עבור לתוכן

חליפות

Featured Replies

פורסם

לא משנה כמה תרצה אתה לא תיהיה בארני.

חחחח בדיוק על זה חשבתי ואז בהודעה אחרונה באתה לפני !

כן אחינו ברבו זה לא סרט ולא בברלי הילס וכנראה אתה לא חיי בסרט המסודרים אז טשירט יפה עם גינס יהיה אחלה לבוש

אם תבוא עם חליפה הדייט שלך יצחק הרבה זמן עלייך עם חברות בבית

אם היתה גר בארהב אולי ...

• תגובות 58
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^ בדיוק מה שבאתי לכתוב :lol: :lol:

אם זה נוח לך ויושב עליך טוב אני לא רואה למה לא.

פורסם

^ בדיוק מה שבאתי לכתוב :lol: :lol:

אם זה נוח לך ויושב עליך טוב אני לא רואה למה לא.

ממש לא,

מה אתה רוצה להראות בזה שאתה בא בחליפה?

שיש לך טעם טוב?

אנשים עם טעם טוב יודעים להתלבש יפה גם בלי חליפות (ובגיל צעיר התוצאות טובות יותר)

שיש לך עבודה טובה ואתה מרוויח הרבה כסף?

זה יעלה בשיחה בדייט עצמו

שיש לך כסף ?

הרבה יותר יפה ופחות "פלצני" לבוא בלבוש אלגנטי וממותג עם נגיד שעון יפה ואלגנטי ועוד דברים כפרי דמיונך.

אם אתה בא לדייט ראשון בבית קפה או במסעדה שגרתית עם חליפה(ובמיוחד עם חליפה יוקרתית) אז אתה לא עושה רושם ראשוני מוצלח כי ברוב המקרים הדייט שלך תחשוב עליך "חחחחח פוץ טחון" במקום במקרה שתתלבש אלגנטי "יש לו טעם טוב" (בהנחה שיש לך טעם טוב) במהלך הדייט היא גם תגלה עליך עוד דברים.

ככה שאם אתה לא הולך למסעדה של 1000 ש"ח לצלחת תשאיר את החליפה בארון.

פורסם
barney_motivationalposter_2008isgoingtobe.jpg
פורסם

לא יותר קל לרשום אלגנט ?

לפי דעתי עניבה +ג"קט זה פחות יציאות ויותר איש עסקים.

אם אתה רוצה להתלבש אלנגט אז אתה צריך רק נעליים מכנסיים שחורים וחולצה שחורה (בלי העניבה והג"קט).

אני לפעמים מתלבש ככה .

וגם השאלה זה אם זה מתאים לך או לו יש כאלה שזה מתאים להם ויש כאלה שלא .

לפעמים אני רוצה כאלה שמתלבשים אלגנט וזה פשוט מצחיק עד כמה שזה לא מתאים להם .

זה לא עסקים, העסק היחידי שלובשים בו חליפות זה עורכות דין, כל שאר המקומות לבוש ישראלי טיפוסי זה לא ארצות הברית פה שבשביל ראיון עבודה במקדונאלדס לובשים חליפה...

יש סיבה מאוד טובה למה יש את כל המיילים ששולחים בחברות ליוצאים למשלחת לחו"ל על איך להתלבש, כשסמנכ"ל כספים מגיע לדיון עם מכנס קצר וסנדלים בארץ אומרים לו "אהלן גבר נתחיל?" בחו"ל יגידו לו לפנות את השולחן ולבדוק את המיכל אשפה של המכונת אספרסו בסוף המסדרון...

חם בארץ, ללבוש חליפה של 3-4 שכבות(גופיה, חולצה, ג'קט, אם ממש מתגנדרים אז יש גם את החרטא הזה בלי השרוולים ששמים על החולצה) זה מוות.

אם אתה ממש נהנה להריח כמו דוס תהנה, אם אתה עושה את זה בשביל הפוזה אז תבוא עם חולצה של לקוסט, ג'ינס של קלווין קליין, ותזרוק את המפתחות של האאדי על השולחן קפה בנונשאלנטיות, גם אז הבחורה תבין שאתה פוזואיסט פלצן אבל לפחות אז אתה מנסה "להסתיר" את זה...

חוץ מזה לפני שאתה קופץ לארמאני, אני מאוד מציע לך לבדוק מה המחירים של החליפות האלה, חליפה בתפירה אישית סתם בחנות לא ממותגת תעלה כ2000 שקל, חליפות מותאמות של מותג עולות עשרות אלפי שקלים...

פורסם

דובי יש ויש ואני מכיר מספיק לקוחות שלובשים חליפות

אבל זה לעבודה לא סתם לשבת בבית קפה

בעניין החום יש לזה פיתרון פשוט מאוד יש את הדבר הזה אם הנילון שאפשר לקחת את החליפה למשרד לדוגמה ולהחליף שם

וגם ככה המשרד ממוזג

ראיתי מספיק אנשים שעושים את זה

אבל כמו שאמרתה זה כניראה לא נפוץ ברמה של חול ומי שילך ככה יום יומית בארץ כניראה רוצה לטגן לו את המוח בחום של הארץ

פורסם

אני לא יודע בן כמה אתה,אבל הייתי ממליץ לך לוותר על העניין ובכסף שתחסוך לקחת איזה קורס מקיף בקאמה סוטרה או משהו דומה לזה..תאמין לי שזה ישאיר חותם טוב בהרבה מ"חליפה של ארמאני",על כמה וכמה אם אין מאחורי החליפה הזו ממון של ממש..

פורסם
  • מחבר

אני בן 30(אני חושב שזה רשום שמה בפרופיל),חשבתי לנסות ללבוש חליפות,אולי זה יותר רושם טוב.ולא דווקא בצבע שחור חשבתי על צבע בהיר יותר.אולי לקנות רק את הג'קט ההוא,הוא די יפה בעיניי.חוץ מזה איפה בכלל קונים חליפות בארץ?

פורסם

בוטיקים \חייטים אבל זה הולך להיות יקר

לא בדיוק מחירים של האנגר

פורסם

סע לתאילנד סט ב 150$ גג, תפירה אישית

טיסה + כמה סטים יעלו לך פחות מהארץ

פורסם

אני בן 30(אני חושב שזה רשום שמה בפרופיל),חשבתי לנסות ללבוש חליפות,אולי זה יותר רושם טוב.ולא דווקא בצבע שחור חשבתי על צבע בהיר יותר.אולי לקנות רק את הג'קט ההוא,הוא די יפה בעיניי.חוץ מזה איפה בכלל קונים חליפות בארץ?

חייטים.

אתה לא ממש הולך לסופר וקונה חליפה, כך בחשבון שחליפה באיכות נורמלית תעלה לך בין 4-5 אלף שקל,שלא לדבר על חליפות באיכות גבוה או מותגים(תוציא מהראש ארמני).

פורסם

איפה קונים חליפות? פולגת, mayer, לא חסרות רשתות. מספיק שתלך לקניון ותמצא חנות.

אבל כמו שנאמר מעליי, לא כדאי לך. עדיף שתלך על משהו שהוא יותר "smart casual" - חולצה מכופתרת או פולו (בלי עניבה), ז'קט (לא חובה מחויט) חגורה ומכנסיים יפים (אפילו ג'ינס זה בסדר).

פורסם

שמישהו יעדכן את הבחור שחליפה של ארמני תעלה לו כמה אלפים טובים של שקלים..

נראה לי שהוא חיי בעולם אחר קצת.

פורסם

שמישהו יעדכן את הבחור שחליפה של ארמני תעלה לו כמה אלפים טובים של שקלים..

נראה לי שהוא חיי בעולם אחר קצת.

נראה לי שאתה חיי קצת בעולם אחר, כי אמרו לו את זה לפחות 70 פעם בתרד.

פורסם

טיפ חשוב לפגישות (עסקים ודייטים): התלבש כפי שהצד השני יתלבש.

למשל אם אתה מגיע ללקוח קטן (סתם דוגמא - בעל פיצוצייה) אתה לא תלבש חליפה. הוא יחשוב שאתה מסתכל עליו "מלמעלה" וזה לא ישדר אמון.

מצד שני אם זה לקוח חשוב ומכובד (משרד רו"ח/עו"ד/שותף בכיר) שניכם תתלבשו בהתאם למעמד וכך תבינו ששניכם על אותו גל.

אותו הדבר בדייטים - אם זו יציאה לבית קפה, אז ג'ינס, טי-שירט וחולצה מכופתרת פתוחה ונעלי ספורט-אלגנט יעשו את העבודה יופי.

היא גם תבוא בלבוש קליל יחסית (אם הגברת תגיע בשמלה ועקבים לבית קפה תתחיל לחשוד).

מניסיוני האישי, צורת הלבוש לרוב מכתיבה את התנהלות הדייט. למשל אם תגיע פורמלי, כך יראה הדייט וכנראה שהוא יסתיים "פורמלי".

אם תגיע בלבוש קליל יותר, כך יראה הדייט ואולי אף היא תהיה קלה יותר ;)

אם אתה מגיע לדייט (לא לפני השלישי) כאילו התלבשת לשבת בבית של חברים, יש סיכוי שהדייט יסתיים בבית, בלי החברים 8)

כמובן שזה לא כלל אצבע ויש הרבה גורמים משפיעים.

והכי חשוב - מה שעושה אותך למוצלח ומוערך זה אתה, לא הבגדים שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים