פורסם 2009 במאי 2316 שנים היי יש ברשותי מחשב עם HD מסוג SATA שעליו מותקנת המערכת ואיתה אני עובד.קיבלתי HD מסוג IDE(מפורמט) וחיברתי אותו למחשב שלי והביוס מזהה אותו אבל כאשר אני רוצה להשתמש בו,הוא לא מופיע לי ב"ניהול דיסקים"(מקש ימני על המחשב שלי=>ניהול=>ניהול דיסקים) וגם לא מופיע לי במחשב שלימישהו יודע למה הוא לא מופיע לי?תודה.
פורסם 2009 במאי 2416 שנים יתכן שהוא תקול.תבדוק אם הוא מזוהה במערכת אחרת.תנסה כבל נתונים אחר ותנסה חיבור אחר בלוח במידה ויש.
פורסם 2009 במאי 2416 שנים תנסה את הדבר האחרים שציינתי.מה הדגם המדויק של הדיסק הקשיח? ומה הדגם המדויק של הלוח?
פורסם 2009 במאי 2416 שנים מחבר הדגם של ההארד דיסק הוא:חברה-western digitalנפח:20Gסוג:WD20020GB EIDE ATA Hard Drive, Ulrad DMA 66/100, 7200 RPM. 2MB Bufferהדגם של הלוח אם שלי:ASUS P4P800E Deluxe
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים מחבר יתכן שהוא תקול.תבדוק אם הוא מזוהה במערכת אחרת.תנסה כבל נתונים אחר ותנסה חיבור אחר בלוח במידה ויש.ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר,והוא אכן כן קורא ומזהה את ההארד דיסק,ואצלי הוא עדיין לא קורא אותו..
פורסם 2009 ביוני 1916 שנים הצעתי עוד דברים:תנסה כבל נתונים אחר ותנסה חיבור אחר בלוח במידה ויש.אתה גם יכול למקם ג'אמפר כ-Slave או להוציא ג'אמפר במידה ומותקן אחד.והאם אתה בטוח שהוא אינו מופיע בניהול דיסקים? לפעמים החלון נפתח קטן וצריך לגלול למטה בשביל לראות כוננים אחרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.