פורסם 2009 במאי 2716 שנים דבר ראשון אני חייב להגיד תודה ל taotao שצממך בי לאורך כול הדרך פה בפורום תודה רבה אחי ! דבר שני האלתי את ה FSB ל 425 שנתן לי 3.61 GHZ לוח אם : EP45DS3L מעבד:Q9550 קירור: AC EXTEM זכרונות 4G OCZ REAPER 1066HZ הינה תוצאות היציבות מהתוכנה OCCT טמפרטורות : מתחים : ההגדרות בביוס עומדות על : בשלב הראשון העלתי את ה FSB ל 425 ואת ה PSI-E הגדרתי על 100 בשלב השני שמתי את הזכרונות על 2.00D והגדרתי ידנית את התזמונים זה בסדר למרות שאני לא מנצל את כול ה 1066HZ שיש לי ? ובשלב השלישי זה המתחים שהגדרתי המתחים בסדר ? צריך לשנות משהו ? אני צריך חוות דעת כללים על ההגדרות ועם אני צריך לשפר משהו ו עם ה OC יציב או לא ואיך אפשר ליצב אותו עוד יותר עם צריך והשאלה הכי חשובה איך אני ממשיך מפה האלה היעד הסופי שלי 4.00 GHZ וכמובן שתודה רבה רבה לעוזרים !
פורסם 2009 במאי 2716 שנים עברת את הבידקות השונות בהצלחה ? כמה זמן ביצעת אותם ?כמו כן הטמפ' שלך כבר מגיעה לגבול של ה70+-..אז תבדוק טוב שאתה ממשיך לעלות את התדר..ניסת לעלות עוד ? שכן לדעתי המתחים נמוכים מעט להמשך..אבל זה תבדוק רק לאחר שתעלה את הבאס שוב..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.