחד שיש לך 3 מחשבים שאולי (ואולי לא) משתמשים באינטרנט במקבילת תוך שימוש בתוכנות P2P למינהם.

אם אתה רוצה לארח משחקי רשת על המחשב שלך, משמע לתפקד כ-Server, מהירות ההורדה (Download) לא משחקת פה תפקיד חשוב, הדגש הוא על מהירות העלאה (Upload).

קצב ההעלאה מגיע כברירת מחדל כ-500b (בקו של 5Mb Down ), יש לך אפשרות לבקש Upload גבוהה יותר, וכמובן שהמחיר בהתאם.

אני לא בדקתי את הנושא אף פעם, אבל לא נראה לי שעם Upload כזה תוכל לארח משחקים גדולים (אולי 10-15, אבל לא יזיק לבדוק את הנושא לעומק).

WRT54G2 אולי נשמע די טוב (זיכרון גדול, כוח עיבוד חזק) אבל הוא לא מולמץ במקרה שלך בגלל שהוא עושה שימוש באנטנות פנימיות ועובד בתקן G, ואני בספק אם הוא יוכל לכסות את 2 הקומות, במיוחד שמדובר בממ"ד (מה גם שמיקום של נתב בממ"ד הוא רעיון מאוד גרוע)

בתקציב שלך עדיף לרכוש BR-6504N שתומך בתקן N וב-MIMO מה שיכול לשפר משמעותית את איכות הכיסוי האלחוטי (כמובן שתצטרך כרטיסים תומכים תקן N, מה שמקפיץ את העלויות) ולחבר רק 2 מחשבים אלחוטית, ואת המ"מד חוטית.

בכל אופן, אלטרנטיבה עדיפה היא לפרוס רשת קוית בכל הבית (אני יוצא מהנחה שכל המחשבים נייחיים, לא ציינת אחרת).

עדיף ללכת על ה-WRT54G2 שיביא לך תוצאות טובות בהתמודדות עם חיבורים רבים (P2P), ולחבר אליו את כל שלושת המחשבים חוטית.

בנוסף, לרשת שלך תיהיה יכולת אלחוטית לא רעה.

לחבר את כל שלושת המחשבים אלחוטית, בזמן שהראוטר ממוקם בממ"ד זה תכנון לא יעיל בעליל.

אוקיי תודה... אני לא מבין בראוטרים וזה אז מה זה התקן N הזה? מה אני צריך בכדי שזה יעבוד?

תודה!

פורסם

תקן N, זהו התקן החדש של WiFi שכרגע נמצא בפיתוחים (הוא עדיין משווקת כטיוטא - Draft 2 ).

הוא מציע מהירות העברת נתונים גבוהה יותר, ועבודה יעילה יותר מול אותות חלשים - משמע, קליטה טובה יותר במקומות מרוחקים.

כדי לעבוד בתקן N, אתה צריך גם נתב, וגם כרטיס רשת שתומכים בו.

למרות שאם יש לך כרטיס תקן G, אז הנתב ישדע לעבוד איתו, אבל אתה לא תהנה מההטבות של תקן N.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה!

אתה יכול אולי להגיד לי אם יותר שווה לי:

א) הנתב עם תקן G + כרטיס רשת G?

או

ב) הנתב עם תקן N + כרטיס רשת G?

פורסם

נתב תקן N יעבוד טוב יותר מאשר נתב בתקן G עם אותו כרטיס.

אבל במצ שלך, אני לא יודע אם זה משתלם. סה"כ אתה צריך להשיג כיסוי גדול של 2 קומות + ממ"ד.

כדי שאוכל לעזור לך בצורה יותר ספציפית, תפרט על המחשבים (ניידים / ניידים ), על המיקום שלהם, על המרחק בין הקומות, והגודל של כל קומה.

בנוסף, מה הצורת חיבור שבחרת - חוטי + אלחוטי ? רק אלחוטי ? רק חוטי ? (המלצה: תבחר בחיבור חוטי, או בחיבור מעורב במקומות שנוח).

פורסם
  • מחבר

נתב תקן N יעבוד טוב יותר מאשר נתב בתקן G עם אותו כרטיס.

אבל במצ שלך, אני לא יודע אם זה משתלם. סה"כ אתה צריך להשיג כיסוי גדול של 2 קומות + ממ"ד.

כדי שאוכל לעזור לך בצורה יותר ספציפית, תפרט על המחשבים (ניידים / ניידים ), על המיקום שלהם, על המרחק בין הקומות, והגודל של כל קומה.

בנוסף, מה הצורת חיבור שבחרת - חוטי + אלחוטי ? רק אלחוטי ? רק חוטי ? (המלצה: תבחר בחיבור חוטי, או בחיבור מעורב במקומות שנוח).

3 נייחים. מחשב אחד מחובר בצורה חוטית (הוא קרוב לראוטר) והשתיים האחרים לא בממד אלא בקומה מעל (משהו כמו 15 מטר) והם מחוברים באופן אל חוטי... מה אתה אומר? איזה ראוטר שווה? בנוסף, תוכל להמליץ על ADAPTAR טוב שילך עם הראוטר שאתה ממליץ?

תודה רבה על העזרה :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים