פורסם 2009 במאי 2516 שנים יש לי 2 קומות בבית כאשר בקומה העליונה יש ראוטר שמחובר למחשבים למעלהועד היום לא היה צורך באינטרנט למעטהאני רוצה לשים בממ"ד שנמצא בקומה למעטה מחשב עם גישה לאינטרנטבקשר לאינטרנט אלחוטי אני לא יודע אם זה יקלוט אלחוטי כי זה ממד והמרחק לא כזה קרוב (דרך קירות בערך 15מטר)אגב בקשר לממד החלון שם מהחלונות הגדולים האלה אלא זכוכית אטום שנפתח כלפי פניםוהדלת של הממד הוצאנו ושמנו דלת עץ רגילהיש לכם פתרון? תודה מראש.
פורסם 2009 במאי 2616 שנים אני עם המחשב בממד ועובד לי מצוין תקנה כרטיס רשת אלחוטי תוריד את המחשב לממד רק כדי לראות ואז תעביר את מה שאתה צריך שידה דברים כאלה...לי זה עובד מצוין!וגם אני עם 2 קומות והראוטר למעלה...
פורסם 2009 במאי 2716 שנים מחבר הבעיה שזה דורש יותר מדי הוצאות, כי יהיה שם גם XBOX שיצטרך אינטרנט ואז צריך לקנות לו מתאם ב 500 שקל פלוס להחליף ראוטר כי מה שיש לי מעפן (משהו חינמי של בזק) ולקנות כרטיס רשת אלחוטי למחשבאני שוקל לעשות את הדבר הזה עם החשמל ולהשקיע 200 - 300 שקל השאלה אם אפשר להוציא משקע אחד כזה 2 יציאות לאינטרנטוהאם זה יעביר כמו שצריך חיבור של 4מגה כאילו אני מחבר את זה חוטי?תודה על התגובה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.