עבור לתוכן

ספק הכי משתלם שיחזיק 30A..

Featured Replies

פורסם

איזה ספק הכי זול וטוב, יחזיק לי מערכת שלוקחת 30A-32A

פורסם
  • מחבר

ולמה לא למשל הליברייטי 400W? זה מה שקניתי בעבר.. והוא אחלה בשבילי..

לE5200@3750 +הארד דיסק + כונן אופטי + 8800GT אבל המטרה שלי שהספק גם יחזיק כרטיס מסך משודרג בעתיד.

המעבד עם הOC = כ10A

הארד דיסק = 0.5A

כונן אופטי = 1.5A

ובהנחה שהכרטיס שאליו אני ישדרג יקח את המקסימום שהוא יכול מהמסילה המיועדת לכרטיס מסך אז = 20A (לפחות בליברייטי 400W זה המקסימום ל12V2)

בכוונה הגזמתי בכרטיס מסך, בהנחה שגם אני יעשה לו OC

32A בload של הכל. סה"כ.

אם מחשבים רק לפי ה8800GT זה 21A.

אז שוב, למה לא את הליברייטי? מדוע הם יותר מומלצים?

אומנם, הססוניק עולה אותו מחיר ונותן עוד 2A. אבל את ה2A האלה אני לא יקבל במסילה של הכרטיס מסך. כי ההגבלה שלו היא על 17A. ככה שזה לא ממש יעזור לי. זה רק יפחית לי.

אבל שמתי לב שהססוניק 400W, נותן 30A שזה מכובד מאוד ועולה כמעט 100 שקל פחות.. מה אתה אומר עליו?

17A למסילה של הכרטיס מסך זה מכובד.

פורסם

הליברטי 400W אמור לעשות את העבודה..אך גם הSEASONIC שהומלץ פה מצויין ואולי ייתן לך קצת יותר "מרווה נשימה" ובייחוד שקט (SEASONIC שקטים להפליא) לעומת הליברטי.

שניהם אמורים להספיק למערכת שלך.אני הייתי הולך על הSEASONIC/FSP

פורסם
  • מחבר

איך ה‎HEC-500TD-TF‎ יש לו 17A במסילה אחת ו18A במסילה שניה. ההגבלה של שניהם ביחד 35A.

ואיך ה‎ RS-500-PCAR-E3‎של CoolerMaster יש לו 18A במסילה אחת ו18A במסילה שניה. ההגבלה של שניהם ביחד 30A.

הHEC עולה ב25 שקל יותר.

(כיוון שאולי אני קונה בKSP. ובדקתי את כל הספקים שם, זה שני האופציות הכי טובות שם, אין את הseasonic והFSP)

אגב, איך המארז ‏Apollo AP-02 Midi Black Case With Handle הוא עולה 130 שקל. אני לא מחפש משהו יקר. העיקר משהו שיכניס בתוכו את ה8800GT שלי.

פורסם

יש לי את HEC-500TD-TF

רועש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים