עבור לתוכן

קניית מחשב נייד בניו יורק לשימוש בסיסי - 800$

Featured Replies

פורסם

שלום ושבוע טוב,

ברצוני לקנות מחשב נייד, שיהיה לו שימוש בסיסי: עבודות, מוזיקה, צפייה בסרטים (כולל חיבור למסך הטלויזיה), גלישה ממושכת באינטרנט, אין שימוש כמעט במשחקים, זכרון 4GB.

כרגע המחשב יהיה בעיקר בייתי אך בהמשך תהיה משמעות לניידותו.

מסך 15.4''- לא יותר, אך גם לא מסך קטן מדיי, שיהיה נוח לקריאה ממושכת.

אינני מבינה כלל בתחום המחשבים ולכן אין לי כרגע כיצד לכוון מבחינת דרישות.

איזו חברה מומלצת ביותר?

הומלץ לי על מחשב מדגם HP - DV5 והפירוט:

Operating system: Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit

Processor: Intel® Core2 Duo Processor T6400 (2.0GHz

Memory: 4GB DDR2 System Memory (2 Dimm

Hard drive: 320GB 5400RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection

Graphics: card Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD

Display 15.4" diagonal WXGA High-Definition HP BrightView Infinity Display (1280 x 800)

Primary optical drive LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW with Double Layer Support

Personalization Webcam Only with HP Imprint Finish (Renewal)

Networking: Intel Next-Gen Wireless-N Mini-card with Bluetoo

TV & entertainment experience: No TV Tuner w/remote control

Keyboard: HP Color Matching Keyboard

Primary battery 6 Cell Lithium Ion Battery

Modem Port: No Modem

Productivity software Microsoft® Works 9.0

בעלות 775$

לי הפירוט לא אומר הרבה, למבינים- מה דעתכם לגבי המחשב שהומלץ? האם כדאי לי לקנות מחשב של hp?

בנוסף- האם ישנה חנות בניו יורק אמינה שאתם יכולים להפנות אותי אליה? ניתן לקנות גם דרך אתר אינטרנט וגם בחנות מחשבים.

תודה.

פורסם

מה זאת אומרת עד 6000 ש"ח בארץ? את מחפשת מחשב שבארץ יעלה 6000 ש"ח? ההבדלים במחירים בארץ ובארה"ב אינם בהכרח קבועים והדגמים אינם זהים כך שאין טעם לתת את התקציב למחשב בארץ אם את רוכשת בארה"ב. צייני את הסכום שאת מוכנה להוציא בארה"ב.

אני ממליצה לך מאד שלא לרכוש מחשב 15.4" אם כוונתך לנייד אותו על בסיס קבוע, זה מנסיוני ומתלונות אין סוף ששמעתי מאחרים - זה לא גודל שנוח להסחב איתו.

האם את חייבת אחריות בארץ? האם חשובים לך חיי סוללה ארוכים (ומה זה ארוכים לדעתך)? איזה סוג חיבור את צריכה לטלוויזיה?

פורסם
  • מחבר

מהשוואת מספר מחשבים לאחר חישוב המע"מ (15.5%) ההבדל בין הארץ לניו יורק בסביבות ה-1000 ש"ח ולכן ציינתי עד מחיר של 6000 ש"ח בארץ אך יותר נכון להגיד בסביבות ה- 800$ פחות או יותר (ללא חישוב ה- 15.5%).

אני לא מאמינה שאנייד את המחשב על בסיס קבוע, אך אני לא רוצה לשלול אפשרות לניוד. מסך קטן מדיי לא יגרום למאמץ מרובה של העיניים?

מומלץ אחריות בארץ.

באשר לחיבור לטלויזיה- אינני יודעת לקבוע, החיבור יהיה לעיתים לא כ"כ קרובות במידה וארצה לצפות בסרטים עם אנשים נוספים ולא באופן שוטף.

תודה:)

פורסם

אם אין לך איזושהי בעיה מיוחדת בעיניים אני לא חושבת שמסך קטן יהיה בעיה מבחינתך. ההבדלים בגודל משפיעים על גודל הטקסט (בהנחה שמדובר במחשבים עם רזולוציה זהה כמובן) אבל מחשב של 13.3"-14.1" ברזולוציה של WXGA הוא נוח לעבודה לדעתי האישית. לשם השוואה, אני עובדת עם מחשב של 12.1" מספר רב של שעות כל יום ברזולוציה כזו.

אם הניידות אינה שיקול מרכזי, אני ממליצה שתסתכלי על מחשבים בסביבות 14.1", הם עדיין גדולים יחסית אבל נותנים ניידות קצת יותר סבירה מזו של מחשבי ה-15.4". את יכולה להסתכל על ה-SL400 של לנובו. הוא נותן אחריות בארץ בדר"כ, איכות בניה לא רעה ומגיע עם יציאת HDMI. יש קוד הנחה של 15% כרגע בקניה דרך לנובו שיאפשר לך לקבל מפרט יפה מאד בתקציב.

הקוד - USPSAVEBIG

גם ל-HP יש עכשיו מחירים טובים על ה-dv4t ואת יכולה לקבל מפרט יפה מאד בתקציב. האחריות לא בדיוק מובטחת - יש לברר מול HP.

פורסם
  • מחבר

תודה.

כרגע צומצמו האפשרויות ל- HP- dv4 בסך 700$ דרך costco או SONY VAIO- cs220j בסך 800$ דרך best buy.

המפרט כמעט זהה בשני המחשבים (המעבד בשניהם 2.0ghz-זה לא חלש?)

פורסם

מצטרף להמלצה שך tgolin על לנובו (ועל מסך 14"), אך אני ממליץ על סדרת ה-T, עכשיו במחירים מצויינים + 5% הנחה עם הקוד: USETSAVINGS

T400 או T500 עם מפרט מצויין בפחות מ-800 דולר. סדרה טובה יותר מה-SL ורק קצת יותר יקרה.

כמו כו ממליץ על דל - בקצת יותר מ-800 דולר (פחות מ-1000) ניתן לקנות E6400 או E6500

או במחיר זול מ-800 את דגם הסטודיו של דל (15.4" ), עם יציאת HDMI

המחשבים עליהם המלצתי מצויידים במעבדים מודרנים מסדרת P.

פורסם
  • מחבר

לצערי בחנות שמצאנו אין את לנובו.

לגבי דל - אעשה בדיקה. האם המחשבים שהמלצת טובים יותר מהשניים שציינתי? מה לגביהם?

פורסם

ה-T400 מצויין כמובן ועולה על ה-SL400 אבל פחות מתאים לדרישות, אין לו יציאה לטלוויזיה והוא לא זכאי לאחריות בארץ בקניה דרך לנובו. ה-E6400 זו דווקא אופציה טובה אם את יכולה לחרוג קצת מהתקציב ותסתדרי עם יציאת DP.

כן, כל המחשבים שהומלצו עולים על המחשבים שאת ציינת, ה-E6400 בצורה משמעותית. ההבדלים הם באיכות הבניה ובחיי הסוללה בעיקר.

אני ממליצה מאד לרכוש אונליין, חנויות בניו יורק נוטות להיות הרבה יותר יקרות ומחשבים כמו ה-E6400 ידרשו זמנה מראש ברוב המקרים ממילא. כמו כן, בקניה אונליין ניתן לקנפג ביתר קלות ולוודא שמקבלים את האחריות המתאימה.

פורסם

מאחר והייתי בניו יורק לפני חודש וקניתי את ה LENOVO T400 יש לי כמה המלצות בשבילך

יש שתי חנויות גדולות לאלקטרוניקה בניו יורק (מלבד בסט ביי שיש לה כמה סניפים ברחבי מנהטן)

החנות הראשונה היא J&R שיש שם מגוון גדול של מחשבים ניידים (והמון ישראלים ...)

http://www.jr.com/

החנות השניה היא החנות היהודית B&H (זאתי מהפרסומת של 012) שיש בה פחות מגוון ופחות מחשבי לנובו אם הם מעניינים אותך

http://www.bhphotovideo.com/

יש גם איזה חנות בשדרה החמישית שאני לא זוכר איך קוראים לה וגם רשת בשם STAPLES שהיא סוג של אופיס דיפו שגם הם מוכרים מחשבים

אני אישית קניתי בסוף דרך אמזון, יצא לי מחיר ומפרט מעולים והמשלוח הגיע יום לפני הזמן. מהניסיון היחיד שיש לי עם קניה בניו יורק אני יכול להמליץ על קניה באינטרנט. מה שכן יכול להיות בעייתי הוא שיש אתרים (כמו למשל האתר של לנובו) שמקבלים כרטיסי אשראי של ארה"ב בלבד (כרטיסי אשראי בינ"ל לא תופסים ולא יכובדו) וכדאי לשים לב לזה לפני שמחליטים על מחשב ואז בסוף להתאכזב...

עוד משהו שחשוב לבדוק זה נושא האחריות, ממליץ לך לקרוא את הת'רד בעמוד הראשי שבערך מסכם הכל

שיהיה בהצלחה...

פורסם

שימי לב שהאתר של לנובו כן מקבל כרטיסי אשראי בינלאומיים של אמריקן אקספרס בלבד. להתרשמותי, הכי כדאי לרכוש דרכם (בהנחה שאת אכן רוכשת מחשב של לנובו כמובן).

אני מצטרפת להמלצה שלא לחפש בחנות פיסית בניו יורק, אני מעולם לא הצלחתי למצוא שם דיל משתלם.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על כל העזרה וההמלצות.

בדקתי לגבי המחשבים שהומלצו של לנובו ודל ולא היו אותם בחנויות מלבד לנובו, אבל הזכרון מאוד מאוד נמוך- דבר שמפריע לי.

לצערי פספסתי את האפשרות להזמין דרך אתר כי לא תהיה לי כתובת נגישה אבל מצאתי 3 מחשבים נוספים שניראים לי בסדר לשימושים שלי..

1. מחשב של טושיבה

http://www.circuitcity.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=4375929&CatId=2289

2. טושיבה

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9022979&type=product&id=1218009474848

3. HP

http://www.circuitcity.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=4438289&CatId=2289

אין סוף לדגמים אבל לאור הייעוד של המחשב אך בסופו של דבר הייעוד של המחשב הוא לא לצרכים מיוחדים אלא בסיסיים בלבד..

פורסם

זכרון זה שטויות, ניתן להוסיף בקלות ובזול מאד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים