פורסם 2009 במאי 2216 שנים היום חיברתי צורב ide כי הצורב הישן sata 2 לא פועל כמו שצריך והמחשב וגם הביוס לא מזהים אותו הצורב עבד מעולה במחשב אחר.מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2009 במאי 2216 שנים יש צורך בבדיקה של כמה דברים1. תבדוק שהDVD מקבל מתח (תפתח ותסגור את הכונן)2. תבדוק שחיברת נכון את הכבל IDE3. גי'מפור ( תבדוק שהכונן מגומפר נכון, במידה וזה ההתקן היחידי שמותקן עם IDE פשוט תנטרל את הגימפור )בהצלחה
פורסם 2009 במאי 2216 שנים מחבר 1.כן הוא נפתח ונסגר2.ניסיתי לחבר אותו 1000 פעם לא עוזר3.כן זה ide יחיד להוציא את הפלסטיק הזה?
פורסם 2009 במאי 2216 שנים כן יש גמפר בגב הכונן.תוציא אותו בעדינות באמצעות פינצטה או משהו כזה ואז תריץ את המחשב.חשוב אחי בשביל למנוע אי נעימות , בכל פעם שאתה מוציא / מכניס כבלים וכדומה תדאג שהמחשב יהיה כבוי והכבל של המתח הראשי יהיה מחוץ לספק.תעדכן
פורסם 2009 במאי 2216 שנים אומנם זה אמור לזהות אוטומטי אבל תנסה לעדכן את הביוס דרך האתר יצרן או להתקין דרייבר RAID לפני כן הייתי ממליץ להחליף את הכבל IDE ולנסות אחר תקין במקומו.בהצלחה ותעדכן
פורסם 2009 במאי 2216 שנים מחבר איך מעדכנים ביוסמי איפו מורידים את הדרייבר raidהכבל הוא חדש מהקובסא של הלוח האם
פורסם 2009 במאי 2216 שנים במידה ואין לך ידע מעמיק לא הייתי מציע לך לעדכן ביוס לבד.תבדוק מי יצרן הלוח שלך באמצעות התוכנה CPU-Z ולאחר מכן תיכנס לאתר יצרן ותוריד את הדרייבר המתאים לדגם הלוח במדוייק.בהצלחה
פורסם 2009 במאי 2216 שנים מחבר אני לא מצליח להיכנס לאתר של אסוס,יש תמונה לבנה ברקה של האתר.ניסיתי להוריד ממקום אחר ואז הייתי צריך להוריד את התוכנה driver detective שהיא כאילו מעדכנת את כל הדרייברים שיש במחשב קיצור התייאשתי ואני לא יודע מה לעשות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.