פורסם 2009 במאי 2016 שנים היי ערב טוב,אני כבר מספר שנים שלא שיחקתי באף משחק אבל לאחרונה ניכנס בי איזשהו חשק לשחק מעט.השאלה שלי היא איזה משחק אסטרטגיה חדש יש שמעניין וכיף לשחק בו? אני מעדיף משהו בסגנון AGE OF EMPIRES כמו שהיה בעבר.תודה מראש על ההתייחסות.
פורסם 2009 במאי 2016 שנים Warcraft 3Starcraft-קלאסיקהCompany of heroesCommand and conquer 3Red Alert 3Age of mythology
פורסם 2009 במאי 2216 שנים תוסיף לרשימה את World In Conflict. לא יודע למה כולם מצאו בזה משחק כיף. הוא פשוט גרוע אני יכול להמליץ לך על Command and Conquer וההרחבה שלו kayne wars. וגם על Red Alert 3. אם יש לך חברים שמשחקים אז בכלל ההנאה מרובה. אני זוכר אני וחברים היינו מתחברים איזה 4 אנשים עושים 2 על 2 משחקים במשך שעותתתת היה כ"כ כיף. או 2 נגד המחשב. זה ממש כיף.
פורסם 2009 במאי 2216 שנים Command and conquer 3 + Kane's wrath expansionאני לא מכיר משחק אסטרטגיה איכותי מיזה כרגע.ואם אתה מחפש משחקים בכללי, אני יכול להציע לך על משחק ישן שהוא בין הטובים שיצאו אי פעם - Heroes 2 Gold edition.
פורסם 2009 במאי 2216 שנים HEROES III COMPLETE+להוריד כל מפה אפשרית נוספת למשחק(תתפלא,עד היום יש המון אתרים שמציעים אלפי מפות חינם להורדה..)ההנאה וההתמכרות מובטחת.
פורסם 2009 במאי 2216 שנים מחזק את ההמלצות על:* Heros III- אם תתחבר לאסטרטגיה בתורות, עולם הפנטזיה של המשחק הממכר הזה יסחוף אותך בקלות.למרות גילו המתקדם, אני עדיין משחק בו מדי פעם.* Command & Conquer 3- אם אתה מחפש משחק עדכני, בזמן אמת- המשחקיות כאן פשוטה ומהנה.בנוסף- אני מבקש ממך לערוך את כותרת הדיון, כך שתסביר את מטרתו.
פורסם 2009 במאי 2216 שנים אם כבר משהו שבאמת דומה ל - AOE והוא לא ההמשכים שלו או EE/RON אז AMERICAN CONQUEST (הראשון וההרחבה ולא ההמשך החלש שלו שנקרא DIVIDED NATION).
פורסם 2009 במאי 2216 שנים לדעתי אין כמו RTS שני המשחקים הכי טובים ומהנים לדעתי הם:Command & Conquer Generals: Zero HourSupreme Commander Forged Allianceהסקלה של Supreme Commander כל כך גדולה, לדעתי אפשר להשוות את זה להארי פוטר VS שר הטבעות .בשנה הבאה אמור לצאת Supreme Commander 2 אז יש מה לחכות!
פורסם 2009 במאי 2316 שנים מישהו שיחק בuniverse at war earth assault?מסרטוני הגיימפלי שראיתי הוא נראה מדהים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.