פורסם 2009 במאי 1816 שנים שלום לכולםמה אתם אומרים על המפרט הבא?ואם אני קונה אותו, מה המגבלות שלוכלומר - האם הוא טוב רק למסמכים ואינטרנטאו גם למשחקים חדשיםתודה רבה לכולם.הנה המפרט:לוח אם יצרן : FOXCONN דגם : G31MX-K מהירות : 800MHz כרטיס מסך 256MB O/B כרטיס קול 6channel AUDIO ששה ערוצים כרטיס רשת 10/100 6 יציאות USB מלפנים 2 מאחור 4 כולל יציאת PCI-Express X16 מעבד סוג מעבד : Intel® Dual Core דגם מעבד : E5200 מהירות : 2.5Ghz מהירות FSB: 800Mhz זיכרון נפח : 2048MB סוג זיכרון : 2 DDR מהירות : 800MHZ כרטיס מסך (לא משולב) טכנולוגיה: GeForce דגם: 9400GT נפח זכרון: 512MB DDR רוחב פס זכרון: 256Bit יציאת DVI: כלול כולל חיבור HDMI דיסק קשיח יצרן : HITACHI/SEAGATE/WD טכנולוגיה : 2 SATA נפח איחסון : 320GB מהירות : 7200RPM זיכרון מטמון : 16MB כונן סוג כונן : צורב DVD±RW X20 חברה : NEC/ LG /LITE-ON מארז סוג : ATX כולל ספק : 400W כניסות USB מלפנים : כולל 2 כניסות
פורסם 2009 במאי 1816 שנים נשמע מפרט ג'נרי למדי. מאיפה זה בא כמה זה עולה? בכל מקרה זה לא מומלץ כי זה מבוסס על ספק ג'נרי.
פורסם 2009 במאי 1816 שנים ספק להחליף לאחד נורמלי בוודאותמשחקים 9400GT לא יחזיק , לפחות לא את המורכבים שבהםE5200 מעבד סביר2גיגה זיכרון מספיק לרוב השימושים היום פרט למשחקים ועריכות וידאו\סרטיםמה התקציב שיש לך להשקיע או לחילופין כמה שווה ההצעה ששמת שיוכלו לעזור לך
פורסם 2009 במאי 1916 שנים מחבר תודה רבה על התגובותבאמת תודהאת האמת זה לא בשביליידידה שלי שאלה אותיהיא ראתה את זה באתררציתי לשים את הקישור אבל חשבתי שזה אסור כי זה כמו פרסומת כי זה עם מחיראם אפשר תגידו ואני אשיםאם אפשר שתסבירו לי מה זה ספק ג'נריוקצת בשפה שאני אבין יותרפשוט יש לה ילד והיא רוצה משחקים שמתאימים להגהכמו משחקי מרוץ חדשיםאני מבין שזה לא יעלה אותם כמו שצריך??תודה רבה
פורסם 2009 במאי 1916 שנים בשביל זה יש את השאלות שבסטיקי, ענה עליהן, ותקבל המלצה מה כן לקנות.ספק ג'נרי - זה שם כולל לספקים מאיכות ירודה ובעלי ניצולת נמוכה. כשאתה קונה ספק ורשום עליו 500W הכווה היא למקסימום שהוא מסוגל לתת. ספקים ג'נריים בדרך כלל מתאפיינים בניצולות מאד נמוכות, לרמת חצי מההספק הרשום עליהם. בנוסף, הם לא יציבים ונוטים לחיות חיים קצרים ולגרום לנזק רב כאשר הם נשרפים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.