עבור לתוכן

לוח אם Asus CUSL2

Featured Replies

פורסם

אני יודע שרוב האנשים פה אוהבים AMD

אבל תהיו רגע אובייקטיביים ובתור לוח אם

לפנטיום - איך ה-Asus CUSL2???

:s05:

פורסם

אמממ...הלוח היחיד הטוב שקיים בשוק. הכי טוב לפנטיום III.

אגב - יש לו העתק מושלם שגם מותאם לטואלטין, ואם (ואני מאוד מקווה) הטואלטין ישווק כמעבד למשתמש הביתי, זו יכולה להיות קנייה טובה יותר. אגב, גרסאת ה-C של לוח זה זולה יותר, כי היא לא כוללת כרטיס מסך מובנה, לכן היא גם קנייה טובה יותר.

ההמלצה שלי - ASUS TUSL2-C.

פורסם

אני בעצמי לא יכלתי להגיד את זה טוב יותר. ;)

הלוח הזה תומך גם במעבד סלרון הלא כל כך יקר שמתבסס על טכנולוגית הטואטלין.

בנתים המעבד אני חושב הוא סלרון 1.2 מבוסס טוטלין (660 שקל בערך לפי דעתי עדיף מפנטיום 3 כלכלית וגם בביצועים - הארכיקטורה שלו זהה לפנטיום 3 והזיכרון עובד במהירות המעבד!)

פורסם

לוח אם חרא אי אפשר להעמיס אותו בכרטיסים כאשר מנסים לעשות זאת כול הכרטיסים תופסים irq 10 או 11 משום חלק

מחריצי ה-pci הם share לעומת לוח אינטל 815ep שבו כול 4 חריצים הם dedicated וחריץ 5 משותף עם cnr .

היה לי לוח כזה לאחר שהתקנתי 98 הוא סרב לעשות כיבוי ו-restart קיבלתי מסך שחור לעומת אינטל מקורי שלא עשה

לי בעיות כאלו.

פורסם

אז ככה, היה לי את ה- Cusl2 במשך שנה. הייתי מאוד מרוצה ממנו ולא נתקלתי בשום בעיה איתו לא עם 98 או 2000

עד שלפני חודשיים התקנתי עליו כרטיס ge force 2 קיקיוני שקיבלתי לבדיקה במקום הוודו 3 שלי וכנראה שהagp- נדפק מאחר והוא לא פעל עם הכרטיס החדש (ניסיתי אחר כך גם matrox g400 תקין) ואת הוודו הוא הפסיק בכלל לזהות.

אם אתה לא מתכנן להשתמש בכרטיס המסך הפשוט שמגיע על הלוח אז אני לא ממליץ עליו. מדובר על כרטיס מסך של אינטל שהוא נחמד אבל לא יותר מזה (למשחקים הכוונה)

נוסף על כך הלוח חוזר תמיד לכרטיס מסך onboard ברגע שאתה עושה שינוי ב- bios ולשכנע אותו לחזור לכרטיס מסך ב AGP יכול לפעמים להטריף את השכל.

היום יש לי את הלוח TUSL2-C שהוא מעין ההמשך של ה cusl2.

בינתיים הלוח מככב ואני ממש מרוצה. יש לו גם גרסא שמגיע עם כרטיס קול 6 ערוצים שהיא ממש ממש מוצלחת.

בקיצור, לך על TUSL2-C.

פורסם

ההתרשמות שלי לגבי הTusl2-C, היא לא משהו. כתבתי כתבה לאתר הזה(היה לי את הלוח הזה חודש וחצי) עליו, ועדיין לא יצא לי זמן לפרסם אותה ולערוך אותה סופית. הלוח הזה הוא לא משהו, בעיקר בשהוואה לCUSL2-C, אני לא יודע מה אסוס עשו ללוח הזה, שאמור ליהיות שיכפול של הCUSL רק עם תמיכה בטואלטין, אבל לא משנה מה הם עשו או לא עשו, הלוח הזה סובל ממכאובים לא מוגדרים בדיוק. ואגב, גרסת הC של הלוחות האלה אמרת שאין להם גם בקר RAID על הלוח, בנוסף לבקרי הIDE שנמצאים בצ'יפסט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים