עבור לתוכן

זקוק להמלצות על דיסקים קשיחים (אחד עם 1TB ואחד 750GB)

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש כרגע ברשותי הארד דיסק אחד WD250 אם אני לא טועה AAKS והוא כבר לא מספיק לי (המון מוזיקה,סרטי HD וחומרים בעלי נפח עצום עקב עריכה)

כשראיתי את המחירים של HDD היום הופתעתי לטובה .. היום אני יכול להשיג 750GB במחיר שקניתי לפני שנה וחצי 250GB .

אשמח להמלצות על שני כוננים בגדלים שונים (אחד עם 1TB והשני 750GB)

הסיבה שאני מחפש שני גדלים שונים היא המחיר .. אם יש הבדל קטן במחירים כנראה שאקח 1TB .

מחיר אני מחפש בסביבות 300-450 ש"ח אך..חריגה מקסימלית של 20 ש"ח עם כיתוב 60 שנה P:

רק שתי בקשות קטנות :

1)שהכונן יהיה שקט (לא חייב הכי שקט שיש בעולם, למען האמת, רק שלא יהיה רועש מידיי . אם השקט עולה לי במחיר אני מעדיף רועש יותר אך במידה נכונה)

2)אשמח לקבל הצעות רק מחברות מוכרות וטובות כמו WD , Seagate ו-Samsung ..

תודה רבה מראש! :xyxthumbs:

פורסם

ה1TB הכי זול הוא של סמסונג, HD103UJ והוא גם שקט...

פורסם
  • מחבר

כן האמת שהוא ממש זול וקראתי עליו דברים טובים..

האם הוא אמין? אני מחזיק הארדיסקים יחיסית לזמן ממש ארוך ואני לא צריך הארד דיסק לא אמין שימות לי פתאום ..

ועוד שאלה - אם יש כרגע על הארד דיסק 250GB וינדוס Vista Ultimate ועל הארד דיסק יש שלוש מחיצות.. האם כדאי לי לעשות ממנו מחיצה אחת של 100GB נניח למערכת ההפעלה (מה-250GB) ואת השאר לעשות עוד 150 מחיצה אחרת , או שכדאי לי לשים את מערכת ההפעלה על ההארד דיסק 1TB החדש? (מבחינת ביצועים? )

אני גם משחק הרבה במשחקים והבנתי שאם אני אשים משחק לא בהארד דיסק של מערכת ההפעלה הקריאה תיהיה איטית יותר .. זה נכון? (כנ"ל בתוכנות וסרטים)

תודה רבה!

פורסם

זה תלוי מה אתה עושה בכל רגע נתון.

אם יש לך מנהל הורדות שכל הזמן מוריד דברים אל ה-1TB אז זה לא יהיה כ"כ נבון לחלק אותו ל-2 מחיצות כשאחת מן מערכת ההפעלה.

זה נכון שהוא מהיר יותר אבל כשאתה מבצע על כל מחיצה פעולה אחרת אז זה כאילו שאתה מחלק את הביצועים שלו ל-2. תנסה למשל לפתוח 2 קבצי RAR בגדלים דומים שנמצאים באותה מחיצה (או בשתי מחיצות על אותו כונן קשיח פיזי). אם תפתח אחד אז זה יהיה מהיר, נניח X דקות. אם תפתח את שניהם יחדיו, זה יהיה איטי, נניח 3X (שלוש פעמים X). אבל אם כל קובץ היה נמצא בכונן קשיח אחר, התמונה הייתה נראית אחרת.

פורסם
  • מחבר

אז מה בעצם כדאי לי לעשות עם שני ה-HDD ? (אחד 250GB אחד 1TB )

כמו שאמרתי,הרבה הורדות,סרטים,משחקים.. אני צריך למצוא פיתרון שיתן לי ביצועים טובים לכולם.

אם זה משנה,בעתיד אני מתכנן להתקין את 7 במקום VISTA ..

תודה ..

פורסם

לדעתי מערכת הפעלה על ה-250. הורדות על ה-1000.

פורסם

^ מחזק.

פורסם
  • מחבר

כן נשמע רעיון טוב , אין לי במילא צורך לחלק את הכונן הזה כשיש לי את ה-1TB .

תודה רבה לכולם,מקווה כבר השבוע לקנות ! עזרתם לי מאוד :xyxthumbs:

פורסם

אני הייתי מחלק את ההרדיסק הראשון לשניים: אחד קטן למערכת הפעלה, ואחד גדול להתקנות משחקים או תוכנות גדולות.

ההרדיסק השני הייתי מיעד להורדות והרצת סרטים ומוזיקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים