עבור לתוכן

מחר בגרות במתמטיקה-בהצלחה לכולם:)

Featured Replies

פורסם

עשיתי 04 ואני צריך לגשת מועד ב' :kopfpatsch:

בשאלה של טריגו היה לי זוית שהיא 70 ובקשו בסוף השאלה לחשב שטח של מקבילית ("a*b*סינוס הזוית שבניהם", למי שלא זוכר) שהזוית בין 2 הצעלות שווה ל 70 מעלות (זויות מתאימות בין מקבילים). כתבתי SIN60 במקום SIN70 :pissed: זה סעיף של משהו כמו 11 נקודות :'(

• תגובות 121
  • צפיות 11k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

005 היה קשה..

פורסם

עשיתי 04 ואני צריך לגשת מועד ב' :kopfpatsch:

בשאלה של טריגו היה לי זוית שהיא 70 ובקשו בסוף השאלה לחשב שטח של מקבילית ("a*b*סינוס הזוית שבניהם", למי שלא זוכר) שהזוית בין 2 הצעלות שווה ל 70 מעלות (זויות מתאימות בין מקבילים). כתבתי SIN60 במקום SIN70 :pissed: זה סעיף של משהו כמו 11 נקודות :'(

אם זה רק טעות הצבה מורידים נראלי בערך 3 נקודות

פורסם

005 היה קשה..

אתה צוחק נכון?

רק סעיף אחד מתוך 4 בהסתברות לא יצא לי טוב. סתם לא הייתי מרוכז בטח.

כל המבחן היה כזה קל.

פורסם

007 ו004 ממה שהבנתי היו השאלונים הכי קשים יחסית לרמה.

עשיתי 007.. הצלחתי 2.5 שאלות.. מבואס :x

פורסם

005 היה ממש קל, המתכונת היתה הרבה יותר קשה אצלנו.

פורסם

חח לפחות אתה יודע נגזרות

המורה שלנו הגישה אותנו בלי שהיא לימדה חצי מהחומר בערך

אני לא מבין איך מורה עושה כזה דבר :nixweiss:

אני עשיתי את 006. היה סביר. יש לי שתי טעויות מעצבנות ועוד סעיף שלא הצלחתי... :s07: אבל לפחות יש מועד ב'..

פורסם

005 היה קשה..

אתה רציני?

פתרתי את רוב המבחנים של 005 מהשנים האחרונות - וזה ללא ספק הכי קל שהיה. עשיתי את 2, 3 ו-5.

אגב, ב-006 לא שמתי לב שנתונה פונקצית האם בשאלה 3, ונאלצתי למצוא לבד את האינטגרל (ושכחתי איך מוצאים אותו באותו הרגע, למרות שהוא מאוד פשוט). מזל שפתרתי את כל שאר הבחינה אחרי יחסית מעט זמן, כי נשאר לי הרבה מאוד זמן לשחק עם הזהויות, ובסוף מצאתי את השטות הזאת (אחרי חצי שעה שכמעט השתגעתי בה... :S).

פורסם

איך שזה נראה 07 היה שכונתי מתמיד השנה...

פורסם

אגב, ב-006 לא שמתי לב שנתונה פונקצית האם בשאלה 3, ונאלצתי למצוא לבד את האינטגרל (ושכחתי איך מוצאים אותו באותו הרגע, למרות שהוא מאוד פשוט). מזל שפתרתי את כל שאר הבחינה אחרי יחסית מעט זמן, כי נשאר לי הרבה מאוד זמן לשחק עם הזהויות, ובסוף מצאתי את השטות הזאת (אחרי חצי שעה שכמעט השתגעתי בה... :S).

גם לי קרה אותו דבר, רק שאני לא הצלחתי למצוא את האינטגרל הזה :pissed:

פורסם

יש תשובות איפשהו?

עשיתי שאלון 004

פורסם

עשיתי את 005 לאחר שלא למדתי את החומר כחצי שנה(למדנו רק 006 ומי שרצה לשפר 005 עשה על הדרך) והלך לי ממש מעולה.

עשיתי את שאלות 1,3,4.האלגברה היה דיי פשוט והגאומטריה הראשון היה דיי קשה אבל הצלחתי הכל.

ב 006 הלך דיי סביר,מקווה לקבל ציון באזור ה80.

פורסם

יש להם טעות בתשובות :smile1:

:'( :'( :'(

מישהו יכול להראות את דרך הפתרון לסעיף ג' בהסתברות 005?

פורסם

אני אעלה לפה תיכף פתרון. בעיקרון אתה מוצא את ההסתברות שגרפולוג ימצא מישהו כאמין (0.6, אתה מוצא את זה בסעיף א'), ועושה לפי נוסחת ברנולי (נראה לי שזה השם שלה) את ההסתברות של 2 מ-3 ושל 3 מ-3, ועושה איחוד (במקרה הזה איחוד = חיבור, כי אין קבוצת חיתוך). אם יהיה לי כוח אני אסרוק לך את הפתרון היום...

עריכה: סרקתי, יש לי כתב זוועת עולם. תתמודד :)

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים