עבור לתוכן

קניתי דיסק קשיח+מארז לאותו דיסק, אך המחשב לא מזהה

Featured Replies

פורסם

אני ממש טרי פה בפורום, ולכן אני לא בטוח במאת האחוזים שאני כותב במתקום המתאים, אם לא תקנו אותי.

לעניין, קניתי לפני שבוע דיסק קשיח פנימי של 500 JB , אך לאחר פתיחת המארז של המחשב שלי בעזרת חבר שלי (אני עצמי לא מבין במיוחד) התברר לי שאין לי מספיק חיבורים בלוח אם. בכל מקרה, קניתי מארז לדיסק הקשיח, ככה שישמש בעצם, בתור דיסק קשיח חיצוני. לאחר הרבה התרוצצויות בין החנויות שבהן קניתי את המוצרים, חזרתי הבייתה בתקווה שהכל יהיה בסדר. אך כאשר אני מחבר את המארז שכולל בתוכו את הדיסק הקשיח למחשב, עולה הודעה כזאת"אחד מהתקני ה-USB המחוברים למחשב זה פעל באופן בלתי תקין ו-WINDOWS אינו מזהה אותו" נכנסתי למחשב שלי ומשמה למאפייני מערכת ומשמה לחומרה, וכתוב לגבי אותו חיבור "התקן לא מוכר" ושעושים על אותו התקן מאפיינים רשום" ‏‏לא מותקנים מנהלי התקנים עבור התקן זה." אני באמת כבר משתגע, חיפשתי באינטרנט פיסת מידע לגבי העניין אך אני לא מצליח לסדר את זה, בנוסף אציין כי קיבלתי בנוסף למארז הדיסק הקשיח דיסק דרייברים, אך זה לא פתר לי את הבעיה. יש לי WINDOWS XP אם זה משנה. בבקשה תעזרו לי, אני יומיים שלמים מתעסק רק עם זה, ואני באמת עומד להשתגע, תודה מראש.

פורסם

איזה דיסק קשיח זה?

פורסם
  • מחבר

כשאתה מתכוון לאיזה דיסק קשיח יש לי, אתה מתכוון איזו חברה? יש לי SAMSUNG פנימי, יש עוד איזשהו פרט רלוונטי שכדאי לציין?

פורסם

טיפים/הצעות:

1. אם זהו דיסק קשיח בגודל תקן של 3.5 אז תוודא שחיברת את השנאי לחשמל. הוא לא יכול בלעדיו.

2. תנסה חיבורי USB אחרים.

3. אם המארז הוא SATA 1.5Gbps והדיסק קשיח הוא SATA 3.0Gbps אז תוודא שלא מותקן ג'אמפר בכונן הקשיח.

אני מציע שתפרט קצת יותר על המארז, אם תוכל לתת קישור לחנות ממנה קנית אותו ולכוון אותי ישירות אליו אז זה יהיה אחלה. אם לא, תוכל לחפש דגם שרשום עליו או על חוברת שהגיעה איתו (או על הדיסק של הדרייברים שציינת קודם).

פורסם
  • מחבר

אני משנה קצת את הנושא, הלכתי שוב לחנות שבה, קניתי את הדיסק עצמו, הוא בדק את המארז והדיסק הקשיח והכל עבד אצלו טיפ טופ. יש אפשרות שכל החיבורים שלי במחשב הם USB 1? בכל מקרה, אני לא מצליח למצוא מדריך שמסביר איך להחליף את סוג החיבור. יכול להיות שזאת הבעייה שלי. אם מישהו יוכל לתת מדריך אני נורא ישמח..

פורסם

זה נותן כיוונים אבל זה לא פותר את הבעיה..

תענה בצורה מלאה על התגובה שרשמתי קודם לכן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים