עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

עזרה בהמשך המהרת E8400

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי המפרט הנ"ל בחתימתי.

כרגע המערכת יציבה מאוד ועומדת על 445 FSB ומתח של 1.29 למעבד ו 1.9 לזיכרונות (לאחר בדיקה של 4 שעות עם OCCT),

שמתי לב שבמשחקים לאחר כ40 דקות המשחקים/אפליקציות קורסות לי למרות שבפריים 95 וOCCT לא קורה שום דבר.

יש לציין שכ.מסך מומהר (9600GT) מ700 ל750 בליבה ול1870 לזיכרונות (שוב נבדק מעל לשעה וחצי עם OCCT בבדיקת GPU ולא קרתה שום קריסה של מערכות.

האם הספק לא מספיק למערכת הנ"ל :SEASONIC 500W מודולרי.

כמה וואט לוקחת לי כל הערכת ברמת העיקרון לפי הOC הזה?

אודה לתגובות.

פורסם

אם זה קורה במשחקים סביר להניח שכ. המסך המומהר עושה בעיות. איך הטמפ'?

ד"א הספק שלך מספיק מעל ומעבר.

פורסם
  • מחבר

כן שיערתי שכ.המסך גורם לבעיות,אך הטמפ' סבירות (ד"א הזמנתי AC TWIN שיהיה במלאי אני ייסע לקחת אותו),לבנתיים הטמפ' בOCCT לאחר בדיקה של שעתיים לGPU עומדות על 73-76 מעלות לערך ללא שום ארטיפקטים או תקיעות למינהם..אך ורק במשחקים זה קורה לי ובכולם לאחר חצי שעה-שעה של משחק הוא יוצא וטוען שצריך לסיים משימה(WIN XP SP3 חדש ומטופל כמו שעון),יכול להיות שכץהמסך נפגם כתוצאה מOC גבוה מדי (היה מכוון לפני זה על ליבה 767 וזיכרון 1900 ולאחר בדיקות הגעתי לטמפ' סבירה ויציבות בGPU(יש לציין שבביוס מוגדר ל100).

בבדיקה ויזואלית אין כבלים מפויחים וכו'.

ד"א במחשבון שנמצא באתר של TT לפי חישוב של התוכנה שלהם והמפרט שלי(מערכת מומהרת) הדרישה המינימלית היא 544W? http://www.thermaltake.outervision.com/Power?

אז יכול להיות שפשוט הספק לא מספק לי מספיק כוח לכ.מסך מומהר ומעבד מומהר?

פורסם

הספק שלך הוא מעל ומעבר למערכת..תוריד את הOC לכרטיס מסך ותבדוק אם יש קריסות...

פורסם

הבעיה היא שאתה לא משקיע בבדיקות היציבות

4 שעות זה ממש לא מספיק

רוב האנשים אומרים ש8 שעות זה מספיק

דעה אישית זה לא ,אישית אני בודק במשך 48 שעות לוודע יציבות (ו כבר היה לי מקרה של קריסה בגלל חוסר יציבות אחרי 23 שעות היה די באסה אבל אחשיו זה יציב)

בכל מקרה תריץ OCCT על LARGE למשך 8~12 שעות ורק אז תדע את רמת היציבות שלך

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח ש4וחצי שעות זו לא אינדיקציה מספיק טובה?

הבנתי ואני יעשה זאת.בנוגע לכ.מסך האם יכול להיות שנגרם לו נזק כלשהו במרוצת הזמן??ויזואלית אני לא רואה שום נזק אך יכול להיות שבגלל הOC כן נגרם לו נזק.

פורסם

גם שעתיים יספיקו.

אני לא מכיר אף מחשב שהוא במאמץ תמידי של 100 אחוז, הרי אנחנו הולכים לישון לא? ושהוא דלוק אין לו מה לעשות, אולי כמה הורדות וזהו.

ככה ש48 זה מיותר לחלוטין.

לא קרה לי שעם בדיקה של שעה בפריים שעברה ושהמחשב עשה בעיה.

לכן אני אומר זאת על נסיוני.

אבל מה שכן אתה צריך לבדוק וזה משהו שהרבה לא עושים ולכן הם חושבים שאם הם לא נותנים מספיק זמן לתוכנה בבדיקה אז המחשב קורס זה לעשות בדיקת BLEND שזה נותן לך אינדיקציה לגביי הלוח והזכרונות, ובכדי להיות בטוח תוריד את המכפלה של המעבד ככה שהוא לא יהווה בכלל אופציה. ורק אז אחרי שמצאת את המקום שבו אתה דיי נתקע תלך כמה צעדים אחורה ותעלה את המכפלה של המעבד ומתח ככל שידרש כדי לייצב אותו.

ולגביי הזכרונות תבדוק זאת עם MEMTEST - 3 הרצות יספיקו.

פורסם

הסוגיה כאן היא לא הזמן ! שכן 4 שעות זה די מספק לבדיקה של יציבות..

אלה הOC לכרטיס מסך...כמו שציינתי כבר תבטל אותו ותראה אם התופעה חוזרת..תעשדן אותנו..

פורסם

אך שאתה רוצה

מניסיון :

הרצתי LINPACK לשעתיים ועבר

נתתי ל OCCT - LARGE ותוך 3 שעות נחשל

וכמו שכבר אמרתי נחשל אצלי פעם גם אחרי 23שעות

אני יכול בביתחון להגיד לך שהOC של המעבד שלך לא יציב

מה תעשה אם זה ?

זה כבר בחירה שלך

פורסם
  • מחבר

אז ככה חברים עידכון קטן:

OCCT עבדה כ-8 שעות על LARGE והכול יצא תקין,מעבר לזה כרגע סיימתי בדיקת LINEPACK כשעתיים ויצא לא תקין (ללא טמפ' חריגות:מעבד במאמץ 100% טמפ' כ-63-4 מעלות ובמנוחה 48 מעלות.)

בדקתי את הזיכרון(ב-12 לופים ויצא תקין).

מעבר לזה בקשר לכ.מסך רכשתי AC TWIN TURBO והתקנתי אותו כרגע.כמובן שעשה פלאים לכל העניין של הטמפ'

טמפ' כ.מסך (לפי GPU-Z במנוחה 36 ובמאמץ לאחר כ3 שעות 42 שבהשוואה לקירור STOCK (שהוא בדיחה) תוצאות מדהימות ביחס לOC:ליבה-820 וזיכרונות-1900.

שאלתי היא שכרגע ההגדרות ביוס של הכרטיס הם 100 האם לשנות את זה או שלא כי הוא קורס לי מסיבה לא מובנת לאחר 3 וחצי שעות של LOOP ב3DMARK או בOCCT מראה לי קצת ארטיפקטים או לחלופין קורס.האם כדאי להעלות לו את המתח או להוריד OC?

פורסם

לפני שאתה משנה את תדר הPCI-E מה שלא יעניק לך הרבה..

תוריד את הOC..שכן יש סיכוי טוב שהתדרים גבוהים מדי..להגיד "מסיבה לא ברורה" זה קצת :smile1:

שכן ניסת להוריד את התדרים ? עדיין היו קריסות ?

פורסם
  • מחבר

לא ניסיתי להורד את התדר של המעבד אלא רק של הכ.מסך..

בבדיקה בOCCT רגילה לא קורס ולא חורג בטמפ' אך בבדיקת LINEPACK (בדיקה על MAX) חורג מהטמפ' לאחר כשעתיים וקצת ועולה לכיוון ה68-70 בפיקים כאלו.

כנראה שבכל זאת אני צריך להוריד קצת תדר מעבד עד שאני יקנה שני SFLEX 1600RPM שיישבו משני צידי הקירור.

שאלה קטנה שיש לי היא שהמחשב כרגע חרישי לאחר הוצאת "שואב האבק" הקטן שקוראים לו גוף הקירור של כ.מסך,האם כדאי לקנות SFLEX 1600 או 1900 RPM (ז"א כמה רועש ה1900 שלהם?).

פורסם

לא דיברתי על המעבד..אלה עם הכרטיס מסך..תוריד את תדר הOC ותראה אם נעלמו הארטיפקטים..

ו70+- בMAX בבדיקה של LINPACK זה מצויין..אין צורך להוריד שום OC של המעבד..

ולא הבנתי למה אתה רוצהל רכוש מאוורר נוסף ?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לרכוש 2 מאווררי ULTRAKAZE 2000RPM למען דחיפת אוויר טובה יותר דרך הקירור של המעבד.לפי מה שקראתי בביקורות בחו"ל דחיפת האוויר שלהם טובה מאוד (הרבה יותר מאשר המאוורר של OCZ המקורי שלי כרגע.

פורסם

גם SFLEX 1600 יעשה את העבודה..בפחות רעש...ויספק אותך בהחלט..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.