פורסם 2009 במאי 2416 שנים כשהוא יימחק (בקרוב) אז כל התגובות שלו יימחקו ואז כל מי שיקרא את הדיון הזה לא יבין על מי דיברתם כמות ההשקעה שטמבלים כמוהו משקיעים בטרוליות ממש מצחיקה לפעמים כשכ"כ קל להעיף את כל המאמץ שלו בלחיצת כפתור. הוא משקיע, פותח מייל חדש \ מחליף IP \ נרשם \ ממלא קפצ'ות \ מעתיק מדביק עשרות או מאות פוסטים. וכל מה שצריך זה 2 קליקים בשביל למחוק אותו ואת כל מה שהוא עשה. כל המאמץ הזה - ואף אחד בכלל לא יודע שהוא קיים או היה קיים או מזיז למישהו. וואו, עמוק...
פורסם 2009 במאי 2416 שנים Yes, 4,767 times.... וזה אחריי החלפת מחשב ואין ספור פירמוטיםמה שכן מפתיע אותי זה שבגוגל יש לי רק Yes, 3,172 timesאגב לא אמרת איזה מילה לשלוח בSMS.... לפחות תשקיע יטרול...
פורסם 2009 במאי 2416 שנים מעניין אם יש איזשהי דרך לדעת כמה כניסיות היו לי מאז שנרשמתי לפה תאמת בהתחלה נכנסתי לתארד שלו כי חשבתי שזה אמיתי . shuy מה זה הספאם הזה לפחות תירשום כמה כניסיות יש לך .
פורסם 2009 במאי 2416 שנים יש לי 15,457 כניסות, והחלפת הHD האחרונה שהייתה לי בוצעה בסביבות דצמבר אני כנראה מכור
פורסם 2009 במאי 2416 שנים 31,571 כניסותיש דרך לגלות ממתי זה בידיוק? או מתי הפיירפוקס הותקן בפעם האחרונה?
פורסם 2009 במאי 2416 שנים מחבר יש דרך לגלות ממתי זה בידיוק? או מתי הפיירפוקס הותקן בפעם האחרונה?בהנחה ואתה מתקין את Firefox כדפדפן ברירת מחדל מיד אחרי התקנה של מערכת הפעלה חדשה (כמוני למשל)אז start - run - cmd כתוב את הפקודה systeminfo וחפש למעלה את original install date
פורסם 2009 במאי 2416 שנים אני מניח ש9850 פעמים בחודש זה סביר?זה יוצא כמעט 14 פעם בשעה, וזה בהנחה שאתה לא ישן (24 שעות), זה נראה לך סביר?...פאקינג שיט...
פורסם 2009 במאי 2416 שנים לHWZONE יש לי בערך 4000 פעם, ואני מניח שזה הגיוניאבל מה שלא הגיוני זה כמה שיש לי לפייסבוק. 25000 פעמים. ורק לפני כמה חודשים גיליתי את האתר, ואני נכנס אליו משהו כמו פעם ביום, גג.משהו פה לא נכון..
פורסם 2009 במאי 2416 שנים זה יוצא כמעט 14 פעם בשעה, וזה בהנחה שאתה לא ישן (24 שעות), זה נראה לך סביר?...פאקינג שיט... :errrr:מודה באשמה (שחכת את זה שימים ראשון עד חמישי אני בצבא)
פורסם 2009 במאי 2416 שנים בהנחה ואתה מתקין את Firefox כדפדפן ברירת מחדל מיד אחרי התקנה של מערכת הפעלה חדשה (כמוני למשל) אז start - run - cmd כתוב את הפקודה systeminfo וחפש למעלה את original install date ה-16 לפברואר, 2009. כ-3 חודשים - כ-31 אלף כניסות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.