פורסם 2009 במאי 1916 שנים שלוםאז ככה אני עכשיו בסוף יב וסיימנו ללמוד בעיקרון.עכשיו סתם יושבים בבית מעבירים ת'זמן לומדים לבגרויות וסתלבט כזהאני רוצה לשחק בין היתר במחשב כמובן.יש לי על המחשב את רידיק ויש את WANTED.את שניהם עדיין לא התחלתיבאיזה מהם יותר שווה לי להתחיל?כי אני לא רוצה להתחיל את שניהם במקביל,כי כמו שאני מכיר את עצמי אני מתחיל שני משחקים ומגיע למצב שאפילו אחד אני לא גומר,אבל כשאני משחק במשחק אחד ומתרכז בו עד הסוף אני גומר אותו בלי בעיותלכן תעזרו לי להחליט מה יותר שווה לדעתכם שממנו אני אתחיל?
פורסם 2009 במאי 1916 שנים מחבר נו באמת מה זה התשובה המוזרה הזו?אני ידוע שיש פה אנשים ששיחקו בשני המשחקים אז סהכ אני רוצה לדעת מה יותר שווה וממה להתחיל קודם זה הכל
פורסם 2009 במאי 1916 שנים אני לא מבין מה פשר השאלות האלה זה כמו, באיזה נחיר באף עדיף לי לחטט, כי אם אני אתחיל בראשון אני יגיע עמוק מדי ולא בא לי להתחיל בשניהם כי אז אני לא גומר ;D תחטט ותשחק במה שבא לך. כל אחד והטעם שלו.
פורסם 2009 במאי 1916 שנים בכל זאת אני חושב שרידיק בעל הרבה יותר עומק מWANTED... הוא כ"כ עמוק שאם "נפלת" לתוכו אז עד הבגרויות לא תצא...
פורסם 2009 במאי 1916 שנים מחבר אוקיי אני אערוך את הכותרתמקסים מה הכוונה משחק עמוק?כאילו הוא ארוך יותר או מה?
פורסם 2009 במאי 1916 שנים יש , אבל אם אתה רוצה אקשן יש מגוון של משחקים אחרים שיכולים לספק לך את האקשן הזה אבל הרבה יותר מהנה מרידיק...שלא לדבר על WANTED, אפילו לא סיימתי את השלבים הראשונים יצאתי מהמשחק ומחקתי אותו. הוא פשוט גרוע
פורסם 2009 במאי 1916 שנים riddick - משחק התגנבות/פעולה.wanted - פעולה TPS .תשחק במה שאתה יותר אוהב.אני מעדיף רידיק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.