פורסם 2009 במאי 2616 שנים רציתי לדעת איך המסך הזה בתור מסך למשחקים ולאופיס סרטים וכו...קישור למפרט שלו: https://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=169&prodid=542&keySearch= end of link
פורסם 2009 במאי 2716 שנים מסך TN שכנראה דיי דומה לחבריו, כל מיני פיצ'רים מוזרים מסביב שמנסים להבליט אותו, ארגונומי הפשוטה ויחס מסך 16:9 שאני אישית ממש לא אוהב.
פורסם 2009 במאי 2716 שנים מחבר איך היית מעריך את התפקוד שלו בתחומים הבאים: משחקים,צפייה בסרטיפ,ועובדוה עם טקסט ( וורד וכו') חוץ מזה אני ממש מבולבל...רוב האנשים פה בפורום, שברובם המכריע יודעים על מה הם מדברים, אומרים שמסכי ה-TN הם לא משהו...ואני קונה מחשב חדש אחרי הרבה זמן ולא בא לי לקנות מסך בעייתי..הבנתי גם שיש פאנל שהוא יותר טוב מהTN ...מהו שמו? והאם מישהו יכול לתת לי המלצה למסך כזה עם זמן תגובה 2MS ורזולוציה 1920X1200 כי אני רוצה מסך שיוכל להציג לי בעתיד סרטים ברזולוציות של היי דיפינישן...
פורסם 2009 במאי 2716 שנים מחבר האם להישאר עם ה-CRT שלי (LG F700P ) תהיה אופצינ נבונה עד שהמחירים יהיו שפויים קצת? והאם המסך של דל שהוצע בקנייה קבוצתית בפורום הוא המסך הכי טוב שניתן להשיג במחיר שפוי יחסית? 1500+- שקל)
פורסם 2009 במאי 2816 שנים ומה הקשר בין זה לבין הדיון?יש סטיקי של מידע וקישורים בנושא מסכים בראש הפורום. אני בטוח שתמצא שם מידע רב.
פורסם 2009 במאי 2816 שנים האם להישאר עם ה-CRT שלי (LG F700P ) תהיה אופצינ נבונה עד שהמחירים יהיו שפויים קצת? והאם המסך של דל שהוצע בקנייה קבוצתית בפורום הוא המסך הכי טוב שניתן להשיג במחיר שפוי יחסית? 1500+- שקל)אני לא רואה שינויי מחירים גדולים באופק, אני לא הייתי מחכה עם CRT כזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.