פורסם 2009 במאי 2716 שנים מחבר OK, אני רואה שהמצב קשה אז אני אתן את שם הלהקה: Blue Oyster Cult. השיר מתחיל במילים: You see me now...
פורסם 2009 במאי 2716 שנים Veteran of the Psychic Wars לא יודע מה זה דוד שלי אמר לי זה נכון בכלל...? עכשיו שמעתי את זה, איזה סולו רעילללללללללל
פורסם 2009 במאי 2716 שנים NO PROBLEMלהקה שאני ממש אוהב.. אם זה קשה תגידו ואני אשנה או משהו."Nothing hurts my worldJust affects the ones around meWhen sin's deep in my bloodYou'll be the one to fall"של Avenged Sevenfoldבהצלחה P;
פורסם 2009 במאי 2716 שנים NO PROBLEMלהקה שאני ממש אוהב.. אם זה קשה תגידו ואני אשנה או משהו."Nothing hurts my worldJust affects the ones around meWhen sin's deep in my bloodYou'll be the one to fall"של Avenged Sevenfoldבהצלחה P;unholy confesion?ערן.עריכה: אם כן, אז שלי "Theres still time to change the road youre on."-לא לפתור לפני שToMuSH מאשר שמה שאני חושב נכון. חסר לכם שאתם לא יודעים.!!!
פורסם 2009 במאי 2716 שנים unholy confesion?ערן.עריכה: אם כן, אז שלי "Theres still time to change the road youre on."-לא לפתור לפני שToMuSH מאשר שמה שאני חושב נכון. חסר לכם שאתם לא יודעים.!!!טו-אווובב!זה Unholy Confessions ד"א.תפתרו את שלו =]
פורסם 2009 במאי 2716 שנים unholy confesion?ערן.עריכה: אם כן, אז שלי "Theres still time to change the road youre on."-לא לפתור לפני שToMuSH מאשר שמה שאני חושב נכון. חסר לכם שאתם לא יודעים.!!!נראה כמו טקסט של דילן, אני בכיוון?
פורסם 2009 במאי 2716 שנים מחבר Veteran of the Psychic Wars לא יודע מה זה דוד שלי אמר לי זה נכון בכלל...? עכשיו שמעתי את זה, איזה סולו רעילללללללללל כבוד לדוד ומה זה סולו רעיל :s05:
פורסם 2009 במאי 2716 שנים unholy confesion? ערן. עריכה: אם כן, אז שלי "Theres still time to change the road youre on."-לא לפתור לפני שToMuSH מאשר שמה שאני חושב נכון. חסר לכם שאתם לא יודעים.!!! נו באמת למה שמישהו לא יזהה את זה? Led Zeppelin - Stairway to Heaven
פורסם 2009 במאי 2716 שנים נו באמת למה שמישהו לא יזהה את זה? Led Zeppelin - Stairway to Heaven כל הכבוד, כבר התחלתי לפחד שלא תדעו...נלחצתי יאללה עכשיו תורך... אלא אם כן אתה רוצה שאני אהיה שוב ערן.
פורסם 2009 במאי 2716 שנים כבוד לדוד ומה זה סולו רעיל :s05: חחח "רעיל" זה אומר חזק, תותח, קטלני או כל מילת חיזוק אחרת ;D[br]פורסם בתאריך: 27.05.2009 בשעה 16:22:02 " Nun liebe Kinder gebt fein Acht ich bin die Stimme aus dem Kissen " איזה להקה גרמנית כבר אנשים נורמלים שומעים? חייב להיות Rammstein. בקשר לזיהוי השיר עצמו אני בספק מאוד גדול שמישהו שלא דובר גרמנית יזהה את זה..
פורסם 2009 במאי 2716 שנים אכן Rammstein,הופיע גם כפסקול אורח בסדרה החטא ועונשו עם קיציס ופרידמן. נחשו את השם.
פורסם 2009 במאי 2716 שנים 000000, אתה ממש מחוץ לסבב.. מי שפותר אמור לתת את הבא כל הכבוד, כבר התחלתי לפחד שלא תדעו...נלחצתי יאללה עכשיו תורך... אלא אם כן אתה רוצה שאני אהיה שוב ערן. המ אני בידיוק יוצא ואין לי זמן לחשוב, נלך על משהו קל (אני מקווה ) "but he could play the guitar just like a ringing a bell"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.