עבור לתוכן

usb - לא מזוהה

Featured Replies

פורסם

שלום

רציתי לשאול התקנתי את התוכנה של הפלאפון שלי =סמסונג של חברת אורנג והכנסתי את כבל ה usb , לאחר בירור עם חברת אורנג הוסבר לי שהבעיה כנראה מהתקנים של ה usb לא מזוהה ע,י הווינדוס 0יש לי ווינדוס XP, בבקשה דלוך אני צריכה עזרה לא מצליחה להעביר תמונות או שירים מהפלאפון למחשב, תודההההההההה, מחכה לעזרתכם

תודה שרית

פורסם

כנסי ללוח בקרה > ביצועים ותחזוקה > מערכת > חומרה > מנהל התקנים. ותראי אם יש לך סימן שאלה צהוב על התקני USB במידה וכן לחצן ימני על ההתקן ולחצי על עדכון מנהל התקן, אם לא עוזר, לחצן ימני על ההתקן והסר התקנה. אחרי ריסטרט למערכת המערכת אמורה לזהות את ההתקן ולהתקינו. נסי את כל זאת בשלב ראשון ואם לא הסתדר תעדכני מה קורה.

פורסם
  • מחבר

תודה, הסרתי את ההתקנה אני תכף אבדוק, מקווה שיצליח, תודה על מכל הלב :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הי

עשיתי מה שכתבת

הסרתי את ההתקנות ועשיתי ריסטרט למחשב

באמת עלו כל מיני התקנים ושוב ניסיתי להתחבר לתוכנה של אוורנג

אתמול לקחתי כבל של הusb חדש מאורנג אמרתי שאולי הכבל נדפק וגם את התקליטור

והתקנתי מחדש

וכלום ניסיתי להתחברשוב וללא הצלחה - אני נואשתתתתת

מה עוד יכול להיות, אולי הפלאפון - ההגדרות. הבלוטוס סגור

אם יש לך עוד אופציות אז תודההההה

שרית :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כן רק את הטלפון הוא לא מזהה, בטלפון יש הגדרות ויש לחצן שחזר הגדרות יצרן ואחרי שכיביתי את הטלפון ניסיתי שוב, וגם לא

יש לי תחושה שבמחשב שלי יש דרייברים כפולים זאת אומרת,או התנגשות, יש לי מצלמה שאת הדרייבר מחקתי , יש כנרא של הראווטר,

לפני גחודשיים הכל היה בסדר, אם יש לך בבקשה שמץ של חשד שה מה זה יכול להיות

ושוב תודההההה ענקית :jump:

פורסם
  • מחבר

וסליחה עם אנני נודניקית, פשוט אף אחד לא יודע מה קורה, תסתכל הודעה לפני רשמתי לך תשובה בהודעה קודמת

תודה :kopfpatsch:

פורסם

האם זה קורה רק שאת מחברת את הפלאפון להתקן USB מסוים? אם תחברי את המצלמה לאותו חיבור USB היא עובדת?

פורסם
  • מחבר

רק שאני מחברת את הטלפון ניסיתי עם המצלמה והכל עובד

פורסם
  • מחבר

רציתי לדעת אם יש לך תשובה עבורי, תודה :kopfpatsch:

פורסם

איזו מצלמה זו? ( דגם מדויק)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים