פורסם 2009 במאי 2116 שנים המשחק יתבצע ע"י כתיבה של שורה משיר (3 מילים לפחות) ונסיונות של אנשים להגיד מה שם השיר ומי המבצע (המקורי) * נא לא לתת "חידה" חדשה לפני שנפתרה הקודמת ** לא להשתמש בגוגל! מי שמרמה מנייק. אני אתחיל במשהו קל: But nothing ever happens and I wonder בהצלחה
פורסם 2009 במאי 2116 שנים מי שמשתמש בגוגל מניאק:So get down on your knees honey Assume an attitude. You just pray that I'll be waitingCos you know I'm coming soon
פורסם 2009 במאי 2116 שנים Fool's Garden - Lemon Tree גם יחסית קל, לדעתי: "זה כמו לחרוש בשדה מוקשים" משינה - אחכה לך בשדות ועכשיו אני: This is the greatest and best song in the world
פורסם 2009 במאי 2116 שנים מחבר בלה בלה בלה המשחק יתבצע ע"י כתיבה של שורה משיר (3 מילים לפחות) ונסיונות של אנשים להגיד מה שם השיר ומי המבצע (המקורי) * נא לא לתת "חידה" חדשה לפני שנפתרה הקודמת ** לא להשתמש בגוגל! מי שמרמה מנייק. אני אתחיל במשהו קל: But nothing ever happens and I wonder בהצלחה משינה - אחכה לך בשדות ועכשיו אני: This is the greatest and best song in the world ATWA- סיסטם אוף אי דון אם כבר, היית נותן שורה מהפזמון העצבני שיהייה קשה יותר טעות... השיר המדובר דומה לATWA, ונראה לי גם של סיסטם, אבל לא ATWA
פורסם 2009 במאי 2116 שנים מחבר אפשר רמז? אני מכיר את השיר אבל לא מצליח להדביק לו את שם הלהקה דיפ פרפל במיקרה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.