עבור לתוכן

Crysis Warhead hd4850 vs 9800gt

Featured Replies

פורסם

היי

בדקתי את המישחק עם 2 כרטיסים שונים על אותו מחשב , לאחר בדיקה עם כרטיס 4850 ATI המישחק קירטעה על אותם הגדרות רזולוציה .

לאחר בדיקה עם NVIDIA 9800GT המישחק עבד חלק על אותם הגדרות , מדוע זה כך??

בבדיקה עם משחק TIME SHIFT הATI עבד עם כל הפילטרים חלק , לעומת הNVIDIA 9800GT שנעלצתי להוריד רמת פילטרים כי המשחק קירטע ,

מבקש את תגובתכם .

רוני

פורסם

ב CRYSIS יש בעיה קשה עם הקוד של המשחק שגורמת לזה שהוא לא עובד טוב עם כרטיסים של ATI (שיפרו את זה בעדכונים האחרונים).

ב TIME SHIFT יש 2 אפשרות (לא יצא לי לשחק בו אז אני לא יודע), או שהקוד שלו דפוק לצד השני והוא לא עובד טוב עם כרטיסים של NVIDIA או שזה כי HD4850 מקביל ל 9800GTX אז הגיוני שהוא חזק מ 9800GT.

פורסם
  • מחבר

היי

ידועה לך מאיפה אני מוריד את העדכון למשחק?[br]פורסם בתאריך: 22.05.2009 בשעה 09:58:58

היי

אין צורך , מצאתי את הפאטש 1.1 , רשום שזה מתקן את המשחק במערוכת הפעלה 64 ביט , ואת הבדיקה שעשיתי בכרטיס ATI4850 היה על מערכת WINDOWS 7 גירסת 64 ביט, לכן אולי בגלל זה לא עבד טוב.

פורסם

רוב הסיכויים, תנסה עם הפאץ'.

לי יש HD4850 (אמנם עם קצת OC) ואני מריץ קרייסיס על מקסימום (חוץ מגודל טקסטורות) על 1680X1050.

פורסם
  • מחבר

היי

הכרטיס שהזמנתי הוא של MSI HD4850 OC שבא עם אובר קלוקינג מהחברה, אבל המחשב שלי חלש (AMD3800 64 ביט +DDR1 זיכרון של 2 גיגה )

פורסם

יש לך AMD 3800 וקנית HD4850? אתה מודע לזה שזה ממש בזבוז כסף ואתה מנצל אולי 40% מהיכולות של הכרטיס?

פורסם
  • מחבר

40 % ?????

איך? אני מפעיל CALL OF DUTY 5 +FAR CTY 2 על מקסימום הגדרות , עד כדיי כך יש לי צווא בקבוק?

רוני

פורסם

שני כרטיסים על אותו מחשב?!

התנגשות דרייברים.

סביר להניח שהיתה לך בעית תוכנה ולא חומרה.

פורסם
  • מחבר

היי

סביר מאוד שיש קודם להסיר באופן מוחלט את הדרייברים של הכרטיס הקודם .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים