פורסם 2009 במאי 2916 שנים החלטתי לבדוק בחוברת שקיבלתי עם הלוח אם על ה CPU Smart FAN Controlראיתי שב CPU Smart FAN Mode יש שלושה מצבים (Auto ,Voltage ,PWM)1. Auto2. Voltage - For 3pin CPU fan3. PWM - For 4pin CPU fanעכשיו במצבים Auto+PWM המאוורר עובד בפול מהירותובמצב Voltage הוא עובד על 1600-2300RPM אבל בדקתי עם EASY TUNE 5 PRO והוא גם יכול להגיד ל 2700RPM ..כניראה שמצב Auto שייך אותו ל PWM :\היה לי את אותו בעיה .. ,תנסה ב CPU Smart FAN Mode (בביוס) את כל המצבים שיש לך שם ותיראה אם זה סידר את הבעיה.
פורסם 2009 במאי 2916 שנים מחבר כל מאווררי הBOX של סדרת הC2D ופנטיום ("החדש") למיניהם מגיעים עם חיבור 4 פינים שמעניק שליטה דרך לוח האם !המאוורר הוא לא הבעיה כאן..כמו שציינתי כבר נסה אולי לעדכן ביוס..גירסת הבאיוס של לוח האם שלי היא הגרסה המעודכנת (גרסת F3) -אז האם היית מציע בכל זאת לבצע עדכון שיהיה ממילא לגרסה שכבר מותקנת ?הלינק - ללוח שיש לי - http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2954[br]פורסם בתאריך: 30.05.2009 בשעה 01:10:16היה לי את אותו בעיה .. ,תנסה ב CPU Smart FAN Mode (בביוס) את כל המצבים שיש לך שם ותיראה אם זה סידר את הבעיה. [br]פורסם בתאריך: 30.05.2009 בשעה 01:02:27היה לי את אותו בעיה .. ,תנסה ב CPU Smart FAN Mode (בביוס) את כל המצבים שיש לך שם ותיראה אם זה סידר את הבעיה.אצלי יש רק אופציה אחת שנמצאת תחת - pc haelth status :cpu smart fan controlוהאפשרויות הם : enable או disableואין משהו נוסף !
פורסם 2009 במאי 2916 שנים הבעיה שלי (אני לא פותח ה thread) נפתרה.באופן מפתיע, תוך כדי התקנה של דרייברים לכרטיס המסך (???!!!) ירדה פתאום מהירות המאוורר ל 20%איזו אפליקציה בשם vTune של nvida נכנסה לפעולה וסידרה את המצב.מקווה שזה עוזר...
פורסם 2009 במאי 2916 שנים תנסה לחבר לחיבור שנמצא מימין לצ'יפסט הדרומי ותראה אם יש שנוי .כמו כן בטח את אזהרת הארור פאן בכדי שלא תצטרך ללחוץ F1 כל פעם .
פורסם 2009 במאי 3016 שנים לא הבנתי איך בדיוק האפליקציה של כרטיס המסך עזרה בלהוריד RPM במעבד ? שכן היא משפיעה רק על המאוורר של כרטיס המסך.
פורסם 2009 במאי 3016 שנים מחבר תנסה לחבר לחיבור שנמצא מימין לצ'יפסט הדרומי ותראה אם יש שנוי .כמו כן בטח את אזהרת הארור פאן בכדי שלא תצטרך ללחוץ F1 כל פעם .אתה מתכוון לחיבור של ה- system fan ? כי יש חיבור כזה והוא פנוי .
פורסם 2009 במאי 3016 שנים לא הבנתי איך בדיוק האפליקציה של כרטיס המסך עזרה בלהוריד RPM במעבד ? שכן היא משפיעה רק על המאוורר של כרטיס המסך.vTune זו לא אפליקציה של כרטיס המסך, זו אפליקציה שבאה יחד עם הדרייברים לכרטיס המסך, וכנראה שלא קשורה אך ורק אליו, אלא נותנת אפשרות לשלוט בכל מיני קונפיגורציות של המערכת.מה שמעניין פה, זה שגם אני וגם פותח הת'רד נתקלנו בבעה דומה מאוד של אותו וונדור. שלי נפתרה ע"י תכנה !!! נראה לי ששוה גם לו להשקיע בכיוון הזה.
פורסם 2009 במאי 3016 שנים מחבר בדיוק לזה לוח האם שלי תומך רק בשליטה על המאוורר של המעבד ולא של המערכת. חושב שבכל זאת כדאי לנסות? זה גם פתרון קצת מקורי ולא לפי המתוכנן ע"י לוח האם ! [br]פורסם בתאריך: 31.05.2009 בשעה 00:42:37 vTune זו לא אפליקציה של כרטיס המסך, זו אפליקציה שבאה יחד עם הדרייברים לכרטיס המסך, וכנראה שלא קשורה אך ורק אליו, אלא נותנת אפשרות לשלוט בכל מיני קונפיגורציות של המערכת. מה שמעניין פה, זה שגם אני וגם פותח הת'רד נתקלנו בבעה דומה מאוד של אותו וונדור. שלי נפתרה ע"י תכנה !!! נראה לי ששוה גם לו להשקיע בכיוון הזה. אצלי בלוח כרטיס המסך הוא מובנה ואין לי כרטיס חיצוני. [br]פורסם בתאריך: 31.05.2009 בשעה 00:43:57 אני חוזר פעם נוספת למאוורר עצמו.כשקיבלתי את המחשב (לפני כשבוע בערך ) בחנות התקינו מאוורר של glactech למרות שהזמנתי מעבד אינטל (E5200) באריזת box . לאחר ויכוח עם החנות (הם טענו שככה זה מגיע ושזה מאוור של אינטל) - הם מבלי להודות ב"טעות" הסכימו להחליף למאוורר של אינטל שלטענתם הם הזמינו. בחנות ראיתי שיש להם הרבה מאווררים משומשים או כאלה שהוחלפו והתחלתי לחשוב שאולי ולכאורה התקינו לי מאוורר משומש מתוך אלה שהיו להם. האם יתכן שהמאוורר שהם שמו הוא בכלל לא זה של ה- box ולכן כאן הבעיה. אני יכול לצלם את המאוורר ולצרף תמונה במידה וזה רלבנטי.
פורסם 2009 במאי 3016 שנים שווה לנסות למה לא כולה שניה אחת ..ואני מתפלא שעוד לא עשית את זהתנסה לעבוד על הלוחאולי זה יעזוראצלי בלוח יש משהו כמו 10 חיבוריםעל חלק אני שולט ועל חלק לא ...
פורסם 2009 במאי 3016 שנים לשם vTune יש כמה קישורים..החל מתוכנת ניתוח ביצועים של אינטל..ועד לתוכנת שליטה וכו לכרטיסי מסך (של יצרניות שונות)..ולגבי השאלה על הקירור..תצלם ותעלה לכאן..ככה תוכל לדעת ב100 אחוזים..
פורסם 2009 ביוני 216 שנים מחבר העלתי 4 תמונות של המאוורר שהתקינו לי במחשב.האם זה המאוורר שמגיע באריזת BOX יחד עם ה- e5200 ???[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.