פורסם 2009 במאי 2716 שנים הייפרמטתי את המחשב היום ופיצלתי את ההארד דיסק לשניים.כשההתקנה הסתיימה ונכנסתי למערכת ההפעלה ראיתי שיש רק כונן c עם החלק היחסי של הכונן הקשיחואילו המחיצה השניה לא היתה שם בכלל, כלומר לא זוהתה על ידי המערכת.יצויין שהסידי רום שלי הוא כונן d.כיצד אפשר לסדר את העניין שהמחיצה השניה תופיעה?בתודה מראש
פורסם 2009 במאי 2816 שנים מחבר בדקתי בניהול וראיתי שהכונן לא מזוהה.פרמטתי אותו ועשיתי אותו כונן Eלאחר מכן שיניתי את כונן הסידי רום ל-F כדי שיתפנה הכונן D לכונן המפוצל.ואז יצא לי שני מחיצות של כוננים C וDואת כונן הסידי רום החזרתי לכונן Eהאם יכול להיות בעיה בעתיד?האם כשאחליט לפרמט שוב תהיה שוב הבעיה הזאת?
פורסם 2009 במאי 2816 שנים איזו בעיה? אני לא ראיתי שום בעיה.פרמטת, חילקת למחיצות, קבעת אותיות למחיצות... אלו דברים סטנדרטיים ולא בעיות.
פורסם 2009 במאי 2816 שנים מחבר הבנתי.... מה הסיבות שבגללן המערכת לא מזהה מחיצות? משום שאני לא רוצה שבפעם הבאה שאני מפרמט שוב הבעיה תחזור. תודה רבה
פורסם 2009 במאי 2816 שנים מחבר אסביר שוב את כוונתי.ממה החוסר זיהוי של המערכת את המחיצה יכולה לנבוע?והאם הצעד שביצעתי פותר את הבעיה ולא מאט את המערכת.תודה
פורסם 2009 במאי 2816 שנים תסלח לי אבל אולי אני לא הבנתי אותך מההודעה הראשונה שלך, אבל על פי הבנתי-היה לך כונן קשיח, מחקת את המחיצות או שהשטח לא היה מוקצה.יצרת מחיצה אחת ובתום לב חשבת שיצרת מחיצה שנייה. לא יצרת מחיצה שנייה.בעקבות הדיון יצרת מחיצה שנייה.זה מה שאני הבנתי. ולפיכך - לא הייתה שום בעיה.
פורסם 2009 במאי 2816 שנים מחבר אחלה קצת סיבכתי את העניין עם כל הכוננים אולי... אני מבין את העניין כעת טוב יותר. תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.