עבור לתוכן

ניתוקים עקב PADT TAG בנתב DLINK DI 624

Featured Replies

פורסם

מדי פעם (לפעמים פעם ביום, לפעמים פעם בשעה!!) יש ניתוק מהאינטרנט. בלוג מופיע:

PPPoE: Receive PADT TAG Disconnect PPPoE

זה נתב שעבד די טוב ללא שום שינוי בכלל בהגדרות במשך שנים. הבעיה הופיעה לפני מספר חודשים והחמירה לאחרונה.

פרטים:

זה נתב rev C, שעבד (פחות או יותר) כמון שצריך ללא שום שינוי במשך מעל 4 שנים (יחד עם מודם speed touch home מקונפג כ-bridge של PPPOE).

גרסת קושחה 2.50 (אני יודע שזה יחסית ישן, אבל הכל תקתק כמו שצריך עד עכשיו).

ספק אינטרנט בזק בינלאומי, 2.5MBIT מעל ADSL.

הפתרונות שראיתי באינטרנט לא ממש היו משכנעים (להכניס שרת NTP, לשנות ל-connect on demand וכל מני שטויות).

עריכה: הנה לינק לדיון בנושא זה בדיוק, ומציעים שם שלל "פתרונות" (יותר כמו וודו). אולי זה יעזור למישהו אחר...

http://www.dslreports.com/forum/remark,12623687

יש למישהו הצעות?

פורסם

בדקת שזה במקרה לא המודם? (למרות שהגדם הזה הוא ה"רולס רויס" של המודמים הכל יכול להיות)

פורסם
  • מחבר

אין לי דרך טובה לבדוק אבל אציין ש:

1) לא נראה שיש בעיות sync (כשיש בעיה כזו הנורה מהבהת), וכל נורות הסטטוס השונות דולקות כרגיל.

2) כמובן שמדי פעם ניסיתי לכבות את המודם ולהדליק אותו, אבל זה לא ממש עוזר.

3) כמו שאמרתי האינטרנט עובד בסדר לפעמים (כשאין ניתוק כל שעה).

האם יש דרך טובה לבדוק את המודם?

לפי מה שקראתי PADT זה חלק מפרוטוקול PPP - כלומר אם זה נשלח האם הוא נשלח מהמודם או מה-ISP?

שאלה נוספת למי שיש DI-624 שעובד, עם איזה גרסת קושחה את/ה משתמש/ת?

פורסם

PAD זה אכן חלק מ PPP אבל זה לא מה שחשוב פה עכשיו.

תנסה לעבוד יום עם חייגן ומודם בלבד כדי לשלול את הבעיה בו קודם כל.

פורסם
  • מחבר

טוב, זה לא סביר עקב כמות המחשבים שמחוברים באופן קבוע לרשת בבית וכמות האנשים שמשתמשים בהם... אבל אם אין ברירה גם לזה נגיע. ואו, אני אפילו לא זוכר איך מגדירים חייגן.

אבל חדשות טובות: הזזתי את הנתב ככה שלא יהיה מעל המודם, על מנת למנוע התחממות. מאז אין בעיות (כבר כמה שעות). (טפו טפו טפו).

מסתבר שעוד אנשים דיווחו על הבעיה הזו וזה פתר אותה.

נסתכל על הלוג בבוקר ונראה.

פורסם
  • מחבר

טוב עבר היום ונראה שהמצב השתפר, עד כמה שזה מוזר. עדיין יש מדי פעם, אבל הרבה יותר טוב. אמשיך לנטר...

[br]פורסם בתאריך: 27.05.2009 בשעה 21:11:51

טוב, נראה שזה לא עזר הרבה. נראה שרוב הבעיות הן בערב.[br]פורסם בתאריך: 29.05.2009 בשעה 20:08:18
עדכון:

ניתקתי מקורות הפרעה אלוחטיים שהיו בסביבה: טלפון אלחוטי ומשדר skype בתדר 2.4GHZ, והמצב השתפר בהרבה במשך יום וחצי.

מאחר שאני צריך את הטלפון, אני בינתיים אני בודק גם נתב אחר (של linksys), שבינתיים עובד מצויין. נראה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים