עבור לתוכן

חליפות

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להתחיל ללבוש חליפות של ארמאני עם עניבה וג'קט, השאלה אם זה יצור מסר יומרני מידי אולי שחצני? אם אני יגיע לדייט ראשון עם לבוש כזה איזה רושם זה ייצור?

יש בחורות בפורום הזה?

אם זה נושא לא לעיניין אז לסגור,העיניין שזה די מעניין אותי מבחינה סוציולוגית.

• תגובות 58
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מנקודת המבט שלי, ההרגשה שלך נכונה,

ועדיף להגיע בטי-שורט וג'ינס.

פורסם

ben 30 first date?

פורסם

אתה רוצה לקחת מישהי לדייט ראשון במסעדת גורמה שרק להכנס אליה עולה 1000 שקל בערך? אם לא, אין שום טעם בחליפה (אלא אם אתה נהנה לשבת עם מישהי באיזה בית קפה או משו - בחליפה).

פורסם
  • מחבר

ben 30 first date?

????

לא יודע אם אני יהנה לשבת בבית קפה עם חליפה(אף פעם לא לבשתי חליפות),רק אני חשבתי שזה יהיה לבוש די הולם,כי אנשים בדרך-כלל לא הולכים עם בגדים כאלה אז בגלל שזה יהיה יוצא דופן אז זה יהיה מיוחד

פורסם

לשבת בבית קפה עם חליפה זה פלצני ביותר וכנראה שהדייט יגמר תוך לא הרבה זמן ולא בהצלחה גדולה. בבית קפה לא צריך יותר מג'ינס וגג חולצה מכופתרת.

פורסם

האמת היא זה יוצר אחלה רושם ,אבל תלויי עם מי ותלוי מאיפה היא ואתה ,עם אתם גרים באזורים שיש בהם בו נגיד כך הרבה בעליי ממון אז זה יצור רושם טוב ,אבל עם אתם סתם שניי ישראלים טיפוסיים זה לא יעזור בכלום ,עדיף שתילבש איזה חולצה יפה (polo או משהוא ) +איזה גינס טוב + נעליים יפות וזה מספיק .

פורסם

סתם בשביל הסקרנות, בן כמה אתה ג'וני?

פורסם

לא יותר קל לרשום אלגנט ?

לפי דעתי עניבה +ג"קט זה פחות יציאות ויותר איש עסקים.

אם אתה רוצה להתלבש אלנגט אז אתה צריך רק נעליים מכנסיים שחורים וחולצה שחורה (בלי העניבה והג"קט).

אני לפעמים מתלבש ככה .

וגם השאלה זה אם זה מתאים לך או לו יש כאלה שזה מתאים להם ויש כאלה שלא .

לפעמים אני רוצה כאלה שמתלבשים אלגנט וזה פשוט מצחיק עד כמה שזה לא מתאים להם .

פורסם

חלאס אין פה חוקים, נראה לך שזה פלצני - לך עם משהו פשוט.

זה נראה לך מכובד ומתאים - לך עם חליפה.

הכל לפי הטעם שלך.

פורסם

תשמע זה הכל עניין של סטייל, אם יש לך טעם טוב, או ידידות עם טעם טוב ;) זה מתאים לך ויושב בול אז זה יכול להיות חבל על הזמן.

אבל אם לא אז אתה עלול להראות כמו ליצן, כמו שאחרים הגיבו לפניי.

אל תשכח גם שללבוש חליפה דורש גם סוג של Attitude.. :)

פורסם

חלק גדול מהלקוחות שלי הם אנשי עסקים \מנכלים וכו

אם מישהו חושב שכל היום הם בחליפה זה בולשיט ואולי רק בסרטים זה ככה

חליפות=עבודה או דברים שמחיבים חליפה כמו שאמרו מסעדת גורמה פלצנית לדוגמה

סתם לדוגמה אנשים שהולכים לארוחה חגיגית בבית של שגריר הולכים אם חליפות והבחורות בשמלות מעוצבות (היה כמה שנים שאחד הלקוחות היה שגריר -למעשה 2 וחצי שגרירים)

אבל בבית הלבוש שלהם סטנדרטי

ויש להם סיגנונות לבוש שונים לדברים שונים זה לא שהם טמבלים שילכו אם חליפה לכל חור

ככה שפותח הדיון תחפש משהו שניראה יפה אליך ולא יזיק גם איזה שעון יוקרתי ודברים כאלו כי הרבה בחורות מחפשות סימני $

פורסם

תלבש חולצת כפתורים\צווארון יפה עם ג'ינס יפה וזהו

פורסם

בארץ לצערי זה לא ממש מקובל ככה ללבוש חליפות. לפחות לא עם בחורות בדייט בבית-קפה...

האנשים שכן יוצאים בחליפות חיים ברמה אחרת עם סביבת אנשים אחרת שבה זה יותר מקובל, אבל הם לא הולכים לסתם בית קפה , הם הולכים למקומות יותר יקרים.

גרתי באירופה איזה שנה פלוס, ובהתחלה היה לי קשה להתרגל לחליפות אחרי שגרתי כל החיים שלי בארץ, ולא אהבתי את זה. אך לאחר כמה זמן, כשגם הייתי חייב ללבוש חליפה בבית הספר (במיוחד כשגרתי בבלארוס,שם יש חוק חובה שתלבושת אחידה זה חליפה, בכל בית ספר יש להגיע לתלמידים בחליפה. לבנות זה גם משהו רשמי ולא חולצות בטן וכפכפים) , גם בחוץ כבר התחלתי ללכת בחליפות כי הסטייל של הארץ עם גופייה או חולצת T מכוערת ומכנסיים לא רק שלא תאם שם לאקלים אלא אפילו היה מביך ואנשים התסכלו עליך כמו על איזה הומלס . ממש התרגלתי לחליפות וכבר אהבתי את זה. גרם לך להרגיש אחרת כזה...לא יודע ,נראלי מי שלא ניסה לא יכול להבין חחחחח

חזרתי לארץ, עד עכשיו עוד לא לבשתי שום חליפה שלי, נראלי הם כבר אפילו קטנות עליי.

ממש עצוב שזה לא מקובל פה.

מה שכן, אתה יכול לבוא עם חולצה מכופתרת יפה בלי קישוטים של שוק עליה ומכנס שחור אלגנט כזה לדעתי. רק עניבה לא ממש בטוח...

בסה"כ זה מאוד תלוי עם מי אתה יוצא, לאן, ובמה אתה מרגיש נוח.

פורסם

לא משנה כמה תרצה אתה לא תיהיה בארני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים