עבור לתוכן

בעיה הזויה לחלוטין עם מחשב חדש, שנכבה מעצמו...

Featured Replies

פורסם

אז ככה, שלשום קיבלתי מחשב חדש מFOXPC.

E5200 עם סטוק קולר

DFI LANPARTY T2R UT

2X2GHZ DDR800 GSKILL CL4

מפנדס GAINWARD GTX260 216SP

SEA SONIC 500W

COOLERMASTER ELITE 334

בלי שום OC, הכל סטוק.

התחלתי להיתעניין בOC..אז הורדתי תוכנותכמוspeedfan, SANDRA,prime95'real temp', cpuz, mbm5, occt

אני מריץ פריים והכל עובד כהלכה..המעבד מתחמם ל63-65 אחרי 40 דקות בערך ונשאר יציב ככה בעקרון. משחקים עובדים מעולה, בלי שום בעיות..ובעקרון הכל יציב ותקין.

כשאני מפעיל SANDRA נכנס לHARDWARE ומקליק על PROCESSORS, המחשב נתקע. אם יש תוכנות ברקע[טמפ'+מסנגר+פיירפוקסים ולאדע] המחשב נכבה..בתכלס, זה נכבה לרוב..רק פעם אחת קרה לי שהוא נתקע.

הפעלתי את SPEEDFAN בלי לום ברקע, הכל עולה והכל בסדר..אם אני מפעיל אותו עם דברים אקראיים ברקע[קצת קשה להגיד מה בדיוק], הוא עולה, נטען כמה רגעים ואז המחשב נכבה בפתאומיות.

זה ממש ממש מפחיד אותי. המחשב בן ימים ספורים והוא נקנה לאחר הקפדה מטורפת והמון חיפושים וחקירות בעיניין רכיבים וחנויות מומלצות. אני בטוח שזו בעיה פשוטה שניתן לסדר[משהו בביוס, אולי קשור לטמפ'] ואשמח אם תעזרו לי..

מה שלדעתי שולל את האפשרות של הטמפ' גבוהה מידי היא PRIME95. כשאני מריץ אותו ,הכל תקין..הטמפ עולה בהחלט אבל הכל יציב, והיא לא ממש עוברת את ה65C. המקיסמום שהרצתי אותה היה 40 דקות בערך.

ואני מזכיר שוב, הכל סטוק, ללא OC.

אלפי תודות לעוזרים!!!

פורסם

תנסה להריץ גם Memtest86+ למשך 6 שעות לערך, ו Prime95 גם למשך הלילה

ותראה אם הבעייה ממשיכה

פורסם
  • מחבר

אין שום סיכון בלהריץ את פריים ללילה שלם?

כשאני מריץ את פריים95, המחשב חייב להיות נקי מתוכנות רקע? או שאם נניח אני מוריד משהו+מסנג'ר וכ'ו, זה לא מפריע לבדיקה?

עומס קיצוני על המעבד או משהו?

ואת הMEMTETST מריצים מוינדוס או שזו תוכנה שמריצים מBOOT?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים