עבור לתוכן

אם אני נמצא בבית ספר אינטרני אני יכול לגשת אקסטרני (בלי הגשה)?

Featured Replies

פורסם

שלום,

היום קיבלנו ציוני הגשה במתמטיקה, והמורה הE%^$^$ הגישה אותי על 75 אחרי שקיבלתי 100 במגן.

יש אפשרות לגשת בלי ציון הגשה? הסיכוי שאני לא אקבל 100 ממש נמוכים...או אם יש פער נקודות, אז המגן יורד או מתבטל?, אם כן אז איזה פער צריך?

ערן.

פורסם

צריך פער של רב השכבה של איזה 30

ו*אני חושב*אם אתה רוצה לגשת אקסטרני אתה מבטל את מה שכבר עשיתה אינטרני

פורסם

אתה לא ניגש אקסטרנית. אתה לא יכול לגשת לשום מבחן אקסטרני כל עוד אתה תלמיד תיכון.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, ונניח שיש פער של 30 נקודות, מה אז קורה? המגן מתבטל לגמריי?

וזה מספיק שרק אני? או צריך הרבה ילדים מהכיתה?

תודה מראש ערן.

פורסם

צריך הרבה תלמידים מהשכבה

ואז המגן 10% הבגרות 90%

פורסם

לפי מה שהבנתי מהמורה שלי אם יש הבדל שהממוצע ציוני הגשה של כל התלמידים שהמורה שלך קבעה להם את הציון הגשה/כל התלמידים בבצפר הוא בהפרש של 30 נקודות(לא משנה אם יותר או פחות) אז מזמינים את המורה לוועדה שבודקת הכל...ואז מחליטים אם לבטל לכולם.

בכל מקרה אין משהו שלתלמיד אחד יתבטל הציון הגשה..

לצערי גם לי יש בעיה דומה...השנה "הספקתי" פעמיים לרדת ל3 יחידות ולעלות בחזרה ל4(פעם ראשונה בתחילת השנה בגלל ציון של שנה שעברה..ופעם שנייה הורידו אותי כי נכשלתי במבחן אחד..), והפעם האחרונה שעליתי הייתה חודש וחצי לפני מתכונת..ויצא שנכשלתי ב005.

ככה שכנראה גם אני נדפק עם ציון הגשה שלילי..ובבגרות סביר להניח שאני יוציא 80+

אני כנראה ילך שנה הבאה למועד חורף או משהו...שאז בטח המורה כבר תסתכל יותר על הציון מהבגרות השנה.

פורסם

אני כנראה ילך שנה הבאה למועד חורף או משהו...שאז בטח המורה כבר תסתכל יותר על הציון מהבגרות השנה.

מתן ציון בית-ספרי חדש, לפני היבחנות חוזרת באותו סמל שאלון, כרוך במילוי שני התנאים הבאים:

התלמיד לומד בבית-הספר פעם נוספת את המקצוע, בהיקף של לפחות 50% ממספר השעות הנדרשות לרמת הלימוד.

http://cms.education.gov.il/educationcms/units/exams/arcive/moadiminterni/hanhayotwin2009.htm

:lol:

פורסם
  • מחבר

שאלה נוספת:

אם אני ניגש ועושה את המבחן כמו נכה ומוציא 10-30.

ואז ההפרש בין הציונים יהיה לפחות 45-50 נקודות...

ואז משרד החינוך יוריד את המגן ל20% ואז אני עושה את המועד חורף.

ומקבל 100, המגן יהיה רק 20%?

אפשרי מצב כזה?

גם יעשו לה שימוע לא? (אני רוצה לדפוק אותה כמה שיותר).

לא אכפת לי מה. רק לדפוק אותה...ולא לדאוג לא יכולים להוריד אותי מ5 יחידות...

תודה מראש ערן.

פורסם

אל תנסה לדפוק את המערכת, בסוף אתה תיהיה היחיד שידפק.

כבר נאמר פה כמה פעמים שציון מגן מתבטל חלקית (יורד ל-10% בד"כ) רק כאשר יס סטייה של מעל 30 נקודות (בערך) של חלק גדול מתלמידי השכבה.

בנוסף, השקלול של המגן נשמר לאותו מועד בלבד, ולא ממשיך איתך.

מסקנה -תיגש עם מה שיש לך, ותוציא מזה את המקסימום.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אין לי איך לדפוק את המערכת??

לא רוצה 88 סופי ב005 זה ממש קל >:(

עוד שאלה: נניח שלפי החישוב של משרד החינוך:30% מגן ו70% ציון שנתי מגיע לי 80 גם עם זה אין לי מה לעשות?

תודה מראש ערן.

פורסם

אתה סתם טוחן מים, כל עוד אתה אינטרני יש לך מגן ולך באופן אישי אין שום דרך למנוע או להשפיע על איך יתייחסו אליו.

תסיים את הלימודים ואם עדיין תהיה מעוניין לשפר תוכל לגשת שוב לבגרות בתור נבחן משנה ולהיבחן ללא ציון מגן.

פורסם

תעשה משנה אינטרני.

ההגשות המעצבנות האלה והמגנים ובגרויות החובה במקצועות לא קשורים (אני עוד מבין אזרחות למרות שגם שמה דופקים fermented bull shit)הן עוד סיבה למה כל המערכת דפוקה וזה כמו לנסוע באותו עם שמן סיכה מגומי לכלכלה שלנו בסוף.... (ולחברה בכלל)

אני עושה אקסטרני לאחר שיש לי מגן שגורם לי להתחיל ב80-70 ברוב המקצועות. תודה רבה באמת על בזבוטז עוד 3 שנים מהחיים שלי לנסות למצוא את הדרך הכי פחחות מציקה לשבת על הכיסאות שלכם במשך חמש שיעורים ולהקשיב לבדיקות שיעורי בית 6 ימי םבשבוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים