עבור לתוכן

מחפש צורב SATA התומך במה שנקרא "3 כבשים" כפי שהדבר מוגדר באתר CDFREAKS

Featured Replies

פורסם

כמו כן, אני נתקל בבעיה (שאני לא יודע אם זה הפורום הנכון לכך- אנא תקנו אותי אם אני טועה) בצריבה עם תוכנת NERO 8.0.3.0 כאשר יש לי תיקיה בתוך תיקיה בתוך תיקיה, עם שמות ארוכים, התוכנה מסרסת לי את שם התיקיה, והדבר גורם לבעיות רבות שכן נמחק רוב רובו של השם. האם יש הגדרה שתתן את האפשרות לצרוב עם שם במלואו ? מה גם, שלעתים העומק של התיקיות גורם לכך שבמצתבר נוצר מסלול ארוך למדי, ולכן התוכנה בתחילת הצריבה, מזהירה על הדבר.

השאלה כפולה בעניין, האם ישנם הגדרות בגרסא הזו שתאפשר צריבה עם שמות מלאים או האם יש גרסאות מתקדמות יותר, אשר איתם הבעיה נפתרת בקלות יותר (יש לי אפשרות להתקין גרסאות מתקדמות יותר).

בתודה מראש

פורסם

חחחח 3 כבשים, 2 עיזים וחתול אחד.... :lol:

לנושא - אני לא בטוח שבדיקת "3 כבשים" רלוונטית עוד בימינו... עיינתי ברפרוף בביקורות שנערכו באתר הנ"ל (CDfreak) בשנה וחצי האחרונות (כלומר מינואר 2008) וכל הצורבים שעבורם בוצעה הבדיקה לא עברו "2 כבשים"...

למעשה היחיד שנתקלתי בו הוא ה- Asus DRW-1612BL שנבדק ב- 2007 ואני מסופק אם תצליח למצוא אחד כזה לרכישה.

לטובת אנשים שתוהים למה הכוונה - מדובר בסט בדיקות הבאות לבחון האם הצורב יודע להעתיק (ולפרוץ) הגנות הנמצאות על המדיות.

השם 3 sheep בא מהלוגו של cloneCD - אחת התוכנות הראשונות להעתקת דיסקים מוגנים - שהיה כבשה :sleep: :sleep: :sleep:

בלינק הבא - http://club.cdfreaks.com/f81/sheep-test-guide-101608/ - יש מדריך לביצוע הבדיקה....

כמו שרשמתי מדובר בבדיקה "עתיקה" - הפוסט עודכן ב- 2006 בפעם האחרונה...

------

לגבי בעיית השמות - תבדוק באיזו שיטה אתה צורב את ה- CD/DVD

אם אני לא טועה, כאשר אתה בוחר בפרוייקט חדש (דרך המדריך שלהם), אתה יכול לבחור אם הדיסק יהיה ISO9660 או מודים אחרים. אחד מהם מאפשר שמות ארוכים יותר (מצטער, אבל אני לא זוכר את האפשרות המדוייקת) ואין לי כח להתקין nero כדי לבדוק)

פורסם
  • מחבר

הוא אכן נראה אחלה צורב, אבל הוא לא SATA, ואצלי כבר אין אפשרות להוסיף IDE...

לכן אני צריך SATA....

לכן השאלה בעינה נשארת, מקווה שמישהו מכיר צורב SATA שיש לו אפשרות לעשות את מה שאפשר לעשות עם צורב "3 כבשים"...

ואגב, יש איזו בדיקה אשר יש לה אפשרות "לנבא" את עניין הצריבה והקריאה של השיטות השונות ?

לי אין אפשרות לקנות ולבחון לבד, מקווה שיש עוד אתרים שבהם יש מבחנים שכאלה...

פורסם

אפשר לדעת למה ההתעקשות על 3sheep?

מדובר ביכולת להעתיק מידע מוגן ללא צורך בתוכנה ייעודית, אבל אם נתעלם לרגע מהסוגיות המוסריות (והחוקתיות) לגבי תכנים, כמעט הכל אפשר למצוא פרוץ בצורה כזו או אחרת...

בנוסף, אם תסתכל בביקורות שלהם, הם בעצמם מודים שכמעט ואין בנמצא צורב שעונה על כל הדרישות ובמיוחד בארצנו הקטנטונת:

3 Sheep: Can write all possible weak sectors, few if any writers could do this.

לדעתי, אתה יכול להסתפק ב- samsung SH-S223 או ב- pioneer DVR-216....

פורסם
  • מחבר

אני אענה בצורה רחבה יותר מאוחר, אבל רק כהערה, העניין שלי זה לא להשיג מידע, אלא דווקא לצרוב אותו, משתי סיבות.

1) כדי להגן על זכויות יוצרים של החומר שכבר יש לי ברישיון, למקרה שאני צריך העתק או גיבוי.

2) יש לי איזו אמונה טפלה, כי צורב שיודע לזהות ולצרוב סקטורים חלשים ופגומים, הרי שהיכולות שלו בכל מצב בעייתי (לכלוך, בעיות בדיסק, שריטות) היא גבוהה יותר מצורב שלא מסוגל לעשות כן.

כמובן אתה מבין שהעניין הגדול זה הצריבה ופחות הקריאה, שהרי בזה יש בעיה ואתגר אמיתי.

נ.ב., יש לי שאלה ענינית שאעלה אותה יותר מאוחר.

פורסם

אם תשים לב לביקורות באתר, חלק מהצורבים תומכים ב- safeburn v2.90.

אומנם צורבים אלו אינם 3sheep, אבל אולי זה מספיק מבחינת ביצועי צריבה...

כשאגיע הבייתה אריץ חיפוש ברשת, אולי יצוץ משהו...

בנוסף, אם תוכל לאתר את ה- ASUS שציינתי, לא עדיף לך להחליף את אחד ה- HD ל- sata?

או לחילופין לרכוש מתאם sata2IDE?

פורסם
  • מחבר

תודה, אני אשמח אם תמצא משהו.

לגבי החלק השני של דבריך, יש לי יציאה IDE המחולקת בחוט לשני כוננים, ואיזה 8 יציאות של SATA, בנתיים שמתי על SATA את הארד, ושני כונני DVD על IDE, אחד צורב השני רק קורא. ככה אני רוצה להימנע משימוש מיותר בצורב, יש לי לטעמי צורב נחמד, H42N של LG.

לגבי המתאם, יכול להיות שכדאי לי לרכוש מתאם מSATA ל IDE, היות וכל הארדים אחרים שלי הם IDE (זו גם הסיבה שאני רוצה להעביר עוד כונן DVD לSATA, כדי להוסיף למחשב ארד IDE).

פורסם

תודה, אני אשמח אם תמצא משהו.

לגבי החלק השני של דבריך, יש לי יציאה IDE המחולקת בחוט לשני כוננים, ואיזה 8 יציאות של SATA, בנתיים שמתי על SATA את הארד, ושני כונני DVD על IDE, אחד צורב השני רק קורא. ככה אני רוצה להימנע משימוש מיותר בצורב, יש לי לטעמי צורב נחמד, H42N של LG.

לגבי המתאם, יכול להיות שכדאי לי לרכוש מתאם מSATA ל IDE, היות וכל הארדים אחרים שלי הם IDE (זו גם הסיבה שאני רוצה להעביר עוד כונן DVD לSATA, כדי להוסיף למחשב ארד IDE). - לא בטוח שהבנתי נכון, אבל למה להוסיף דיסק קשיח IDE כשיש לך מספיק חיבורי sata?

לפי הפוסט הזה, הצורב שלך עומד ב- 3sheep:

http://www.cdrlabs.com/forums/ideal-sheep-dvd-recorder-for-this-job-t23683.html

מצד שני, ראיתי פוסטים בהם נטען כי הביקורות ב- cdfreak אינן עומדות במבחן המציאות (ראה את הטענות לגבי ה- 1814 בפוסט) - כלומר חלק מהמוצרים שלפי האתר תומכים ב- safeburn 2.9 אינם כאלה... כמו כן, ההצלחה המבחן איננה תלוייה בצורב עצמו, אלא גם במערכת (ייתכן צורב שמצליח לעמוד ב- 3sheep המחשב אחד אבל לא במחשב אחר), כך שהייתי ממליץ לך לבדוק את הצורב על המערכת שלך.

מעבר לדגמים אלו, לא נתקלתי בצורב שתומך בצורה כזו או אחרת ב- 3 sheep... הטענה היא שהגרסאות החדשות של safeburn חזקות/מתוחכמות לצורב ללא תוכנה ייעודית... (נסה לחפש תוכנה שכזו)

מקווה שעזרתי...

פורסם
  • מחבר

יש לי כמה ארדים IDE מהמחשב הישן שלי, וחבל לי עליהם, הם גדולים, וחבל לי לקנות SATA כשההבדל בנפח ובמהירות לא גדול. עבור המחשב החדש קניתי SATA אחד של 500 ג'יגה, למערכת הפעלה וכו'. לכן כל העניין הזה שאני מעלה כאן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים