עבור לתוכן

מעבד Cellron ומשחקים .

Featured Replies

פורסם

אני מכיר את ההשואה הזאת אז המעבד קר והסביבה חמה אפילו לוח האם מגיעה ל 39 מעלות בתוכנת MBM5

ואים פותחים את המארז אחרי משיחק ממושך מרגישים הצתברות חום בחלק העליון שלו.........

למעבד שמיתחמם צריך מארז איכותי שיותר יקר וגם ספק חזק יותר............................ כי חום = צריכת אנרגיה.

ההבדל בביצועים לא מצדיק את הרעש של המאוררים למינהם ואת חשיפת שאר החומרה לחום שנותן בלאי מואץ.....

דן

נ.ב יש לי AMD XP1600 עים הרבה מאוררים במארז סגור 41 מעלות במאמץ אבל הרעש ...............מחריש מעצבן ומדכא.

מחשב מרעיש זה דבר נורא ופוגע בהנאה ממנו............................................

פוגע בריכוז..................................................................................

ובסוף גם נימאס לך ממינו בגלל הרעש !!!!!!!!!!!!!!

זה מחשב לא שואב אבק מרעיש !!!!!!!!!!!!

וכך הוא צריך להיות.

פורסם

יש לי T-Bird 1GHz עם Mini-Copper Arnav, עם שני מאווררים במארז (80 מ"מ, אנטק), וטמפ' העבודה שלו היא כ-50 מעלות במנוחה וכ-60 מעלות במאמץ.

הכל קריר ושקט.

פורסם

שקט כן......קריר?!?!?!?!?!!?

פורסם

לא, לא קריר...

זה קריר

P1010791%2EJPG

פורסם

הרומן הקצר שלי עים AMD שהיתחיל באופן מבטיח הולך להסתיים לטובת השקט והקור וגם המקום שהמחשב תופס.

דן

פורסם

כן, קריר.

זה שאתם רגילים לטמפ' גוף של בני אדם (37 מעלות), זה לא אומר ש-60 מעלות נחשב חם...

המעבדים של AMD בנויים לעבודה של אפילו עד 90 מעלות (!!). אין שום דבר רע ב-60 מעלות, נקודה.

פורסם

למעבד לארע בכלל הוא שמח מאוד לרתוח וכשהוא מבעבע הוא מתחיל לחייך :lol:

אבלרע לשאר חלקי המחשב ולבעל המחשב שצריך לקנות מארז משובח עים ספק איכותי והרבה מאוררים מחרישים- חור באוזניים וחור בכיס...

רע מאוד גם לדיסקים הקשיחים ששונאים חום ומתפגרים כי חם שם במארז החשוך........

וגם רע לחשבון החשמל שתופח בעוד 5-3 ש"ח לחודש עקב צריכת הזרם הגבוה של המעבד.................

חום זה לא דבר המוסיף בריאות לא לרכיבי אלקטרוניקה ולא לאדם האנושי הפקת חום מרכיב חשמלי שלו נועד לחמם (כמו תנור) מראה על חוסר נצילות של אנרגיה.

דן

פורסם

אתה חוזר על אותה שטות מספר פעמים...

אבלרע לשאר חלקי המחשב ולבעל המחשב שצריך לקנות מארז משובח עים ספק איכותי
בולשיט
והרבה מאוררים מחרישים- חור באוזניים וחור בכיס...
בולשיט.

מארז Midi tower פשוט, HSF סטנדרטי שמגיע עם המעבד, ובלי מאווררים במארז בכלל. אין שום בעיה.

רע מאוד גם לדיסקים הקשיחים ששונאים חום ומתפגרים כי חם שם במארז החשוך........

בינתיים יש רק משהו אחר שמתפגר, וזה לא ההרדיסק...

ההשפעה של חום המעבד על הסביבה בכלל ועל ההרדיסק בפרט היא אפסית. אתה מוזמן לבדוק את זה.

וגם רע לחשבון החשמל שתופח בעוד 5-3 ש"ח לחודש עקב צריכת הזרם הגבוה של המעבד.................

טוב.............................

פורסם

אולי אגיע למפגש ואסביר לך במדוייק

פורסם

לחבר שלי יש מארז מיקרו ATX, לוח מיקרו ATX, דיורון 1000, ג'יפורס 2 TI, באמצע קוויק 3 ברמה גרפית מלאה המארז בערך ב40 והמעבד בחמישים וקצת, אצלי חבר אחר עם chrome orb זה לא רק שקט אלא גם יוטתר קריר, אמנם קשה לפתוח את מכפלת הדיורון החדש, אבל לא לרדת על המעבד המעולה הזה סתם!

פורסם

איך 90??? הסיליקון מתחיל להנתך ולהשרף!

פורסם

או בקעים, או שהו מתחיל להתעקם, במיוחד אם הוא נתון בטמפרטורה הזאת זמן רב, דבר היוצר חום רב יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים