עבור לתוכן

מהירות האינטרנט 1.5 בחשבון של 4

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אבל אני בטוח, שאם הבחור יעשה את זה באופן שיטתי לאורך זמן, אז זה יגיע אליהם ..

איך בידיוק יכולים לעלות עלי ?

• תגובות 37
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא יודע בדיוק איך העסק הזה עובד, אבל אני בטוח שהם שומרים LOG כלשהו של חשבון מול כתובת MAC אולי ..

אם יש פה מישהו שיוכל להרחיב אני אשמח.

פורסם

הם פשוט יראו שאותו שם משתמש קיבל יותר מכתובת IP אחת באותו זמן. מנסיון שלי, בב"ל ב-ADSL לפחות, לא מאפשרת חיבור עם אותו משתמש ביותר ממקום אחד - ברגע שמנסים לגלוש, מופנים לדף שמודיע שהמנוי מחובר כבר במקום אחר.

פורסם

הם פשוט יראו שאותו שם משתמש קיבל יותר מכתובת IP אחת באותו זמן.

זה יהיה נכון לחיבור מקביל של חשבון אחד, אבל לא אם הוא מתחבר רק מתי שהוא לא מחובר.

פורסם

אני לא חושב שהם יאסרו דבר כזה. לדעתי זו זכותך להשתמש ביוזר שלך גם במחשבים אחרים.

פורסם

הסכם התקשרות לשירותי האינטרנט

http://bezeqint.net/Media/internet_agreement.pdf

11.6. מובהר בזאת כי זכות השימוש בשירותים על פי תנאי הסכם זה הינה ללקוח

בלבד. הלקוח לא יאפשר שימוש מכל סוג ומין שהוא, בין בתמורה ובין שלא

בתמורה, לאחר .

הסכם התקשרות לשירותי האינטרנט, בזק בינלאומי.

פורסם

^ ואיפה נאמר שמותר לך להשתמש רק ממקום אחד?

כל עוד לא מדובר על חיבור סימולטני ממקומות שונים, אין להם דרך לדעת אם אתה זה שמשתמש או מישהו אחר. נכון שאתה עובר על הסכם ההתקשרות (שלא נשלח אליך אף פעם, וסעיף זה לא הובא לידיעתך בשום שלב), אך אין להם דרך לעלות על כך, וגם אין להם ממש סיבה.

פורסם

טעות שלי, לא שמתי לב למה שאמרת.

בכל אופן, אם תקרא את הדיון תרואה שבמקרה הזה לא מדובר בחשבון שלו.

פורסם

אני יודע שזה לא החשבון שלו. אמרתי שאין להם דרך לעלות על דבר כזה, כי לא ניתן להבדיל בין זה, לבין אדם המשתמש בחשבון שלו במחשבים שונים (לא בו זמנית).

יתר על כן, הסכם ההתקשרות הזה לא נשלח אף פעם ללקוחות, ובע"פ לא נאמר להם דבר לגבי עניין זה.

פורסם

זה חלק מהחוזה שאתה חותם איתם.

ואני מאמין שדווקא יש דרך לעלות על זה, הספקית רואה את הכתובת MAC דרכה אתה מתחבר, ואם תתחבר כל פעם דרך מודם שונה, הלוך ושוב בין אותם שתי כתובות, אני חושב שיפול להם האסימון.

פורסם

איך בידיוק יכולים לעלות עלי ?

יכולים לעלות עליך דיי בקלות אבל לא יעשו את זה אף פעם. אין אינטרס לחברה לעצבן את הלקוחות שלה בצורה כזו. מה שזה רק יעשה זה יבריח את הלקוחות לחברה מתחרה.

זה נכון כמובן רק במקרה של תחרות. במקרה בשוק האינטרנט יש תחרות, אז אתה בטוח.

פורסם

My_Name, תפעיל מעט את המוח! נגיד ואתה אצל מישהו אחר, אין לו אינטרנט, ואתה רוצה להתחבר על המשתמש שלך (עזוב שזה לא הגיוני שאין לו משתמש אבל מודם כן... נגיד הבאת מהבית)... אז אתה מפעיל את המשתמש שלך על התשתית שלו - לגמרי חוקי!!!

בבקשה אל תדאג, הם לא יאשימו אותך!

פורסם

אתה מנסה להתוכח עם חוזה חתום ?

כתוב בפרוש שאסור להעביר את פרטי ההתחברות לצד ג', ושאסור לאפשר לצד ג' שימוש בחשבון. וזה בדיוק מה שהוא עושה.

אם היה מדובר בחשבון שלו המצב היה שונה (אבל הוא לא).

פורסם

אתה יכול לעשות את זה בשקט.. לאף אחד לא אכפת, ואף אחד בבזק בינלאומי לא עוקב אחרי כל הלקוחות כדי לראות מאיזה כתובת MAC הם מתחברים..

(הם גם לא באמת יכולים לראות את הכתובת MAC כי אתה מאחורי NAT אבל לא חשוב..)

וד"א, בזק כן יכולים לראות לאיזה ספק אתה מתחבר, אבל לא לאיזה חבילה, וכל עוד אתה לא מתלונן על איטיות או ניתוקים גם לא באמת אכפת להם.

בקיצור, אתה יכול להגדיר את התשתית שלך ל4 מגה ולגלוש חופשי, אלא אם כן בעל המנוי יתלונן שהוא לא מסכים לזה...

פורסם

(הם גם לא באמת יכולים לראות את הכתובת MAC כי אתה מאחורי NAT אבל לא חשוב..)

מה הקשר NAT ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים