פורסם 2009 במאי 2016 שנים שלוםרציתי לשאול התקנתי את התוכנה של הפלאפון שלי =סמסונג של חברת אורנג והכנסתי את כבל ה usb , לאחר בירור עם חברת אורנג הוסבר לי שהבעיה כנראה מהתקנים של ה usb לא מזוהה ע,י הווינדוס 0יש לי ווינדוס XP, בבקשה דלוך אני צריכה עזרה לא מצליחה להעביר תמונות או שירים מהפלאפון למחשב, תודההההההההה, מחכה לעזרתכםתודה שרית
פורסם 2009 במאי 2016 שנים כנסי ללוח בקרה > ביצועים ותחזוקה > מערכת > חומרה > מנהל התקנים. ותראי אם יש לך סימן שאלה צהוב על התקני USB במידה וכן לחצן ימני על ההתקן ולחצי על עדכון מנהל התקן, אם לא עוזר, לחצן ימני על ההתקן והסר התקנה. אחרי ריסטרט למערכת המערכת אמורה לזהות את ההתקן ולהתקינו. נסי את כל זאת בשלב ראשון ואם לא הסתדר תעדכני מה קורה.
פורסם 2009 במאי 2116 שנים מחבר הי עשיתי מה שכתבת הסרתי את ההתקנות ועשיתי ריסטרט למחשב באמת עלו כל מיני התקנים ושוב ניסיתי להתחבר לתוכנה של אוורנג אתמול לקחתי כבל של הusb חדש מאורנג אמרתי שאולי הכבל נדפק וגם את התקליטור והתקנתי מחדש וכלום ניסיתי להתחברשוב וללא הצלחה - אני נואשתתתתת מה עוד יכול להיות, אולי הפלאפון - ההגדרות. הבלוטוס סגור אם יש לך עוד אופציות אז תודההההה שרית
פורסם 2009 במאי 2116 שנים מחבר כן רק את הטלפון הוא לא מזהה, בטלפון יש הגדרות ויש לחצן שחזר הגדרות יצרן ואחרי שכיביתי את הטלפון ניסיתי שוב, וגם לא יש לי תחושה שבמחשב שלי יש דרייברים כפולים זאת אומרת,או התנגשות, יש לי מצלמה שאת הדרייבר מחקתי , יש כנרא של הראווטר, לפני גחודשיים הכל היה בסדר, אם יש לך בבקשה שמץ של חשד שה מה זה יכול להיות ושוב תודההההה ענקית
פורסם 2009 במאי 2116 שנים מחבר וסליחה עם אנני נודניקית, פשוט אף אחד לא יודע מה קורה, תסתכל הודעה לפני רשמתי לך תשובה בהודעה קודמת תודה
פורסם 2009 במאי 2316 שנים האם זה קורה רק שאת מחברת את הפלאפון להתקן USB מסוים? אם תחברי את המצלמה לאותו חיבור USB היא עובדת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.