עבור לתוכן

שיטות ללימוד מילים לפסיכומטרי - HELP!

Featured Replies

פורסם

החרא הזה בקושי נכנס לראש :screwy:

למישהו עזרה השיטה של לשמוע את המילים בMP3 בזמן השינה או שזה בולשיט? :P

פורסם

"סוד המוח היהודי" - ספר של שיאן גינס ישראלי בזיכרון הבנוי בצורה סיפורית בנושא פיתוח אינטליגנציה וזיכרון מעולה. יש שם פרק על לימוד שפות שלמות תוך חודש, ואפשר להשתמש בזה לפסיכומטרי.

פורסם

שים את הספר מתחת לכרית, ולך לישון. :xyxthumbs:

הושא הזה כבר נטחן בדיון הקודם, והמסקנה היחידה הדיעו אליה זה שאין דרך קלה.

לכל אחד יש את השיטה שבשבילו עובדת יותר, יש כאלה שיעדיפו כרטיסיות, אחרים יעדיפו לשמוע את המילים בנגן.

תברר מה עושה לך את זה ..

"סוד המוח היהודי" - ספר של שיאן גינס ישראלי בזיכרון הבנוי בצורה סיפורית בנושא פיתוח אינטליגנציה וזיכרון מעולה. יש שם פרק על לימוד שפות שלמות תוך חודש, ואפשר להשתמש בזה לפסיכומטרי.

הדברים האלה תמיד נשמעו לי שקריים, אחרת היו מסתובבים ביננו אלפי אנשים עם יכולות זיכרון מדיהמות לא ? ::)

פורסם

כמו כל אותם ספרי ההדרכה ההזויים סטייל "תהפוך למנכ"ל תוך 30 יום או פחות","תהיה מיליונר בלי להתאמץ" וכאלה..ואני תמיד חושב לעצמי,אם האנשים האלה כל כך חכמים ויודעים בדיוק מה צריך לעשות כדי להיות עשירים/מצליחים/יפים-אז למה אנחנו לא שומעים עליהם?

הכי קל להתחבא מאחורי שולחן ולכתוב הכל בתבניות ובתיאוריה..חבל שהחיים לא מצייתים לתבניות האלה..

פורסם

כמו כל אותם ספרי ההדרכה ההזויים סטייל "תהפוך למנכ"ל תוך 30 יום או פחות","תהיה מיליונר בלי להתאמץ" וכאלה..ואני תמיד חושב לעצמי,אם האנשים האלה כל כך חכמים ויודעים בדיוק מה צריך לעשות כדי להיות עשירים/מצליחים/יפים-אז למה אנחנו לא שומעים עליהם?

הכי קל להתחבא מאחורי שולחן ולכתוב הכל בתבניות ובתיאוריה..חבל שהחיים לא מצייתים לתבניות האלה..

מה הקשר?

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7%A8%D7%9F_%D7%9B%D7%A5

מדובר על ספר שמפרט טכניקות לשיפור הזיכרון, חלקן אפילו מובנות מאליו. הספר עצמו נחמד ומשעשע, ובגלל זה המלצתי עליו.

פורסם

אני יודע על מה אתה מדבר,אבל אני החלטתי לרכב על הגל ולציין ספרים דומים שמלאים בבולשיט..ולא על השיאן גינס הישראלי בזכרון,עליו אין לי טענות =]

פורסם

אני יודע על מה אתה מדבר,אבל אני החלטתי לרכב על הגל ולציין ספרים דומים שמלאים בבולשיט..ולא על השיאן גינס הישראלי בזכרון,עליו אין לי טענות =]

אתה מייצר קונוטציה שלילית לגבי הספר כשאתה כותב על "ספרים הזויים שאין בהם כלום והמחברים מטומטמים בעצמם" כשהפוסט היחידי לגבי ספרים בנושא הזה מדבר על ספר של זיכרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים