פורסם 2009 במאי 2116 שנים התקנתי CATALYST 9.5 וסתם עשיתי בדיקת מאמץ ופתאם המסך נהיה שחור וזה כתובאי אפשר לשחק ואפשר בלחץ לראות תמונות כל שנייה המסך נהיה שחורמה זה לעזעזאל? ומה לעשותפרמוט זאת האפשרות האחרונה..[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 במאי 2316 שנים אין צורך לפרמט בכל בעייה, לא תמיד גם פירמוט יעזור!תנסה לרדת לדריבר ישן יותר ולראות האם התופעה ממשיכה, אם כן תעקוב גם אחרי הטמפ' ותעדכן אותנו
פורסם 2009 במאי 2316 שנים מחבר ניסיתי כבר לפני וזה לא עזרזה מתקן את עצמו וקורה עוד פעם בבדיקה בOCCT למשל כשהכרטיס מגיע ל65 מעלות
פורסם 2009 במאי 2316 שנים ניסית למחוק את הדריבר גם בעזרת Driver Cleaner? ורק אז להתקין דריבר ישן יותר?
פורסם 2009 במאי 2316 שנים אז אם אתה בטוח, למה אתה מבקש עזרה? אחרי ששוללים דברים אפשר להגיע למסקנותשיהיה בהצלחה
פורסם 2009 במאי 2316 שנים מחבר אני לא שולל אבל כבר ניסיתי להתקין דרייבר ישן יותר וחדש יותר וזה לא עזר..
פורסם 2009 במאי 2316 שנים מחבר בדרך כלל (CRYSIS , IV) לא עובר את ה60 אבל בOCCT GPU זה עבר ממש מהר את ה60 והגיע ל65 ואז הבעיה קרתהכל פעם שאני עושה ריסט זה עובר אבל כל פעם שאני בודק את זה זה קורה..בקיצור אם אני לא יעשה את הבדיקה זה לא יקרה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.