פורסם 2009 במאי 2316 שנים שלום לכולם,קראתי את ה FAQ בנוגע לזכרונות, רציתי לשאול עוד כמה דברים קטנים.אז ככה, יש לי מחשב ישן:P4 2.8GHZ HTAsus P4P800256mb DDR PC3200 CL 2.5 x 2הלוח אם תומך בזכרון DDR PC3200, ולא מזמן נדפק לי מודול אחד של זכרון (היה 256mb x 2), אני רוצה לקנות זכרון "חדש". מחשב חדש לא אופציה כרגע לפחות לחודשיים-שלושה הקרובים והמצב עם 256mb לא מזהיר כמו שאתם מדמיינים.ולעניין:1) האם אני צריך לחשוש מבעיות התאמה בין הזכרון ה"חדש" ללוח אם שלי? או שכל דבר ירוץ?2) מה התצורה שהכי מומלצת ומשתלמת? הייתי רוצה לשדרג ל1GB (עד לפני שהמודול נדפק היה לי 512MB סה"כ) ?ואם אפשר כמובן גם המלצה ספציפית לחנות (אזור המרכז / פ"ת)
פורסם 2009 במאי 2316 שנים זכרונות כאלה ישנים יש אולי אולי במציאונים של חנויות מסויימות. נסה ב- KSP.CO.IL. הדרך הכי טובה שלך להשיג כאלה זה יד שניה..בנוגע לתיאמות לא אוכל לעזור כי אני לא מבין הרבה בעניין.
פורסם 2009 במאי 2316 שנים לגבי תאימות ללוח לא צריכה להיות בעיה, אבל לגבי התאימות לזיכרון העכשיוי שלך יכולה להיות בעיה. תצטרך להוציא את הזיכרונות הקיים, מעבר לזה, במחשב כזה, שים מה שזול יותר, או 2X512MB או1X1GB, חבל להשקיע בזה.
פורסם 2009 במאי 2316 שנים מחבר זכרונות כאלה ישנים יש אולי אולי במציאונים של חנויות מסויימות. נסה ב- KSP.CO.IL. הדרך הכי טובה שלך להשיג כאלה זה יד שניה..בנוגע לתיאמות לא אוכל לעזור כי אני לא מבין הרבה בעניין.מציאון זה יד שנייה?זה בא עם אחריות או שבד"כ לא?ראיתי באמת זכרונות ב KSP, אני אתקשר אליהם מחר לשאול אבל אם אתה יודע את התשובות כבר עכשיו מה טוב.עריכה: לא משנה, ה KSP זה הכל DDR2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.