עבור לתוכן

האם לקנות הארדיסק מאייבורי?

Featured Replies

פורסם

היי

כמו רוב האנשים כאן, אני לא חסיד של אייבורי וKSP אך ממה שראיתי הם מוכרים את הכונן של סמנסונג, F1 הכי זול - 475 ש"ח

שזה משמעותי ממה שראיתי.

עכשיו, מכל האנשים שנפגעו מאייבורי, נראה לכם שיש סכנה בלקנות כונן מאייבורי או שזה נראה לכם בטוח? כלומר - רק כונן

פורסם

פספסת, עד לפני פחות משבוע זה היה המחיר גם בפנדה...

תנסה לדבר עם פנדה ולבקש במחיר הזה...

אפילו תעדכן כאן במידה ויסכימו, תאמר להם משהו בסגנון שעד לפני כמה ימים זה היה המחיר, והתלבטת, ואתה מעדיף לא לקנות בשתי החנויות שציינת קודם...

(פשוט צור איתם קשר דרך האתר)

אני את הסיגייט שלי בזמנו קניתי מIVORY, ולמזלי לא היו לו תקלות, אבל אחרי מקרה הסיגייט האחרון, מתברר שאחריות כן הופכת להיות חשובה, כי לך תדע מתי יגלו עוד סדרות דפוקות בחברות שונות... (רק כונן, ורק מידע, שבמידת הצורך יעלם כולו)

פורסם
  • מחבר

כן, אבל האחריות היא של היבואן, השאלה היא האם אייבורי מיבאת לבד את הכוננים, אם כן אז יש בעיה עם האחריות, אם לא אז לא נורא

לגבי פנדה - באמת ידעתי שיש עוד מקום במחיר כזה ולא ראיתי אותו היום. ומוזר שהעלו מחירים כי הדולר ירד, וראיתי למשל שהורידו מחירי ספקים בסקיי אני חושב.

ותגיד, אולי אתה יודע למה הורידו בפוקס את את הכרטיסים של 9800GTX+? היום מחירים טובים

פורסם

בטח כי הגיע להם מלאי של 4770 או משהו כזה...

הכל זה היצע וביקוש, וכנראה לא היה מספיק ביקוש לכרטיסים האלה.

אייבורי מייבאים את סמסונג בעצמם... זה ידוע לכולנו כבר.

פורסם
  • מחבר

בעסה, טוב אז אדבר עם פנדה ואקוה שיורידו לי במחיר, אם לא אז כנראה אקח אותו במחיר החדש. כמ מאייבורי לא קונים :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים